• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Ilk aşılamam tuttu gebelik belirtilerim ve hikayem

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
benm günüm 1 gün geçmişti test yaptırdım ogün sancıdan kıvrandım durdum adet sancısından daaha beterdi inşallah tutmuştur sennkide ağrılara takılma yani
inşallah kendiliğindn olsun çok istiyorum aynı süreci takrar yaşamak istemiyorm çünkü

Inşallah senin tutmuştur ben bugun regl oldum gerçi daha 6 günüm vardı neden böyle oldu bilmiyorum erken oldum moralim çok bozuk halbuki kendimizi bebis olur diye çok hazırladık olmadı Of Of perşembe doktora gideceğim hakkımızda hayırlısı evet aynen bende öyle insanın psikolojisi bozuluyor

Inşallah senin tutmuştur ben bugun regl oldum gerçi daha 6 günüm vardı neden böyle oldu bilmiyorum erken oldum moralim çok bozuk halbuki kendimizi bebis olur diye çok hazırladık olmadı Of Of perşembe doktora gideceğim hakkımızda hayırlısı evet aynen bende öyle insanın psikolojisi bozuluyor
ben düşük kanammdan sonra 1 hafta erken adet oldum normalde 6sına olması lazımdı buay boşuna gitti yumurtlamıştım oysa ama düşükten dolayı rahmm incelmişti ondan tutmadı sanırım

kurban bayramından sonra tekrar 2.aşılama için tedaviye başlayacağız inşallah tutar busefer sağlıklı bir gebelk olur
sıkma canını belki yerleşme kanamasıdır kanaması olup hamiş olan çok kişi var aşılamadan sonra test yap yinede hakkından hayırlısı olsun beklenti içine girip hüsrana uğramak çok zor canım allah sabır versin

canım ben hamile olduğum süreçten bahsediyorum günüm geçmedi yani hatta 1 hafta erken geldi buay

canım ben hamile olduğum süreçten bahsediyorum günüm geçmedi yani hatta 1 hafta erken geldi buay

Anlıyorum seni canım bugün doktora gitcekdim gitmedim sanırım azalma var biraz canım istemedi açıkçası artık doktorun dedikleri umrumda değil yine eski film lere bakacak sonra bi ilaç verecek tüp bebeğe yönlendirecek iyi biliyorum açıkçası ilaçlardan bıktım artık kafam çok karışık

Anlıyorum seni canım bugün doktora gitcekdim gitmedim sanırım azalma var biraz canım istemedi açıkçası artık doktorun dedikleri umrumda değil yine eski film lere bakacak sonra bi ilaç verecek tüp bebeğe yönlendirecek iyi biliyorum açıkçası ilaçlardan bıktım artık kafam çok karışık
allah yardımcın olsun canım ilk aşılamn daha tüp bebeğe yönlendirmezler henz erken aşılaa olursun birdaha

allah yardımcın olsun canım ilk aşılamn daha tüp bebeğe yönlendirmezler henz erken aşılaa olursun birdaha

Biliyorum ama doktorum aşılama yapmadan önce söylemişti aşılama tutmazsa tüp bebeğe yönlendirecegim demişti ikincisini yapmaz bence gerci maddi durum biraz iyi değil gitmedim doktora ya ilk günü adetim çok az gelmişti 2 gün biraz fazla olmuştu bugünde 4 üncü günüm leke geliyor normalde 6 gün oluyorum kafam çok karışık bu ay gidemiyorum gitmekte istemiyorum açıkçası

Biliyorum ama doktorum aşılama yapmadan önce söylemişti aşılama tutmazsa tüp bebeğe yönlendirecegim demişti ikincisini yapmaz bence gerci maddi durum biraz iyi değil gitmedim doktora ya ilk günü adetim çok az gelmişti 2 gün biraz fazla olmuştu bugünde 4 üncü günüm leke geliyor normalde 6 gün oluyorum kafam çok karışık bu ay gidemiyorum gitmekte istemiyorum açıkçası
allah yardımcın olsun canım
benimde düşük kanmamam ayın 6 sında başlamıştı 7 gün sürdü sonra kesildi sonra ara ara kahve rengi lekem oldu adetim 1 hafta erken geldi bugün 8.günü adetin 5.günden sonra kesildi zaten az az geliyordu ama hala sürekli kahverengi lekem oluyor siyah siyah pıhtılar geliyor çamaşırıma kanamam kesildizaten ama leke geliyor hala pıhtılar geliyor arada ilşkiden sonra az kahverengi kırmızı karışık kan geliyor pıhtılarla beraber doktor muayene ettiğinde bişey kalmamış temiz demişti anlamıyorum neden böyle oluyor

benimde düşük kanmamam ayın 6 sında başlamıştı 7 gün sürdü sonra kesildi sonra ara ara kahve rengi lekem oldu adetim 1 hafta erken geldi bugün 8.günü adetin 5.günden sonra kesildi zaten az az geliyordu ama hala sürekli kahverengi lekem oluyor siyah siyah pıhtılar geliyor çamaşırıma kanamam kesildizaten ama leke geliyor hala pıhtılar geliyor arada ilşkiden sonra az kahverengi kırmızı karışık kan geliyor pıhtılarla beraber doktor muayene ettiğinde bişey kalmamış temiz demişti anlamıyorum neden böyle oluyor

Bilemiyorum canım ya demedimi nedenini ya ben 6 gün erken oldum Ve 2 buçuk gün sürdü ilk gün damla damla geldi diğer günlerde bi geldi bi durdu gitmedim doktora gıcık oldum bi kaç hafta daha beklicem birdaha olmazsa evde test yapcam bu bi kaç gündür sanki regl olacakmış im gibi sancıları başladı anlasam ne olduğunu hakkımızda hayırlısı canim

Çok çok geçmiş olsun canım gerçekten üzüldüm

ARKADAŞLAR EĞER BİRGÜN HAMİLE OLURSAM TÜM BELİRTİLERİMİ PAYLAŞACAĞIM DEMİŞTİM KENDİ KENDİME ÇÜNKÜ BEN ÇOK

BEEKLEDİM BU ANI ÇOK ARAŞTIRIYORDUM HAMİLELİK BELİRTİLERİ AŞILAMA İLK DENEMEDE TUTARMI VS NEYSE UZATMAYAYIM

ÇOK ŞÜKÜR RABBİME HAMİLEYİM İNŞALLAH SAĞLIKLA HAYIRLISIYLA KUCAĞIMA ALMAKTA NASİP OLUR ALLAH İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN İNŞALLAH

BEN 3 YILLIK EVLİYİM EVLENDİĞİMZ İLK ANDAN İTİBAREN İSTİYORDUK BEBİŞ BENDE PCOS VAR İLAÇSIZ ÇOK NADİR ADET GÖRÜYORUM 3 YILDIR İLAÇSIZ ADET OLMADIM HİÇ RAHİM TERSLİĞİDE VARDI

EŞİMDE DE GEÇEN YIL HARAKET VE MORFOLOJİ SORUNU VARDI İLERİ BOYUTTA DEĞİLDİ AMA İYİDE DEĞİLDİ

İLK 1 YIL BEKLEDİK KENDİLİĞİNDEN OLUR DİYE 2.YILDA DOĞRU DÜZGÜN DOKTOR BULAMADIM HEM EŞİM İLAÇ KULLANDI BU SÜRE İÇERİSİNDE 2BUÇUK YIL GEÇTİ DERKEN EŞİMİN TESTİ NORMALE DÖNMÜŞTÜ BİRAZ

KLOMENE BAŞLADIM BEN AMA YUMURTALARIM CVP VERMEDİ 1 DEFA CVP VERDİ ONDADA 5 DOZ KULLANMIŞTIM GÜNDE

RAHİM DUVARIM 6 MM DÜŞMÜŞTÜ KLOMEN YÜZÜNDEN HALİYLE GEBELİK OLUŞMADI TABİ NEYSE BİRSÜRE ÖYLE GEÇTİ VE İYİBİR DOKTOR BULDUM AŞILAMA ÖNERDİ 3 KUTU PUREGON 300 LE SAĞ TARAFIMDA TEK YUMURTAM GELİŞTİ ÇATLATMA İĞNESİ OLDUM 36 SAAAT SONRA AŞILAMAM OLDU VE 21 TEMMUZDA HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENDİM :nazar:ÇOK ŞÜKÜR

BELİRTİLERİME GELEYİM

AŞILAMANIN İLK GÜNLERİ BİRŞEY HİSSETMEDİM VÜCUDUMDA 7.GÜNDEN SONRA AYAKTA DOLAŞINCA İŞ YAPINCA KASIK AĞRIM OLDU RAHME DOĞRU BASKI OLUYORDU SANKİ AĞRIYORDU
OTURUNCA GEÇİYORDU BU 1 HAFTA DEVAM ETTİ KENDİMİ YORUNCA AĞRIM OLUYORDU SADECE

VE KABIZLIK BAŞLAMIŞTI İŞTAH AÇILMASI OLDU GÖĞÜSLERDE HASSASİYET OLDU MİDE YANMASI OLUYORDU ARA ARA İLŞKİ SERBESTTİ İLŞKİDEN SONRA ADET SANCISINA BENZER SANCIM OLMUŞTU

BAT 20 TEMMUZDU GÜNÜM GEÇTİ

21 İ TEST GÜNÜMDÜ KAN VERDİM AMA OGÜN SANCIDAN NE YATABİLDİM NE KALKABİLDİM ÇOK AĞRIM VE SANCIM OLDU BEL VE KASIĞIMDA HERAN ADET OLACAK GİBİYDİM ÇOK AZ MİDEM BULANDI DELİ GİBİ MISIR YEMEK İSTEDİ CANIM NORMALDE ÇOK SEVMEDİĞİM HALDE AMA UMUTSUZDUM SANCIM OLUNCA KORKTUM ÇÜNKÜ

İDRARIMIN RENGİ KOYULAŞMIŞTI VE BULANIKTI BARİZ BELLİYDİ ŞUAN DAHADA SARI OLDU HATTA

NEYSE ÇOK ŞÜKÜR SAAT 4 BUÇUKTU SONUCUM 76 ÇIKMIŞTI YANİ HAMİLEYDİM ÇOK MUTLUYUM ALLAH HEPİNİZE NASİP ETSİN ŞUANDA HALA KABIZLIK DEVAM EDİYOR MİDE YANMAM VAR BULANTIM AZ AMA VAR 3 BUÇUK HAFTALIK HAMİŞİM ÇOK ŞÜKÜR :KK49::nazar::nazar::nazar::nazar::KK46::KK46::KK46::nazar::nazar:

ALLAH İSTEYEN HERKESE HAYIRLISINDAN EVLAT NASİP ETSİN İNŞALLAH

Allah kucağına almayı nasip etsin... Darısı bizlere artık :) Allah tez zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin bize de...

İnşallah sağlıklı gebelik geçirip bebeğini kucağına alırsın :) çok sevindim senin için.

Allah kucağına almayı nasip etsin... Darısı bizlere artık :) Allah tez zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin bize de...

İnşallah sağlıklı gebelik geçirip bebeğini kucağına alırsın :) çok sevindim senin için.
ben düşük yaptım 1 ayı geçti sağol iyi dileklerin için

Kizlar benim doktorum klomeni onermiyor bosa vakit kaybi diyor bende puregin 600 igne vurdum bes gundur bugun kontrolde bir yumurta ve 14.16 mm olmus bu arda adetin 7.gunundeyim bende asilama yaptircam kismetse

merhabalar kızlar benim asılamanın 6.günü ama 4 gün günde bi kere pembe lekeler geldi sizce ne ola bilir korkuyorum bende herhangi bi sorun yok ama esimde sperm düşüklügü var doktorum tutma ihtimali biraz düşük dedi ne yapacagım bilmiyorum hiç belirtimde yok :KK43:

Amin canımmvaala ben de bilmiyordum devlet hasatanesi demişlerdi ama ozeldki dr bisey demedi bu arada ben simdi gun asirimi devam edeyim dun yaptim yarın igne olcam ya bugunde yapsam mi yoksa beklesemmi:18:
Rabim isteyen herkeze gönlünde yatan mele

amin canım sağol allah sanada nasip etsin inşallah sizde sorun nedir tatlım ben özelde yaptırdım raporla 720 liraya mal oldu

adetimin 3.günü doktora gittim puregon 300 yazdı 3 kutu adetimin 4.günü başladık iğneye 14.günden sonra takip başladı 17.günü yumurtam gelişti çatlatma iğnesi oldum 36 saat sonra aşılamam oldu çok şükür aşılamadan 15 gün sonra müjdeli haberi aldımmm çok şükür aklına takılan bişey olursa sorabilirsin canm
CANIM
amin canım sağol allah sanada nasip etsin inşallah sizde sorun nedir tatlım ben özelde yaptırdım raporla 720 liraya mal oldu

adetimin 3.günü doktora gittim puregon 300 yazdı 3 kutu adetimin 4.günü başladık iğneye 14.günden sonra takip başladı 17.günü yumurtam gelişti çatlatma iğnesi oldum 36 saat sonra aşılamam oldu çok şükür aşılamadan 15 gün sonra müjdeli haberi aldımmm çok şükür aklına takılan bişey olursa sorabilirsin canm
CANIM ADET SANCISI YANISIRA KAHVE LEKELENME DE OLDU MU

Back