Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamamen gerçek... eşime derim hep.. ''Kadir Gecesi duamsın'' diye..
Ayy Ben Acayip Oldum..
Allah'ım Herkesin Gönlüne Göre Versin..
Böyle Mutlu Evlilikleri Görünce Çok Seviniyorum..
teşekkür ederim canım.. :)
Ya Bir de Boşanmak İsteyen Arkadaşları Görünce Burda..
İçim Burkuluyor Valla..
Çektikleri Eziyetlerde Cabası..
inşallah olurum güzel gözlüm
artemia benim ilk 3 yıl biraz platonikti durumum evet bi türlü olmadı bir şeyler yaşanmadı, aradan 4 yıl geçti bu sefer karşılıklı olarak yoğun bir şeyler oldu ve çıkmaya başladık öyle ki bütün arkadaşlarım şok oldu bizim birlikte olmamıza nasıl karşılaştık yeniden kader nasıl bir araya getirdi inanamadı kimse tabi ben de ama bu da 3 ay sürdü ve benim hatalarım yüzünden ve saçmasapan bi sebepten bitti yarım kaldı yanii resmen tam kavuşmuşken yine kaybettim bütün hayallerimiz suya düştü yanii dediğine katılıyorum bunun da etkisi var benim bu kadar unutamayıp dert etmem de...
şimdi şöyle cnm 3 yıl aynı okuldaydık ama çıkmadık ben istediğimde o istemedi, o istedi ben istemedim fln klasik hikaye çıkmadık...
aradan 4 yıl geçti karşılaştık tesadüfen ve çıkmaya başladık.
artemia
Belki de haklısın aşk yoktu yani bende vardı kesin de ondan emin değilim :SS ama bir insan bu kadar da rol yapamaz diye düşünüyorum çünkü gerçekten aşık gibiydi. Karşılaştığımızda bende eskisi gibi değildi duygular pek sallamıyordum ama o deli gibi peşimdeydi, çıkmak için elinden geleni yaptı, aşığım fln dedi hatta inanmadım ben ilk başlarda ama azimle peşimdeydi. Ve 3 ay boyunca hiç üzmedi beni gerçekten hali hareketi her şeyi sevdiğini gösteriyordu. Dediğim gibi benim büyük hatalarım oldu yalan söylemek gibi söylediğim tek bir yalan ilişkiyi çıkmaza soktu. Bunun dışında bir sorun yoktu yanii her şey güllük gülistanlıktı. Ve biz önceden birbirimizi tanıdığımız için o üç ay tanıma evresi olmadı yani dolu dizgin aşktı
Dediğim gibi benim söylediğim yalan ve ilişki bir yol ayrımına girdi o süreçte ben başka şehire gidecektim daha fazla üzülmeden bitsin gibi bir duruma yol açtı. Onun gurur ve inadını da unutmamak lazım tabi
Ama yine de bir şeyler bu kadar yaşanacakmış sanırım ben çok dua ettim onla olmak için o 3 yıl snrm Allah da duamı kabul etti hani içinde kalmasın en azından 3 ay da olsa bişeyler yaşandı ve çok güzeldi, keşke yaşanmasaydı demedim hiç...