ilk aşkımı unutamıyorum arkadaşlar :(

ne kadar güzel ya maaşallah :nazar: umarım benim için de yakındır güzel günler... umudumu kaybetmek istemiyorum...
bu insan bana birlikteyken sürekli ''beni asla unutamayacaksın, kimseyi benim kadar sevemeyeceksin'' fln dedi sürekli olarak belki bunlar da beni etkiledi bilinçaltıma mı yerleşti nedir :KK53:
ama paylaşım için teşekkürler bunları duyunca ben de unutabilrim onu yeniden aşık olabilirim diyorum :13: gerçekten çok sağolun

Ya Bir de Boşanmak İsteyen Arkadaşları Görünce Burda..
İçim Burkuluyor Valla..:KK59:
Çektikleri Eziyetlerde Cabası..:KK59:

evet yaa aman ALLAH korusun...
yani netice itibari ile unutulmaz diye bişey yoktur.. ya da var mıdır bilemiyorum.. bu gönül denilen şey senin kontrol etmenle olmuyor.. çevremdeki herkese derim birgün yatarsın var sabah kalkarsın yok..buna nasıl inandığımızı siz düşünün..Ama Allah sevdiğimiz ve sevildiğimizden emin olduğumuz kişileri bir ömür yazsın kalbimize.. (amin)

angelita
yazını tam okumadım nekadar süre yoğun duygu paylaşımınız olduğunu bilmiyorum ama sanırım sende bayadır bi platonik durum var.. belki de unutamaman bu ilişkiyi tam olarak yaşayamamandan olabilir.. belkide tam olarak yaşasan bu aşk sıradan olacak.. ulaşamadığımız için insanın kafasında ve kalbinde büyür de büyür..

öyle de böyle de unutuluyo ben vazgeçemem ondan seviyorum ölüyorum dediğim insanı unuttum ve şuan bi başkasını seviyorum hatta evliliği düşünüyorum ilk defa :) sende seversin aşık olursun :KK66:

inşallah olurum güzel gözlüm :KK43::KK43:

artemia benim ilk 3 yıl biraz platonikti durumum evet bi türlü olmadı bir şeyler yaşanmadı, aradan 4 yıl geçti bu sefer karşılıklı olarak yoğun bir şeyler oldu ve çıkmaya başladık öyle ki bütün arkadaşlarım şok oldu bizim birlikte olmamıza nasıl karşılaştık yeniden kader nasıl bir araya getirdi inanamadı kimse tabi ben de ama bu da 3 ay sürdü :KK43: ve benim hatalarım yüzünden ve saçmasapan bi sebepten bitti :KK14: yarım kaldı yanii resmen tam kavuşmuşken yine kaybettim bütün hayallerimiz suya düştü yanii dediğine katılıyorum bunun da etkisi var benim bu kadar unutamayıp dert etmem de...

inşallah olurum güzel gözlüm :KK43::KK43:

artemia benim ilk 3 yıl biraz platonikti durumum evet bi türlü olmadı bir şeyler yaşanmadı, aradan 4 yıl geçti bu sefer karşılıklı olarak yoğun bir şeyler oldu ve çıkmaya başladık öyle ki bütün arkadaşlarım şok oldu bizim birlikte olmamıza nasıl karşılaştık yeniden kader nasıl bir araya getirdi inanamadı kimse tabi ben de ama bu da 3 ay sürdü :KK43: ve benim hatalarım yüzünden ve saçmasapan bi sebepten bitti :KK14: yarım kaldı yanii resmen tam kavuşmuşken yine kaybettim bütün hayallerimiz suya düştü yanii dediğine katılıyorum bunun da etkisi var benim bu kadar unutamayıp dert etmem de...

emin ol belkide yaşadaydın ve sıradan olduğunu gördüğünde kendine kızardın.. sen beklemişsin o gelmiş aşık olduğunu söylemiş filan filan.. 3 ay da insanlar en sevdiğin renk ne gün ne sayı ne o ne bu ne şu ne vs vs.diye sorarken siz nasıl oluyo da bitiriyorsunuz.. açıkca ortada aşk diye bişey yokmuş.. olsaymış saçma sapan bi sebepten bitmezmiş..bittiğine göre aşk yokmuş..aşk olmadığından bitmiş. neymiş.. yokmuş.. :KK70:

Canim ben bir şey soracağım 4 yıl sonra tekrardan mı birlikte oldunuz?Anlayamadım da...

şimdi şöyle cnm 3 yıl aynı okuldaydık ama çıkmadık ben istediğimde o istemedi, o istedi ben istemedim fln klasik hikaye çıkmadık...
aradan 4 yıl geçti karşılaştık tesadüfen ve çıkmaya başladık.

artemia
Belki de haklısın aşk yoktu yani bende vardı kesin de ondan emin değilim :SS ama bir insan bu kadar da rol yapamaz diye düşünüyorum çünkü gerçekten aşık gibiydi. Karşılaştığımızda bende eskisi gibi değildi duygular pek sallamıyordum ama o deli gibi peşimdeydi, çıkmak için elinden geleni yaptı, aşığım fln dedi hatta inanmadım ben ilk başlarda ama azimle peşimdeydi. Ve 3 ay boyunca hiç üzmedi beni gerçekten hali hareketi her şeyi sevdiğini gösteriyordu. Dediğim gibi benim büyük hatalarım oldu yalan söylemek gibi söylediğim tek bir yalan ilişkiyi çıkmaza soktu. Bunun dışında bir sorun yoktu yanii her şey güllük gülistanlıktı. Ve biz önceden birbirimizi tanıdığımız için o üç ay tanıma evresi olmadı yani dolu dizgin aşktı :KK14:

Dediğim gibi benim söylediğim yalan ve ilişki bir yol ayrımına girdi o süreçte ben başka şehire gidecektim daha fazla üzülmeden bitsin gibi bir duruma yol açtı. Onun gurur ve inadını da unutmamak lazım tabi :KK43:
Ama yine de bir şeyler bu kadar yaşanacakmış sanırım ben çok dua ettim onla olmak için o 3 yıl snrm Allah da duamı kabul etti hani içinde kalmasın en azından 3 ay da olsa bişeyler yaşandı ve çok güzeldi, keşke yaşanmasaydı demedim hiç...

şimdi şöyle cnm 3 yıl aynı okuldaydık ama çıkmadık ben istediğimde o istemedi, o istedi ben istemedim fln klasik hikaye çıkmadık...
aradan 4 yıl geçti karşılaştık tesadüfen ve çıkmaya başladık.

artemia
Belki de haklısın aşk yoktu yani bende vardı kesin de ondan emin değilim :SS ama bir insan bu kadar da rol yapamaz diye düşünüyorum çünkü gerçekten aşık gibiydi. Karşılaştığımızda bende eskisi gibi değildi duygular pek sallamıyordum ama o deli gibi peşimdeydi, çıkmak için elinden geleni yaptı, aşığım fln dedi hatta inanmadım ben ilk başlarda ama azimle peşimdeydi. Ve 3 ay boyunca hiç üzmedi beni gerçekten hali hareketi her şeyi sevdiğini gösteriyordu. Dediğim gibi benim büyük hatalarım oldu yalan söylemek gibi söylediğim tek bir yalan ilişkiyi çıkmaza soktu. Bunun dışında bir sorun yoktu yanii her şey güllük gülistanlıktı. Ve biz önceden birbirimizi tanıdığımız için o üç ay tanıma evresi olmadı yani dolu dizgin aşktı :KK14:

Dediğim gibi benim söylediğim yalan ve ilişki bir yol ayrımına girdi o süreçte ben başka şehire gidecektim daha fazla üzülmeden bitsin gibi bir duruma yol açtı. Onun gurur ve inadını da unutmamak lazım tabi :KK43:
Ama yine de bir şeyler bu kadar yaşanacakmış sanırım ben çok dua ettim onla olmak için o 3 yıl snrm Allah da duamı kabul etti hani içinde kalmasın en azından 3 ay da olsa bişeyler yaşandı ve çok güzeldi, keşke yaşanmasaydı demedim hiç...

Canim ikimizin içinde olduğu durum çok benziyor.Bence erkek arkadaşına anlat her şeyi tekrar birlikte olmasanız bile gerçekleri öğrenir.Resmen hayali bir sevgili aranıza kara kedi gibi girmiş yahuuu

aynen öyle oldu cnm :KK14: :KK43: :KK43: beni de acıtan bu zaten yoksa gayet güzel anlaşıyorduk yanii bi sorun yoktu :KK43:
ama söyleyemedim gerçekleri, ayrıldıktan sonra 8 ay kimseyle çıkmadı ve hatta biz ara ara konuşuyorduk fln ama başka biriyle çıkmaya başlayınca ben sildim her yerden şu an haber almıyorum kendisinden :KK43: artık söylesem de çok geç oldu sanki :KK43:
senin nasıl oldu benzer durumlar demişsin ya paylaşmak istersen sevinirim, özelden de yazabilirsin istersen...

Canim özelden yazamıyorum ne yazık ki:KK5: Mesaj sayımı doldurmam gerekiyor.İstersen açtığım konuya bakabilrsin.Profilim de var.İçin içini yiyor değil mi pişmanlık hissediyorsun niye söyleyemedim diye.. Birde başkasının olduğunu bilmek .Off çok acı bir durum..:KK5:Allah yardımcın olsun arkadaşım..

offff aynen cnm yaa içim içimi yiyor :KK43: böyle bir sebepten bitmiş olması ve gözgöre göre bir şey yapamamak gerçekten çok zor... :KK43:
belki de bu yüzden de unutmak da zorlanıyorum, hani anlaşamasak ya da başka bir sorun olsa olmuyordu zaten ne yapayım fln derdim ama işte böyle olunca :KK5:
yalnız olduğu bi zamanda belki söylerim ama şimdi başkası varken söylemem hiç olmaz, gerçi yalnız da olsa bilmiyorum yanii bir sürü zaman geçti fln artık bi şey olmaz
ama tabi doğruyu bilir en azından benim de içim rahatlar :44:
senin açtığın konuyu da okuycam şimdi merak ettim ama benzer durumlardaysak Allah gerçekten yardımcımız olsun ne diyim...

Kendimizi suçluyoruz..Şöyle şöyle yapmasaydık bitmezdi diyoruz..Çok iyi anlıyorum seni inan.Vicdan azabı kötü birşey..Söylediğin gibi zamana bırakalım arkadaşım.Zaman herşeyi gösterir.Hakkında hayırlısı neyse o olsun.Üzme kendini:KK48:

üzülmemek lazım.hayatta herşey olacağına varıyo.olylar öyle bir gelişirki dönüp arkana baktıgına kader ağlarını örmüş gibidir...belki üzcek seni ama olacak tarzd bi ilişki olasaydı 3 yıl önce olurdu.olmıycak bişeymişki 3 yıl sonra karşına çıkmış ve gene aynı sona varmış.keşke bi bayanlarda erkekler kadar soğuk kanlı ve hayran gönüllü olabilsek...tatlı canını bir erkek için üzdüğüne inan deymez.

evet gülsem belki de hayırlısı bu benim için belki de olmaması gerekiyor bir şey diyemiyorum :44: desteğin için teşekkürler cnm :KK70:

kartaliçe
evet cnm ben de artık düşünmemeye çalışcam ne kadar başarabilcem bilimiyorum ama zamana bırakmak her şeyi en güzeli :KK34: desteğin için gerçekten teşekkürler
insan en azından yalnız olmadığını bilince bir nebze olsun rahatlıyor sağol cnm :KK70:

Ben de benzer şeyleri yaşadım. Aynı senin gibi yalan söyleyecektim başkası vardı diye. Sonra Allahtan bir arkadaşım uyardı ' Açık ol ' dedi.Hayatımda ilk defa açık oldum.Ama inan o da işe yaramadı. Başka sebepten bitti bu defa da. İlk aşk acısı çok ağırdır.Değerini bil bu acının bir daha yaşamıyacaksın çünkü :KK70: 2.si 3.sü böyle koymayacak :KK70: .Ben yıllardır unutamadım.Arkadaş olarak görüşüyorum.Ama çok aşığım. Bir saniye bile çıkmıyor aklımdan.

X