ilk aşkımı unutamıyorum arkadaşlar :(

angelita

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2011
179
0
Ne yaparsam yapayım unutamıyorum arkadaşlar olmuyor gerçekten elimde değil (
benim ilk aşkım kendisi çoookkk ama çok sevdim 3 yıl peşinde koştum ama çıkmadık ben istediğimde o istemedi, o istedi bu sefer ben gurur yaptım kötü davrandım sonuç olarak olmadı.
Aradan 4 yıl geçti karşılaştık hem de 1 kez değil bir kaç kez son karşılaşmamızda olanlar oldu yani bana değil ona oldu bana aşık olduğun söyledi.Bense eskisi gibi sevmiyordum sanki... Ama görüşmediğimiz o süreçte kimseyle çıkmadım. Hoşlandıklarım, benden hoşlananlar fln oldu ama kimseye aşık olmadım kimseyi onun yerine koyamadım. Ama yaşıyordum sonuçta eskisi gibi acı çekmiyordum en azından ta ki karşılaşıp da beni sevdiğini, bana aşık olduğunu söyleyene kadar... allak bullak oldum inanamadım sevgisinden şüphe ettim ama o azimle peşimdeydi beni sevdiğini onun için bambaşka olduğumu söylüyordu. Bense ilk başlarda hiç sallamıyordum, aramıyordum, sormuyordum bile ama kötü de davranmıyordum arkadaş olarak görüşüyorduk kendime engel olmaya çalışıyordum belki de ama başarmadım içimde bişeyler koptu gitti yine ve biz çıkmaya başladık. Hayatımın en güzel günleriydi, rüya gibiydi beni gerçekten seviyordu ve kaybetmekten korkuyordu hissediyordum bakışlarından bile anlaşılıyordu. Yaklaşık 3 ay sürdü ve bitti.
Benim o kadar çok hatam oldu ki şimdi çok üzülüyorum. Bir kere ona yalan söyledim. Benden önce kimle çıktın diye sordu, bense kimseyle çıkmadığım halde onsuz geçen süreçte çıktığım tek bir kişi olduğunu ve 2 yıl sürdüğünü söyledim. Onu da sevdim dedim. Çok salakça geliyor şimdi bu davranışım ama hani 4 yıl beni beklemiş diye düşünmesin istedim ama bu söylediğim yalanın nelere mal olabileceğini hiç düşünmedim ( O eski çıktığımı sandığı kişiye kafayı taktı. İlişkimiz süresince hiç bir konuda tartışmadık, ben kimseyle bu kadar iyi anlaşmadım hayatımda diyordu. Tek tartışma konumuz benim sözde eski erkek arkadaşımdı. Konu bi şekilde ona geliyor hal böyle olunca da acaip sinirleniyordu. Bana bu kişiyi her yerden silmemi söylüyordu. Ben de ısrarla salakmıyım neyim silmycem diyordum.Çünkü aslında normal bir arkadaşımdı o, ama tabi o 2 yıl çıktığım ilk göz ağrım eski sevgilim sanıyordu.Sonuç olarak yine bu eski sevgili yüzünden tartışmıştık ve senden soğuyorum bak bu yüzden fln dedi. Ayrıldık. Daha sonra 2-3 gün sonra tekrar barıştık. Benim bazı sebeplerden başka bir şehire gitmem gerekiyordu. Ve 3-4 yıl orada kalacaktım. Bu tartışmalarımız sürerken onun da başka sıkıntıları vardı kafası karışıktı yaniii ben bunlara rağmen bak barıştık ama yapamayacaksan biliyim fln gibi şeyler söyledim ve o da bitsin o zmn dedi ve bitti. Bu sefer tabi ben dumur oldum. Ondan beklediğim cevap kesinlikle bu değildi. Ben tabi bu sefer bitmesin gittiği yere kadar gitsin dedim. Ama o bu kez kararından dönmedi (( bana söylediği şey seni seviyorum hala ama aklımda bitirdim oldu. 8 ay boyunca kimseyle çıkmadı. Ben de tabi çıkmadım. hatta arada konuştuk fln ama seyrek şekilde çünkü o uzak durmaya tabiricaizse unutmaya çalışıyordu beni... Resmen dediğini yapıyordu. Aklım da bitirdim kalbimde de bitircem demişti bana... Bense kahroldum resmen hayatımın aşkını salaklıklarımla kaybettim resmen tabi bazen sevseydi gitmezsi ne olursa olsun diyorum. Ama bazen de yaptığım hataları düşünüyorum. Gitmekte çok haklı diyorum. Muhtemelen eski sevgilim dediğim kişiyi hala unutmadığımı fln düşündü bunu sonradan farkettim ben... Çünkü bunu ima eden şeyler yaprı ayrıldığımız süreçte halbuki ilkimde sonum da her şeyim de oydu. Ama bilmiyordu. Söyleyemezdim artık... ayrılmıştık ne anlamı vardı ki bunu söylesem eğer düşündüğüm gibi değil de beni gerçekten sevmediği için gittiyse rezil olacaktım bunu söyleyip... sonuç olarak söylemedim ona yalan söylediğimi... Ama içime dert oldu tabi (( O kadar inatçı ve gururlu biridir ki gittikten sonra asla dönmez bi laf söylediyse onu yutmaz biliyorum (( zaten dönmedi de ve başka biriyle çıkmaya başladı 8 ay sonra ve ben iyice ölüyorummm bunu gördükçe (( ayrılalı 1 yıl oldu ama unutamıyorum onu... bazen unuttum diyorum aklıma gelmiyor mesela sonra rüyama giriveriyor ve ben dağılıyorum o sabah bütün günüm felaket geçiyor (( ve işin en kötüsü ne biliyor musunuz kızlar? ömür boyu onu asla unutamayacağımdan korkuyorum. Evlenmek fikrinden nefret ediyorum şu an çünkü bütün hayallerim evlilik üstüne sadece onlaydı. Evlensem bile sanki kimse onun yerini tutamayacak (((( unutabilir miyim sizce? Ne yapayım bi akıl verin çok mutsuzum ((((

Unutursun, an gelir unutursun sen de anlamazsın nasıl unuttuğunu sadece kendine zaman ver çok da düşünme
Bu işten umudun varsa da yoksa da bırak düşünme her şey olacağına varır
Yaptıkların hata evet ama yapman gerekiyormuş hayatının bir şekilde yol alması için tüm bunların yaşanması gerekiyormuş kendini suçlasan da bazı şeyler olmayacaksa olmaz ne yaparsan yap olmaz o yüzden akışına bırak unutmak için de zorlama kendini zamanı gelince zaten bir anda unutuyorsun

Yaaa lütfen yardım edin kimseye anlatamıyorum ben yaşadıklarımı ( arkadaşlarım çoooktan unuttum sanıyor onlara öyle bir imaj çiziyorum ama içim acıyor, önerilerinizi, yorumlarınızı bekliyorum. En azından yalnız olmadığımı bileyim

Konunu Okumadım..
Başlığı Görünce Anladım Sorununu..
Unutamıyorum Diye Bir Şey Yok..
Unutmuyorum Var..
İstersen Unutursun..
Sadece İste Canım Benim..
En Basiti Şu Konuyu Açmak, Sürekli Onunla İlgili Şeyler Konuşmak Falan Unutmayacağının Resmidir..

ya inan bütün fotoğrafları yok ettim, yazdığı her şeyi, alınan hediyeleri fln ( sırf aklımdan çıksın onları görüp de hatırlamym diye hatta başkasıyla çıkmaya başladığını öğrendiğimde her yerden sildim onu nette fln karşılaşmayım ondan bi daha haber almayım diye, zaten de başkasıyla görmeye dayanamam ben onu gerek yok kendimi harab etmeye... Kaç aydır yüzünü görmüyorum, haber almıyorum ama gün içinde düşünmesem de rüyama giriyor, ben o zmn ölüp bitiyorum zaten başaramadım demek ki hala unutamadım diye ilk olduğundan sanırım böyle oluyor, umarım zamanla yaşananlar fln hafızamdan silinir de kurtulurum (

İnşallah Unutursun..
Dışarı Çık Gez..
Arkadaşlarınla Tatile Git..
Atıyorum Bilet Rezervasyonu Yaptır..
Atla Uçağa veya Otobüse Git İstanbul'a Gez..
Gece Bin Geri Gel..

Haftaya İzmir'e..

Günlük Geziler Turlar Çiz Kafanda..
İyi Geleceğine Eminim..

evet bunlar gerçekten iyi fikir, en azından şu şehirden uzaklaşmak bana iyi gelebilir, denemek de fayda var :44:
destek için teşekkürler, elimden geleni yapıcam en azından düşünmemeye çalışıcam
eğer benim gibi ilk aşkı olup da unutanlar varsa bunu duymak da iyi gelecek bana, bu durumu yaşayan arkadaşlar varsa desteklerini bekliyorum.

Herkesin İlk Aşkı Mutlaka Olmuştur..
Bak Hepimiz Unuttuk Evlendik Barklandık..
Dünya İyisi Kocalarımız Var..
Melek Gibi Kayınvalidelerimiz..
Arkamızı Dönüp Yaşanmışlıklara Gülüyoruz..

Dünyaya Bir Daha mı Geleceksin..
Keyfine Bak!!
Gelsin Hayat Bildiği Gibi
Üzülme Artık Tamam mı?

tamam çok teşekkürler zaten ne yaparsak yapalım her şey olacağına varıyor düşünmek, üzülmek boşa aslında...
akışına bırakıcam ben de hayatı, eğlenmeye çalışıyım insan dostlarla hoş vakit geçirirkensıyrılıyor bu düşüncelerinden
inanın kendimi sürekli telkin ediyorum, sürekli de etmem gerekiyor sanırım yoksa yine arabeske bağlıyorum
hayat kısa ama 3 gün sonra ölmeyeceğimin garantisi yokken ben eskileri düşünüp kendimi üzmycem artık, olan oldu zaten yapacak bir şey de yok di mi?
unutucam unutucam bi kere yapmıştım yine yapıcam

Heeehh Şöyle Yola Gel Bakayım..
Yapacak Bir Şey Tabii ki Yok..
Biten Bitmiştir..
Salla Gitsin..
Niye Kendini Harab Ediyorsun ??

destek için tekrar teşekkürler makarakukara
ve özelden msj atıp destek olan arkadaşa da teşekkür ederim, benim özelden msj yazma hakkım olmadığı için cevap yazamıyorum
umarım benim için de her şey güzel olur

destek için çok teşekkürler makarakukara
özelden msj atan arkadaşa da çok teşekkür ederim, özelden msj hakkım olduğu için cevap atamadım
umarım her şey iyi olur benim için de

kızlar aşk acısı nedir ki hepsi geçer allah daha büyük acılar vermesin.....ilk aşkım kimdi htrlamıorum bile.....son aşkım eşim oldu...... ne aşklar gelir geçer allah karşına en hyrlısını çıkarsın.....buda hayatıma girenn hadde hesabı yokmuş gbi oldu.. :))) yani aşk acısı doğru kişiyi bulduğunda geçiiip gidiyor htrlamıyorsun bile....:))

çok haklısın pink Allah daha büyük sıkıntılar vermesin gerçekten de, halimize çok şükür yani mantıklı düşününce zaten hani çok boş geliyor bu işler ama bazen işte zaman zaman bi üzüntü, bi duygusallık çöküyor bana aklıma düşüveriyor
ama ilk zamanlara göre çok iyiyim, ilk aylar her gece ağlıyordum uyuyamıyordum hayatım zehir olmuştu
şimdi arasıra bi buhran gelip geçiyor iyileşme var en azından zamanla tamamen geçer inşallah

Ne Demek Bebeğim
Ben ve Saz Arkadaşlarım Hep Seninleyiz..

Bu dünyada kimse üzülmeye değmez arkadaşım.Hayatını vur patlasınnn çalll oynasınnn yaşa gitsinn ..

Diğer arkadaşların dediği gibi unutamıyorum unutamam diye bişe yok .Bigün öyle bir zaman gelir kiii bakarsın adını bile unutmuşsun

Yani dilerim öyle olur ...

3-4 yıllık bi ilişkidesin..bir gün bir dua edersin ''olacaksa o olsun olmayacaksa unutturacak biri çıksın'' diye.. ve başka bir gün ayrılırsın.. kalbinde o gözünde yaş yatarsın.. sabah uyanırsın umurunda olmaz.. aniden biri çıkar.. bi bakmışsın evlenmişsin :))

kurgu değil tamamen gerçek..

inşallah fadime çünkü gerçekten unutmak istiyorum artık, acı çekip üzülüp ağlamak istemiyorum
ya bi de zaten o insan kaderimde varsa gelip bulur beni yoksa da yoktur kabullenmek lazım :2: başta yazdıklarımı okuduysanız 4 yıl sonra hiç akla gelmeyen hiç beklenmedik bi şekilde karşılaştık ve başladık , oysa daha önce 3 yıl biraradaydık aynı okuldaydık çıkmamıştık, kaderde aradan yıllar geçtikten sonra çıkmak varmış :44:
yani biz ne yaparsak yapalım kaderden öteye geçilmiyor o yüzden kasmamam lazım...
valla ne romantik komedi izliyorum, ne slow müzik dinliyorum ki tekrar hatırlayıp bunalıma girmeyim diye 1 yıldır buna yapıyorum bi nebze işe yaradı acım tamamen bitmese de azaldı :44:
ya bir de arkadaşlarımdan biri ki zaten bi tek onla konuşuyordum bu konuyu başka birini bul aklına bile gelmez diyor ama o da ha deyince olmuyor zamanla belki çıkar biri yeniden aşık olurum inşallah...
arayınca olmuyor, en beklenmedik zamanlarda çıkıyor karşına...

3 yılımı verdiğim İLK aşkım ve İLK sevgilimden ayrılalı 3 yıl oluyor..
Asla unutamam zannederdim.. Asla ondan başkasını sevemem zannederdim..
Sevdim.. Kalbim yine küt küt attı.. O ilişkim de 1 sene sürdü ve noktalandı..
İlk aşkımın benden sonra bildiğim kadarıyla 3 sevgilisi oldu.. Ve geçenlerde hayatımda ilk defa malum sosyal paylaşım sitesinde yeni kız arkadaşıyla fotoğraflarını gördüm.. Biliyor musun ; HİÇ BİR ŞEY HİSSETMEDİM ! En ufak bir kıskançlık, en ufak bir hüzün.. HİÇ BİR ŞEY! 7 kat yabancı birinin fotoğrafına bakar gibiydim.. Çivi çiviyi kesinlikle söktü,ondan sonra hayatıma giren kişi kesinlikle onu unutmamda büyük etkendi bundan eminim ama şuan hayatımda kimse yok, yalnızım.. Fakat bu onu unutamamama ya da yeniden hatırlamama sebep olmadı. Zaman bütün yaralarımı sardı. :94: Hatta biliyor musun ; ben 2. erkek arkadaşımı çok daha güçlü bir duyguyla sevdim.. Belki adı deli gibi bir AŞK değildi ama eminim aşktan daha bağlılık verici ve daha güçlü bir duyguydu..
Bak Nazım ne demiş :

Meziye karışıp sevda yeminim ;
Bir anda unuttum seni eminim..
Kalbimde kalbine yok bile kinim ;
Bence sen de artık herkes gibisin..

Allah yardımcın olsun canım.. Gez , arkadaşlarına zaman ayır, etrafında insanlar olsun.. O aptal hüzünlü şarkılardan uzak dur ! Ve kalbini sakın kapatma ! Bir gün gelip gerçek sahibini bulacaksın.. Buna inan.. Güzel düşün ki güzel olsun..

gerçekten mi artemia????
bunu duymak umutlandırdı beni
umarım bana da nasip olur böyle bir durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…