Tutmustur insallah caniminşallah canım benimde 2. aşılamam ilk aşılamam tutmadı inşallah bu tutar tutmazsada hemen tüp bebege başlıycaz :) bende daha hiç bi belirti yok 1 hafta kaldı heyecan dorukta
inşallah canım :)Tutmustur insallah canimbelirti icin erken henuz
Canim ne alemdesin tutmuş galiba asilaman çok sevindim nasılsın şimdi belirtilerin ne oldu kaçıncı gün ogrendin çok soru sordum ama k.bakmaTutmustur insallah canimbelirti icin erken henuz
Canim o değişiyor bazılarının hiç ağrısı olmuyo ama benim oldu sonuç eğer olumlu olacaksa o kadar agridan bisey olmaz DİE dusunuyosun adet ağrısı gibiydi benim belim ve kasiklarim agridiKizlar bi sorum olacak, kimyasal gebelik sonucu düşük oldu benim bi iki ay önce, doktor hiçbir tedavi yöntemi önermeden 6 ay normal yoldan deneyin dedi. Simdi bu aşilama yönteminini okuyunca aklima takildi, 6 ay beklemesem de bu yöntemi mi denesem, 5 yillik evliyim ve 30 yaşindayim daha da gec kalmaktan korkuyorum biraz. Peki bu aşilama yönteminde çok mu ağri sizi oluyo, çalisan bir bayanim izin almam şart mi ve tavsiye ediyor musunuz?
Çok tesekkur ederim cevap icinCanim o değişiyor bazılarının hiç ağrısı olmuyo ama benim oldu sonuç eğer olumlu olacaksa o kadar agridan bisey olmaz DİE dusunuyosun adet ağrısı gibiydi benim belim ve kasiklarim agridi
11. Gunune kadar hic belirti olmadi xcanm karnimda surekli siskinlik vardi sadce 11 gunden aonra ara ara hafif adet sancim oldu allah hwrkese nasip etsinCanim ne alemdesin tutmuş galiba asilaman çok sevindim nasılsın şimdi belirtilerin ne oldu kaçıncı gün ogrendin çok soru sordum ama k.bakma
Sağol canım ya yarin tekrar bir test yaptırayım bakalım ne cikacakCanım bi doktora git bence gebesin ama tehlikeli olabilir bi doktora danışman gerekiyor buglem
hayırlı olsun. değerin gayet normal 12. güne göre. pembe akıntı yerleşme kanaması olabilir. kötü düşünme 2 günde 1 baktır kan artışına alttan muayenede 1500 bhcg de üstten 5000 üstünde kese görülür , bundan önceki değerlerinde ;değerin düşük vs. dediklerinde kese yok dediklerinde değerine göre fikir yürüt. aklına yatmazsa doktor doktor gez derim. aşağı yukarı herşey yolunda giderse 2 hafta sonra kesen görülürKızlar ya ben size bisey soracam acil ben aşılama yaptirmistim bugün 12. Günümdü dun idrar testi yaptım tek çizgi çıktı bugün kan testi yaptırdım 23.7 çıktı degerim ama az önce pembemsi bir akintim gelmiş kızlar bu nedir acaba ya kafayı yicem
Buglem test yaptirdinmi canimSağol canım ya yarin tekrar bir test yaptırayım bakalım ne cikacak
Canım cumartesi tekrar test yaptırdım değerim 53.7 çıktı inşallah yükselir yahayırlı olsun. değerin gayet normal 12. güne göre. pembe akıntı yerleşme kanaması olabilir. kötü düşünme 2 günde 1 baktır kan artışına alttan muayenede 1500 bhcg de üstten 5000 üstünde kese görülür , bundan önceki değerlerinde ;değerin düşük vs. dediklerinde kese yok dediklerinde değerine göre fikir yürüt. aklına yatmazsa doktor doktor gez derim. aşağı yukarı herşey yolunda giderse 2 hafta sonra kesen görülür
Canım yaptırdım dün test 53.7 çıktı değerim pazartesi doktora gideceğim inşallah değerim yükselirBuglem test yaptirdinmi canim
süper 1 test daha yaptır bir sonkinede 10 gün sonra gider keseni belki kalp atışınıda görürsün. gitmişken tüm kan testlerinide yaptır. hayırlı olsun :)Canım cumartesi tekrar test yaptırdım değerim 53.7 çıktı inşallah yükselir ya
Hayrli olsun canim inşallah gerektiği gibi yükselir değerin kalp atislarinida duyarsin en yakın zaman daCanım yaptırdım dün test 53.7 çıktı değerim pazartesi doktora gideceğim inşallah değerim yükselir
Amin canım insallahHayrli olsun canim inşallah gerektiği gibi yükselir değerin kalp atislarinida duyarsin en yakın zaman da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?