1 dusuk daha oldu kendilignden olmustu simdi asilama tedavisinebasladik tekrar bugun bakalim insallah yine dusmezgünaayyddıın canım düşükten sonra bebek oldu mu yine
2 aşılamam tutmadı canım 5yumurtam vardı ama bazı aksilikler oldu 3.için tedaviye başladım düntweety23 cnm ne yaptn merak ettim asilamn oldumu banada asilama yapilacak ama cok kararsizim
Ne oldu canım aşılama oldu mu?bana da aşılama olacak dedi Dr gelecek ay1 dusuk daha oldu kendilignden olmustu simdi asilama tedavisinebasladik tekrar bugun bakalim insallah yine dusmez
2. Asilama tutmadi dun 3. Asolama oldum canimNe oldu canım aşılama oldu mu?bana da aşılama olacak dedi Dr gelecek ay
hanimlar merhaba bir sey sorucama toplam asilama ucret na kadardir?Ne oldu canım aşılama oldu mu?bana da aşılama olacak dedi Dr gelecek ay
Kullanilan ilaclara ve hastaneye gore degisir canim toplam 1000 liraya mal oldu bizehanimlar merhaba bir sey sorucama toplam asilama ucret na kadardir?
anladim canim Insallah bunca zahmet bosuna gitmez bebisin en kisa zamanda gelir annesinin gozunu daha fazla yollarda koymazKullanilan ilaclara ve hastaneye gore degisir canim toplam 1000 liraya mal oldu bize
Allah razi olsun canm amin insallah allah isteyen herkese versin sana ve banadaanladim canim Insallah bunca zahmet bosuna gitmez bebisin en kisa zamanda gelir annesinin gozunu daha fazla yollarda koymaz
Gözün aydın canım çok sevindim bana da Dr aşılama önerdi ama sağ tüpün tıkalı çıktı bir sonraki adet bitiminde ufak bi ameliyatla açacaklar eşim de de sperm ileri hızı %0 aşılama tutar mı acaba EVİCAP kullanıyor eşim şimdi e VİTAMİNi işe yarar inşaallah dua et nolurARKADAŞLAR EĞER BİRGÜN HAMİLE OLURSAM TÜM BELİRTİLERİMİ PAYLAŞACAĞIM DEMİŞTİM KENDİ KENDİME ÇÜNKÜ BEN ÇOK
BEEKLEDİM BU ANI ÇOK ARAŞTIRIYORDUM HAMİLELİK BELİRTİLERİ AŞILAMA İLK DENEMEDE TUTARMI VS NEYSE UZATMAYAYIM
ÇOK ŞÜKÜR RABBİME HAMİLEYİM İNŞALLAH SAĞLIKLA HAYIRLISIYLA KUCAĞIMA ALMAKTA NASİP OLUR ALLAH İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN İNŞALLAH
BEN 3 YILLIK EVLİYİM EVLENDİĞİMZ İLK ANDAN İTİBAREN İSTİYORDUK BEBİŞ BENDE PCOS VAR İLAÇSIZ ÇOK NADİR ADET GÖRÜYORUM 3 YILDIR İLAÇSIZ ADET OLMADIM HİÇ RAHİM TERSLİĞİDE VARDI
EŞİMDE DE GEÇEN YIL HARAKET VE MORFOLOJİ SORUNU VARDI İLERİ BOYUTTA DEĞİLDİ AMA İYİDE DEĞİLDİ
İLK 1 YIL BEKLEDİK KENDİLİĞİNDEN OLUR DİYE 2.YILDA DOĞRU DÜZGÜN DOKTOR BULAMADIM HEM EŞİM İLAÇ KULLANDI BU SÜRE İÇERİSİNDE 2BUÇUK YIL GEÇTİ DERKEN EŞİMİN TESTİ NORMALE DÖNMÜŞTÜ BİRAZ
KLOMENE BAŞLADIM BEN AMA YUMURTALARIM CVP VERMEDİ 1 DEFA CVP VERDİ ONDADA 5 DOZ KULLANMIŞTIM GÜNDE
RAHİM DUVARIM 6 MM DÜŞMÜŞTÜ KLOMEN YÜZÜNDEN HALİYLE GEBELİK OLUŞMADI TABİ NEYSE BİRSÜRE ÖYLE GEÇTİ VE İYİBİR DOKTOR BULDUM AŞILAMA ÖNERDİ 3 KUTU PUREGON 300 LE SAĞ TARAFIMDA TEK YUMURTAM GELİŞTİ ÇATLATMA İĞNESİ OLDUM 36 SAAAT SONRA AŞILAMAM OLDU VE 21 TEMMUZDA HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENDİMÇOK ŞÜKÜR
BELİRTİLERİME GELEYİM
AŞILAMANIN İLK GÜNLERİ BİRŞEY HİSSETMEDİM VÜCUDUMDA 7.GÜNDEN SONRA AYAKTA DOLAŞINCA İŞ YAPINCA KASIK AĞRIM OLDU RAHME DOĞRU BASKI OLUYORDU SANKİ AĞRIYORDU
OTURUNCA GEÇİYORDU BU 1 HAFTA DEVAM ETTİ KENDİMİ YORUNCA AĞRIM OLUYORDU SADECE
VE KABIZLIK BAŞLAMIŞTI İŞTAH AÇILMASI OLDU GÖĞÜSLERDE HASSASİYET OLDU MİDE YANMASI OLUYORDU ARA ARA İLŞKİ SERBESTTİ İLŞKİDEN SONRA ADET SANCISINA BENZER SANCIM OLMUŞTU
BAT 20 TEMMUZDU GÜNÜM GEÇTİ
21 İ TEST GÜNÜMDÜ KAN VERDİM AMA OGÜN SANCIDAN NE YATABİLDİM NE KALKABİLDİM ÇOK AĞRIM VE SANCIM OLDU BEL VE KASIĞIMDA HERAN ADET OLACAK GİBİYDİM ÇOK AZ MİDEM BULANDI DELİ GİBİ MISIR YEMEK İSTEDİ CANIM NORMALDE ÇOK SEVMEDİĞİM HALDE AMA UMUTSUZDUM SANCIM OLUNCA KORKTUM ÇÜNKÜ
İDRARIMIN RENGİ KOYULAŞMIŞTI VE BULANIKTI BARİZ BELLİYDİ ŞUAN DAHADA SARI OLDU HATTA
NEYSE ÇOK ŞÜKÜR SAAT 4 BUÇUKTU SONUCUM 76 ÇIKMIŞTI YANİ HAMİLEYDİM ÇOK MUTLUYUM ALLAH HEPİNİZE NASİP ETSİN ŞUANDA HALA KABIZLIK DEVAM EDİYOR MİDE YANMAM VAR BULANTIM AZ AMA VAR 3 BUÇUK HAFTALIK HAMİŞİM ÇOK ŞÜKÜR
ALLAH İSTEYEN HERKESE HAYIRLISINDAN EVLAT NASİP ETSİN İNŞALLAH
Sagol Canim o gecn yilki konm malasef dusik yaptim bu 3. Asilamam ve 3. Gebeligom insallah bukez kucagima almak nasip olurGözün aydın canım çok sevindim bana da Dr aşılama önerdi ama sağ tüpün tıkalı çıktı bir sonraki adet bitiminde ufak bi ameliyatla açacaklar eşim de de sperm ileri hızı %0 aşılama tutar mı acaba EVİCAP kullanıyor eşim şimdi e VİTAMİNi işe yarar inşaallah dua et nolur
Benzer durumdayiz esim icin bunların dışında keci boynuzu kürü önerdi mutlaka arastir. Faydasini goren cokGözün aydın canım çok sevindim bana da Dr aşılama önerdi ama sağ tüpün tıkalı çıktı bir sonraki adet bitiminde ufak bi ameliyatla açacaklar eşim de de sperm ileri hızı %0 aşılama tutar mı acaba EVİCAP kullanıyor eşim şimdi e VİTAMİNi işe yarar inşaallah dua et nolur
Sagol Canim o gecn yilki konm malasef dusik yaptim bu 3. Asilamam ve 3. Gebeligom insallah bukez kucagima almak nasip olur
Ederim tabi canim allah olmayan herkesd ve sana en kisa zamanda nasip etsin
İleri hiz asilamada yikama sonrasi bizde%30 kadar artti yani yikama sonrasi eger ileri hizda artia olursa ve diger saglikli tupunden yumurtlamissan allahin izni ile tutabilir canim tek tuple hamile kalan cok canim
Benm esimde sperm hizi icin zinco (cinko) hap evcap
Ve 6 ay dr kontrolunde klomen
Ve l arginine diye bir toz kullandi
Gaziantepte yaptirdm canm ozel hastanedeBende merak ediyorum eski yazdıklarınızı da okudum acaba bu konuda bize bilgi verebilir misiniz? Nerde yaptırdığınizi ve ne kadara maloldugunu ...Ha bide memnun kalıp kalmadığınızı
Allah bağışlasın inşaallah senin eşinde sorun var mıydıGaziantepte yaptirdm canm ozel hastanede
1000 lira mal oldu ( igne raporlu )
Sagol canm amin allah herkese nasip etsin insallahAllah bağışlasın inşaallah senin eşinde sorun var mıydı
Mrb canım bu aşılamanda hamilelik belirtin oldumu? bende aşılama yaptırdım bugün 7. günüm daha hiç bi belirti hissetmiyorum erkenmi acaba? Rabbim bebişini kucagına almayı nasip etsin inşallah canımSagol Canim o gecn yilki konm malasef dusik yaptim bu 3. Asilamam ve 3. Gebeligom insallah bukez kucagima almak nasip olur
Ederim tabi canim allah olmayan herkesd ve sana en kisa zamanda nasip etsin
İleri hiz asilamada yikama sonrasi bizde%30 kadar artti yani yikama sonrasi eger ileri hizda artia olursa ve diger saglikli tupunden yumurtlamissan allahin izni ile tutabilir canim tek tuple hamile kalan cok canim
Benm esimde sperm hizi icin zinco (cinko) hap evcap
Ve 6 ay dr kontrolunde klomen
Ve l arginine diye bir toz kullandi
Amin canim cok sagol allah sanada nasip etsinMrb canım bu aşılamanda hamilelik belirtin oldumu? bende aşılama yaptırdım bugün 7. günüm daha hiç bi belirti hissetmiyorum erkenmi acaba? Rabbim bebişini kucagına almayı nasip etsin inşallah canım
inşallah canım benimde 2. aşılamam ilk aşılamam tutmadı inşallah bu tutar tutmazsada hemen tüp bebege başlıycaz :) bende daha hiç bi belirti yok 1 hafta kaldı heyecan doruktaAmin canim cok sagol allah sanada nasip etsin
11. Gunune kadar hic belirtm olmadi 11. Gununden sonra hafif kasik agrim ve bel agrim oluuordu adet sancisi gibi ama cok hafifti belli belirsiZ sivilce cikti 1 2 tane. birde asilmadan 7.gundn sonra surekli karnim sisti gaz problemim vardi halada devam ediyor siskinlik vs baskada belirtim olmadi insallah seninde tutmustur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?