- 24 Aralık 2013
- 301
- 58
- 53
- 34
mrb sağol canım darısı başına inşalalh inşallah seninkiside tutar
inşallah cnm ya bende de pko vardı bu arada ama klomene yanıt verıyorum ben cok sukur ama olmuyor bır turlu nasıp hersey ıste
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mrb sağol canım darısı başına inşalalh inşallah seninkiside tutar
Yok yok drktor anlamında sordum hic kilo verceksin hamile kalmadan once yoksa yasatamazsin dedimi bana kendi doktorum demedi alt katta ultrason ceken dr dedi sinirlerim piskolojim altüst oldu resmen
inşallah cnm ya bende de pko vardı bu arada ama klomene yanıt verıyorum ben cok sukur ama olmuyor bır turlu nasıp hersey ıste
negüzel klomene yanıtveriyorsun ben klomene yanıt vermiyodum çok üzülmüştüm
aama klomen iyi bir ilaç değil rahim içi duvarını inceltiyor muayeneye yani takibe gittiğinde rahim kalınlığından bahsediyormu doktorun
evet cnm rahım kalınlığım 12ydı asılamadann önce
12 gayet iyi hadi bakalım canım hayırlısı olsun hakkından
Iste kilolu olsdugun icin dusuk yaparsin falan dedi sinir oldum ya kendi dr boyle.demedi.o adam benim piskoljimi bozdu ya bide.muane edis tarzi bile bi gıcık surati bes karis sanki bedavaya muane etti hadi paraayi gectim o onun goreviyaşatamazsn derken anlamadım canım
ben 70 kiloym ama 64 falan gösteriyorum oldum olsaı tartıda ağır çıkarım zayıf görünsemde doktorum herhangi birşey söylemedi
ARKADAŞLAR EĞER BİRGÜN HAMİLE OLURSAM TÜM BELİRTİLERİMİ PAYLAŞACAĞIM DEMİŞTİM KENDİ KENDİME ÇÜNKÜ BEN ÇOK
BEEKLEDİM BU ANI ÇOK ARAŞTIRIYORDUM HAMİLELİK BELİRTİLERİ AŞILAMA İLK DENEMEDE TUTARMI VS NEYSE UZATMAYAYIM
ÇOK ŞÜKÜR RABBİME HAMİLEYİM İNŞALLAH SAĞLIKLA HAYIRLISIYLA KUCAĞIMA ALMAKTA NASİP OLUR ALLAH İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN İNŞALLAH
BEN 3 YILLIK EVLİYİM EVLENDİĞİMZ İLK ANDAN İTİBAREN İSTİYORDUK BEBİŞ BENDE PCOS VAR İLAÇSIZ ÇOK NADİR ADET GÖRÜYORUM 3 YILDIR İLAÇSIZ ADET OLMADIM HİÇ RAHİM TERSLİĞİDE VARDI
EŞİMDE DE GEÇEN YIL HARAKET VE MORFOLOJİ SORUNU VARDI İLERİ BOYUTTA DEĞİLDİ AMA İYİDE DEĞİLDİ
İLK 1 YIL BEKLEDİK KENDİLİĞİNDEN OLUR DİYE 2.YILDA DOĞRU DÜZGÜN DOKTOR BULAMADIM HEM EŞİM İLAÇ KULLANDI BU SÜRE İÇERİSİNDE 2BUÇUK YIL GEÇTİ DERKEN EŞİMİN TESTİ NORMALE DÖNMÜŞTÜ BİRAZ
KLOMENE BAŞLADIM BEN AMA YUMURTALARIM CVP VERMEDİ 1 DEFA CVP VERDİ ONDADA 5 DOZ KULLANMIŞTIM GÜNDE
RAHİM DUVARIM 6 MM DÜŞMÜŞTÜ KLOMEN YÜZÜNDEN HALİYLE GEBELİK OLUŞMADI TABİ NEYSE BİRSÜRE ÖYLE GEÇTİ VE İYİBİR DOKTOR BULDUM AŞILAMA ÖNERDİ 3 KUTU PUREGON 300 LE SAĞ TARAFIMDA TEK YUMURTAM GELİŞTİ ÇATLATMA İĞNESİ OLDUM 36 SAAAT SONRA AŞILAMAM OLDU VE 21 TEMMUZDA HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENDİM ÇOK ŞÜKÜR
BELİRTİLERİME GELEYİM
AŞILAMANIN İLK GÜNLERİ BİRŞEY HİSSETMEDİM VÜCUDUMDA 7.GÜNDEN SONRA AYAKTA DOLAŞINCA İŞ YAPINCA KASIK AĞRIM OLDU RAHME DOĞRU BASKI OLUYORDU SANKİ AĞRIYORDU
OTURUNCA GEÇİYORDU BU 1 HAFTA DEVAM ETTİ KENDİMİ YORUNCA AĞRIM OLUYORDU SADECE
VE KABIZLIK BAŞLAMIŞTI İŞTAH AÇILMASI OLDU GÖĞÜSLERDE HASSASİYET OLDU MİDE YANMASI OLUYORDU ARA ARA İLŞKİ SERBESTTİ İLŞKİDEN SONRA ADET SANCISINA BENZER SANCIM OLMUŞTU
BAT 20 TEMMUZDU GÜNÜM GEÇTİ
21 İ TEST GÜNÜMDÜ KAN VERDİM AMA OGÜN SANCIDAN NE YATABİLDİM NE KALKABİLDİM ÇOK AĞRIM VE SANCIM OLDU BEL VE KASIĞIMDA HERAN ADET OLACAK GİBİYDİM ÇOK AZ MİDEM BULANDI DELİ GİBİ MISIR YEMEK İSTEDİ CANIM NORMALDE ÇOK SEVMEDİĞİM HALDE AMA UMUTSUZDUM SANCIM OLUNCA KORKTUM ÇÜNKÜ
İDRARIMIN RENGİ KOYULAŞMIŞTI VE BULANIKTI BARİZ BELLİYDİ ŞUAN DAHADA SARI OLDU HATTA
NEYSE ÇOK ŞÜKÜR SAAT 4 BUÇUKTU SONUCUM 76 ÇIKMIŞTI YANİ HAMİLEYDİM ÇOK MUTLUYUM ALLAH HEPİNİZE NASİP ETSİN ŞUANDA HALA KABIZLIK DEVAM EDİYOR MİDE YANMAM VAR BULANTIM AZ AMA VAR 3 BUÇUK HAFTALIK HAMİŞİM ÇOK ŞÜKÜR
ALLAH İSTEYEN HERKESE HAYIRLISINDAN EVLAT NASİP ETSİN İNŞALLAH
Canım mrb bnde klomen kullanıyorum ilk ay yanit verdim 2 aydir yanıt vermiyorum sen kacinci dozdasin:18:
2 doz kullandım cnm o yeterlı gelıyor bana sen kac doz kullanmıştın :44:
Iste kilolu olsdugun icin dusuk yaparsin falan dedi sinir oldum ya kendi dr boyle.demedi.o adam benim piskoljimi bozdu ya bide.muane edis tarzi bile bi gıcık surati bes karis sanki bedavaya muane etti hadi paraayi gectim o onun gorevi
ayyyyyyyyy tweetym çok sevindim anne olucana bilmiyodum kuzum okurken tüylewrim diken diken oldu gözüm sulandı çok sevindim adına sanki ben hamileyim gibi allah analı babalı büytsn kucanada nasip etsin yarabbim ne diceğimi bilmiyorm valla çok sevindim
Bende 2 tane içiyorum günde aksam sabah bu 3 cu klomeni kullandım buyumedi iste
o doktora yol ver canım kilodan çocuk düştüğünü ilk defa duydum kaç kilosun canım
hmm anladım cnm ıgneyle denersın sende üzülme herseyın bı caresı var cok şükür artık
sağol kuzum amin dualrın için çok sağol balım allah sanada nasip etsin en kısa zamanda hepinize
Kendi dktorum demedi zaten kuzum asagidaki ceken doktr dedi sok oldum bide bi gıcık suratsiz 90 kilo canım 172 de boyum
düşük değilde canım hamile klamkta zorlanabilirsin kilo vermeye çalış canım maşallah kilona göre klomene cvp vermiş vücudun ben tedaviye başladığımda 65 kiloydum cvp vermedim klomene kilo vermekte zor bizim hastalıkta biraz ama çabala belki bebişin daha kolay gelir
Kuzum herkes boyuna gore kilon normal diyolar balik etli sin diyolar ne biliyim ya bende anlamdim ki kimi dktorlar ver yok olmaz diyolar kimisi dr yok sana bi zarari yok diyolar