• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Ilk aşılamam tuttu gebelik belirtilerim ve hikayem

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kizlar bi sorum olacak, kimyasal gebelik sonucu düşük oldu benim bi iki ay önce, doktor hiçbir tedavi yöntemi önermeden 6 ay normal yoldan deneyin dedi. Simdi bu aşilama yönteminini okuyunca aklima takildi, 6 ay beklemesem de bu yöntemi mi denesem, 5 yillik evliyim ve 30 yaşindayim daha da gec kalmaktan korkuyorum biraz. Peki bu aşilama yönteminde çok mu ağri sizi oluyo, çalisan bir bayanim izin almam şart mi ve tavsiye ediyor musunuz?

Kizlar bi sorum olacak, kimyasal gebelik sonucu düşük oldu benim bi iki ay önce, doktor hiçbir tedavi yöntemi önermeden 6 ay normal yoldan deneyin dedi. Simdi bu aşilama yönteminini okuyunca aklima takildi, 6 ay beklemesem de bu yöntemi mi denesem, 5 yillik evliyim ve 30 yaşindayim daha da gec kalmaktan korkuyorum biraz. Peki bu aşilama yönteminde çok mu ağri sizi oluyo, çalisan bir bayanim izin almam şart mi ve tavsiye ediyor musunuz?
Canim o değişiyor bazılarının hiç ağrısı olmuyo ama benim oldu sonuç eğer olumlu olacaksa o kadar agridan bisey olmaz DİE dusunuyosun adet ağrısı gibiydi benim belim ve kasiklarim agridi

Canim ne alemdesin tutmuş galiba asilaman çok sevindim nasılsın şimdi belirtilerin ne oldu kaçıncı gün ogrendin çok soru sordum ama k.bakma
11. Gunune kadar hic belirti olmadi xcanm karnimda surekli siskinlik vardi sadce 11 gunden aonra ara ara hafif adet sancim oldu allah hwrkese nasip etsin
Ne kusuru canim

Selam canım benim 6 yumurtam oluyor en az iki veya üc tanesi 19 20 mm kadr oluşuyor bende aşılama yaptrcam bu durumda benim de iğne kullanmam gerekrmi klomen yeterli olurmu

Kızlar ya ben size bisey soracam acil ben aşılama yaptirmistim bugün 12. Günümdü dun idrar testi yaptım tek çizgi çıktı bugün kan testi yaptırdım 23.7 çıktı degerim ama az önce pembemsi bir akintim gelmiş kızlar bu nedir acaba ya kafayı yicem

Kızlar ya ben size bisey soracam acil ben aşılama yaptirmistim bugün 12. Günümdü dun idrar testi yaptım tek çizgi çıktı bugün kan testi yaptırdım 23.7 çıktı degerim ama az önce pembemsi bir akintim gelmiş kızlar bu nedir acaba ya kafayı yicem
hayırlı olsun. değerin gayet normal 12. güne göre. pembe akıntı yerleşme kanaması olabilir. kötü düşünme 2 günde 1 baktır kan artışına alttan muayenede 1500 bhcg de üstten 5000 üstünde kese görülür , bundan önceki değerlerinde ;değerin düşük vs. dediklerinde kese yok dediklerinde değerine göre fikir yürüt. aklına yatmazsa doktor doktor gez derim. aşağı yukarı herşey yolunda giderse 2 hafta sonra kesen görülür

hayırlı olsun. değerin gayet normal 12. güne göre. pembe akıntı yerleşme kanaması olabilir. kötü düşünme 2 günde 1 baktır kan artışına alttan muayenede 1500 bhcg de üstten 5000 üstünde kese görülür , bundan önceki değerlerinde ;değerin düşük vs. dediklerinde kese yok dediklerinde değerine göre fikir yürüt. aklına yatmazsa doktor doktor gez derim. aşağı yukarı herşey yolunda giderse 2 hafta sonra kesen görülür
Canım cumartesi tekrar test yaptırdım değerim 53.7 çıktı inşallah yükselir ya

Canım cumartesi tekrar test yaptırdım değerim 53.7 çıktı inşallah yükselir ya
süper 1 test daha yaptır bir sonkinede 10 gün sonra gider keseni belki kalp atışınıda görürsün. gitmişken tüm kan testlerinide yaptır. hayırlı olsun :)

Sağol canım benim darısı tüm isteyenlere olsun yarin doktora gideceğim zaten ama çok garip hissediyorum önce çok farklı hayal ediyordum simdi inanamiyorum ancak kalp atışını duyarsam inanirim heralde csnim

Kızlar az önce doktordan geldim çok şükür tuttu asılamam Rabbim benimkini tamamına erdirsin isteyen herkese de nasip etsin canim

Back