• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Ilk aşılamam tuttu gebelik belirtilerim ve hikayem

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
boyun uzun olduğundan kilolu sayılmazsın canım ama

şöyle örnek vereyim canım ben 55 kiloykende adet düzesizliğim vardı mesala ama 3 5 ayda da olsa kendiliğinden oluyordu kilo aldım hiç kendiliğimden adet olamıyorum şuda var benm yengem kilolu pcos adet düzensizliği var onunda ama 7 seneden sonra 2 si tedeviyle (klomenle) 1 tanesi kendiliğğnden oldu çocuklrının şans meselesi kısmet meselesi yani

sen iyi bir doktor bul eşinde sorun yokmuş nasıl olsa iğneye geçin iğne tedavisiyle olacak bbeğin ben inanıyorum canım

Kuzum benim de duzensiz bazen ilacla bazen kendiliginden oluyo ama ilac icmesemde eninde sonunda kendiliğinden oluyodu ya bayramdan sonra kendidoktorum anlasmali olan diğer hastanesine gonderiyo beni sana anlattim mi orasida özel izmir su hastanesi oraya onlar gerekeni yapar bende gerek kalirsa eksikleri burdan tamamlarim dedi bizde tmm dedik:2: bilmiyorum ki ne yapcaklar bu tedavi nasıl ilerliycek :18: aşılama mi diye sordum yok onun için erken dedi sizce nrler olcak kizlar ben korkmaya basladim da:14:

Canım bende surtunme yolu ıle ılıskıye gırdım alkol vardı ayrıca hamıle oolmak ıstemıyorum bır sureama ıcuıme boşaldı sandım 2 gun doğum kontrol hapı kulandım yutamıyordum bıraktım zaten 2 gun etkısı olamazdı ama adetımın son gunu ıdı ılışkı yasadım ve ertesı gun 2 gun ılaç kulanıp bıraktıgımda tekrar adet oldum 7 gun şuan 10 gun nerdeyse geçti hergun test yapıyorum negatıf cıkıyor ama kasıklarda agrı,mıde bulantım,goguslerımde şışlık ve hasasiyet,asırı ıdrara çıkmam var bunların gostergesı hamılelıkmıs aa bıde tabıkı asırı derecede idrarda akıntım beyaz renkte saf ve sulu sekılde bunların nedenı hamımlelık ama rıks cok az bılıyorum fakat halen daha sızce neden olmamıs olabılırım lutfen yardımcı olur musunuz:2:

ARKADAŞLAR EĞER BİRGÜN HAMİLE OLURSAM TÜM BELİRTİLERİMİ PAYLAŞACAĞIM DEMİŞTİM KENDİ KENDİME ÇÜNKÜ BEN ÇOK

BEEKLEDİM BU ANI ÇOK ARAŞTIRIYORDUM HAMİLELİK BELİRTİLERİ AŞILAMA İLK DENEMEDE TUTARMI VS NEYSE UZATMAYAYIM

ÇOK ŞÜKÜR RABBİME HAMİLEYİM İNŞALLAH SAĞLIKLA HAYIRLISIYLA KUCAĞIMA ALMAKTA NASİP OLUR ALLAH İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN İNŞALLAH

BEN 3 YILLIK EVLİYİM EVLENDİĞİMZ İLK ANDAN İTİBAREN İSTİYORDUK BEBİŞ BENDE PCOS VAR İLAÇSIZ ÇOK NADİR ADET GÖRÜYORUM 3 YILDIR İLAÇSIZ ADET OLMADIM HİÇ RAHİM TERSLİĞİDE VARDI

EŞİMDE DE GEÇEN YIL HARAKET VE MORFOLOJİ SORUNU VARDI İLERİ BOYUTTA DEĞİLDİ AMA İYİDE DEĞİLDİ

İLK 1 YIL BEKLEDİK KENDİLİĞİNDEN OLUR DİYE 2.YILDA DOĞRU DÜZGÜN DOKTOR BULAMADIM HEM EŞİM İLAÇ KULLANDI BU SÜRE İÇERİSİNDE 2BUÇUK YIL GEÇTİ DERKEN EŞİMİN TESTİ NORMALE DÖNMÜŞTÜ BİRAZ

KLOMENE BAŞLADIM BEN AMA YUMURTALARIM CVP VERMEDİ 1 DEFA CVP VERDİ ONDADA 5 DOZ KULLANMIŞTIM GÜNDE

RAHİM DUVARIM 6 MM DÜŞMÜŞTÜ KLOMEN YÜZÜNDEN HALİYLE GEBELİK OLUŞMADI TABİ NEYSE BİRSÜRE ÖYLE GEÇTİ VE İYİBİR DOKTOR BULDUM AŞILAMA ÖNERDİ 3 KUTU PUREGON 300 LE SAĞ TARAFIMDA TEK YUMURTAM GELİŞTİ ÇATLATMA İĞNESİ OLDUM 36 SAAAT SONRA AŞILAMAM OLDU VE 21 TEMMUZDA HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENDİM :nazar:ÇOK ŞÜKÜR

BELİRTİLERİME GELEYİM

AŞILAMANIN İLK GÜNLERİ BİRŞEY HİSSETMEDİM VÜCUDUMDA 7.GÜNDEN SONRA AYAKTA DOLAŞINCA İŞ YAPINCA KASIK AĞRIM OLDU RAHME DOĞRU BASKI OLUYORDU SANKİ AĞRIYORDU
OTURUNCA GEÇİYORDU BU 1 HAFTA DEVAM ETTİ KENDİMİ YORUNCA AĞRIM OLUYORDU SADECE

VE KABIZLIK BAŞLAMIŞTI İŞTAH AÇILMASI OLDU GÖĞÜSLERDE HASSASİYET OLDU MİDE YANMASI OLUYORDU ARA ARA İLŞKİ SERBESTTİ İLŞKİDEN SONRA ADET SANCISINA BENZER SANCIM OLMUŞTU

BAT 20 TEMMUZDU GÜNÜM GEÇTİ

21 İ TEST GÜNÜMDÜ KAN VERDİM AMA OGÜN SANCIDAN NE YATABİLDİM NE KALKABİLDİM ÇOK AĞRIM VE SANCIM OLDU BEL VE KASIĞIMDA HERAN ADET OLACAK GİBİYDİM ÇOK AZ MİDEM BULANDI DELİ GİBİ MISIR YEMEK İSTEDİ CANIM NORMALDE ÇOK SEVMEDİĞİM HALDE AMA UMUTSUZDUM SANCIM OLUNCA KORKTUM ÇÜNKÜ

İDRARIMIN RENGİ KOYULAŞMIŞTI VE BULANIKTI BARİZ BELLİYDİ ŞUAN DAHADA SARI OLDU HATTA

NEYSE ÇOK ŞÜKÜR SAAT 4 BUÇUKTU SONUCUM 76 ÇIKMIŞTI YANİ HAMİLEYDİM ÇOK MUTLUYUM ALLAH HEPİNİZE NASİP ETSİN ŞUANDA HALA KABIZLIK DEVAM EDİYOR MİDE YANMAM VAR BULANTIM AZ AMA VAR 3 BUÇUK HAFTALIK HAMİŞİM ÇOK ŞÜKÜR :49::nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

ALLAH İSTEYEN HERKESE HAYIRLISINDAN EVLAT NASİP ETSİN İNŞALLAH

Canim yaaa çok sevindim.Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin :))) bende adet olmayi bekliyorum. Ağustosta asilamaya gecicez. 3 ay klomen tedavisi gördüm ama olmadi. İnşaallah Rabbim babada ilk asilamada nasip eder. Bu arada bende PCO luyum

ARKADAŞLAR EĞER BİRGÜN HAMİLE OLURSAM TÜM BELİRTİLERİMİ PAYLAŞACAĞIM DEMİŞTİM KENDİ KENDİME ÇÜNKÜ BEN ÇOK

BEEKLEDİM BU ANI ÇOK ARAŞTIRIYORDUM HAMİLELİK BELİRTİLERİ AŞILAMA İLK DENEMEDE TUTARMI VS NEYSE UZATMAYAYIM

ÇOK ŞÜKÜR RABBİME HAMİLEYİM İNŞALLAH SAĞLIKLA HAYIRLISIYLA KUCAĞIMA ALMAKTA NASİP OLUR ALLAH İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN İNŞALLAH

BEN 3 YILLIK EVLİYİM EVLENDİĞİMZ İLK ANDAN İTİBAREN İSTİYORDUK BEBİŞ BENDE PCOS VAR İLAÇSIZ ÇOK NADİR ADET GÖRÜYORUM 3 YILDIR İLAÇSIZ ADET OLMADIM HİÇ RAHİM TERSLİĞİDE VARDI

EŞİMDE DE GEÇEN YIL HARAKET VE MORFOLOJİ SORUNU VARDI İLERİ BOYUTTA DEĞİLDİ AMA İYİDE DEĞİLDİ

İLK 1 YIL BEKLEDİK KENDİLİĞİNDEN OLUR DİYE 2.YILDA DOĞRU DÜZGÜN DOKTOR BULAMADIM HEM EŞİM İLAÇ KULLANDI BU SÜRE İÇERİSİNDE 2BUÇUK YIL GEÇTİ DERKEN EŞİMİN TESTİ NORMALE DÖNMÜŞTÜ BİRAZ

KLOMENE BAŞLADIM BEN AMA YUMURTALARIM CVP VERMEDİ 1 DEFA CVP VERDİ ONDADA 5 DOZ KULLANMIŞTIM GÜNDE

RAHİM DUVARIM 6 MM DÜŞMÜŞTÜ KLOMEN YÜZÜNDEN HALİYLE GEBELİK OLUŞMADI TABİ NEYSE BİRSÜRE ÖYLE GEÇTİ VE İYİBİR DOKTOR BULDUM AŞILAMA ÖNERDİ 3 KUTU PUREGON 300 LE SAĞ TARAFIMDA TEK YUMURTAM GELİŞTİ ÇATLATMA İĞNESİ OLDUM 36 SAAAT SONRA AŞILAMAM OLDU VE 21 TEMMUZDA HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENDİM :nazar:ÇOK ŞÜKÜR

BELİRTİLERİME GELEYİM

AŞILAMANIN İLK GÜNLERİ BİRŞEY HİSSETMEDİM VÜCUDUMDA 7.GÜNDEN SONRA AYAKTA DOLAŞINCA İŞ YAPINCA KASIK AĞRIM OLDU RAHME DOĞRU BASKI OLUYORDU SANKİ AĞRIYORDU

VE KABIZLIK BAŞLAMIŞTI İŞTAH AÇILMASI OLDU GÖĞÜSLERDE HASSASİYET OLDU MİDE YANMASI OLUYORDU ARA ARA İLŞKİ SERBESTTİ İLŞKİDEN SONRA ADET SANCISINA BENZER SANCIM OLMUŞTU

21 İ TEST GÜNÜMDÜ KAN VERDİM AMA OGÜN SANCIDAN NE YATABİLDİM NE KALKABİLDİM ÇOK AĞRIM VE SANCIM OLDU BEL VE KASIĞIMDA HERAN ADET OLACAK GİBİYDİM ÇOK AZ MİDEM BULANDI DELİ GİBİ MISIR YEMEK İSTEDİ CANIM NORMALDE ÇOK SEVMEDİĞİM HALDE AMA UMUTSUZDUM SANCIM OLUNCA KORKTUM ÇÜNKÜ

İDRARIMIN RENGİ KOYULAŞMIŞTI VE BULANIKTI BARİZ BELLİYDİ ŞUAN DAHADA SARI OLDU HATTA

NEYSE ÇOK ŞÜKÜR SAAT 4 BUÇUKTU SONUCUM 76 ÇIKMIŞTI YANİ HAMİLEYDİM ÇOK MUTLUYUM ALLAH HEPİNİZE NASİP ETSİN ŞUANDA HALA KABIZLIK DEVAM EDİYOR MİDE YANMAM VAR BULANTIM AZ AMA VAR 3 BUÇUK HAFTALIK HAMİŞİM ÇOK ŞÜKÜR :KK49::nazar::nazar::nazar::nazar::KK46::KK46::KK46::nazar::nazar:

ALLAH İSTEYEN HERKESE HAYIRLISINDAN EVLAT NASİP ETSİN İNŞALLAH[/QUOTE] Ay canim benim zorlu bisurecten gecmissi ama Rabbim yuzunu guldurmus tatlm hayirli saglikli bisekilde kucaginada almayi nasip etsin Yuce Mevlam mutlulugun daim olsun :)

mutluluğum 2 hafta sürdü düşük yaptım çok acıydı hala kendimde değilim

BELİRTİLERİME GELEYİM

NEYSE ÇOK ŞÜKÜR SAAT 4 BUÇUKTU SONUCUM 76 ÇIKMIŞTI YANİ HAMİLEYDİM ÇOK MUTLUYUM ALLAH HEPİNİZE NASİP ETSİN ŞUANDA HALA KABIZLIK DEVAM EDİYOR MİDE YANMAM VAR BULANTIM AZ AMA VAR 3 BUÇUK HAFTALIK HAMİŞİM ÇOK ŞÜKÜR :KK49::nazar::nazar::nazar::nazar::KK46::KK46::KK46::nazar::nazar:

Ay canim benim zorlu bisurecten gecmissi ama Rabbim yuzunu guldurmus tatlm hayirli saglikli bisekilde kucaginada almayi nasip etsin Yuce Mevlam mutlulugun daim olsun :)[/QUOTE]

BELİRTİLERİME GELEYİM

Merhaba sizin adınıza çok sevindim Allah hayırlı sağlıklı bebisin olur inşallah benim gibi olupda hamiş kalanları görünce çok seviniyorum bende 6 senedir evliyim aynen sizin gibi gitmediğim doktor kalmadı ama bile sefer ki doktorum aşılama yaptı 24 ağustos da aşılamam oldu ve aşılamadan 7 gün sonra sanki adet olacakmış gibi kasiklarim ağrıyor göğüslerim biraz şiş ve ağrıyor tahlile daha 7 gün var inşallah bende güzel haber alırım sizinle paylasirim :KK46:

cnm allah kucagına saglıklı bır sekılde almayı nasıp etsın darısı da basıma:KK50: doktorun kımdı

Merhaba sizin adınıza çok sevindim Allah hayırlı sağlıklı bebisin olur inşallah benim gibi olupda hamiş kalanları görünce çok seviniyorum bende 6 senedir evliyim aynen sizin gibi gitmediğim doktor kalmadı ama bile sefer ki doktorum aşılama yaptı 24 ağustos da aşılamam oldu ve aşılamadan 7 gün sonra sanki adet olacakmış gibi kasiklarim ağrıyor göğüslerim biraz şiş ve ağrıyor tahlile daha 7 gün var inşallah bende güzel haber alırım sizinle paylasirim :KK46:
inşalah aşılamanız tutar ama ben bebeğimi kaybettim sevincim çok kısa sürdü piskolojim altüst oldu

cnm allah kucagına saglıklı bır sekılde almayı nasıp etsın darısı da basıma:KK50: doktorun kımdı
ben bebeğimi kaybettim düşk yaptım gaziantepteyim ben sizdemi gantepdesiniz doktorum sanko hastanesi ibrahim bey

Ay canim benim zorlu bisurecten gecmissi ama Rabbim yuzunu guldurmus tatlm hayirli saglikli bisekilde kucaginada almayi nasip etsin Yuce Mevlam mutlulugun daim olsun :)
[/QUOTE]
bebeğimi düşürdüm ben

inşalah aşılamanız tutar ama ben bebeğimi kaybettim sevincim çok kısa sürdü piskolojim altüst oldu

canım benim yaaa çok geçmiş olsun? kimyasal gebelik miymiş ki? neden düştü? benimde ilk aşılamam tutmadı. bugün adet günümdü ve kırmızılar geldi :mad:

canım benim yaaa çok geçmiş olsun? kimyasal gebelik miymiş ki? neden düştü? benimde ilk aşılamam tutmadı. bugün adet günümdü ve kırmızılar geldi :mad:
doktora gittim kese bozulmuş dedi yad
üzülme canım inşalah kendiliğinden olur doktora gittim kese bozulmuş yada hiç oluşamadan gebelik sonlanmış dedi sonrada kanamayla beraber parçalar düştü çok kötydü yeni yeni toparlıyrm

Gerçekten çok üzüldüm neden ne oldu ya daha yeniydi canım ya ne dicemi bilemiyorum Rabbim herseyin iyisini bilir :KK42:
eğer gebeliğim devam etseydi 10 haftalık olacaktı canım 2 buçuk aylık yani ama malesef kesesi gelişemeden düştü

Çok çok gecmis olsun canim benimmm. İnşaallah tez vakitte saglikli bir hamilelik yasarsinn.
inşalalh canım amin
hayıt hapı kullanıyorum uzun zamandır ilk defa kendiliğimden adet oldum 6 gün önce de olsa
saçlarımı döküyor ama bu ilaç bana iyi geldi 1 ay daah kullancm sanırım yumurtalıklarımı çalıştırdı gelecek aydan ümitliyim buay rahmim çok incelmişti malum düşk sonrası olduğndan gebelik olmadı yumurtlama oldu ama
yani geelecek ay yumurtlarsam belki olur kendiliğinden çok heveslendim olmazsada bayramdan sonra tekrar aşılama olucam

eğer gebeliğim devam etseydi 10 haftalık olacaktı canım 2 buçuk aylık yani ama malesef kesesi gelişemeden düştü

Geçmiş olsun canım ya inşallah tez vakitte kendiliğinden hamiş kalırsın ben bekliyorum bugün biraz daha arttı ağrılarım galiba benim aşılama tutmadı erken mi adet olcam ne demin biraz leke gibi bişi gördüm ooff :KK43:

Geçmiş olsun canım ya inşallah tez vakitte kendiliğinden hamiş kalırsın ben bekliyorum bugün biraz daha arttı ağrılarım galiba benim aşılama tutmadı erken mi adet olcam ne demin biraz leke gibi bişi gördüm ooff :KK43:
benm günüm 1 gün geçmişti test yaptırdım ogün sancıdan kıvrandım durdum adet sancısından daaha beterdi inşallah tutmuştur sennkide ağrılara takılma yani
inşallah kendiliğindn olsun çok istiyorum aynı süreci takrar yaşamak istemiyorm çünkü

Back