Gozun aydin canim bnm bnde din asilama yaptrdim 7 yumurtam olsmustu 1 i catlamamis esimdede sper syisi dsktu ve hareket srunu vardi bzde ilac kllndk ve 21 mlynla asilama yptrdk hareket 80 di smdi snuc bkliyrz ins bu sfer bzde sviniriz bndede pko var ins bu sfer yuzumuze guler rbbim 1 yldir hp umitleniyrz hp uzuluyrz bnde kasiklarm agryo istahm acldi ama dha dn asilama oldu 1 gnde byle blrti olmaz dmi kasiklarim agriyr bnmde ins bnde hamile kalrm yaa snin adina cok svindimGözün aydın canım çok sevindim bana da Dr aşılama önerdi ama sağ tüpün tıkalı çıktı bir sonraki adet bitiminde ufak bi ameliyatla açacaklar eşim de de sperm ileri hızı %0 aşılama tutar mı acaba EVİCAP kullanıyor eşim şimdi e VİTAMİNi işe yarar inşaallah dua et nolur
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılama Ilk aşılamam tuttu gebelik belirtilerim ve hikayem
- Konu Sahibi sualp27
- Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Hayrli olsn canim ilk asilamada mi tuttu pko varmi yumurtan kac taneydisüper 1 test daha yaptır bir sonkinede 10 gün sonra gider keseni belki kalp atışınıda görürsün. gitmişken tüm kan testlerinide yaptır. hayırlı olsun :)
- 11 Eylül 2009
- 1.090
- 393
- 323
- 44
sağolasın, 2. aşılamaydı. p.tesi akşam değerimin düştüğünü öğrendim , düşük yapıyorum bir yandan daha kanamam yok oda ayrı problem.Hayrli olsn canim ilk asilamada mi tuttu pko varmi yumurtan kac taneydi
bende pko yok. 2 sağda 2 solda yumurtam vardı bir sürüde 10 mm lik vardı en azından iptal etmediler diye seviniyordum. 3 yumoş tan fazlasında iptal ediliyor. 16-15 solda sağda da 12-13 dü ama 2 gün daha iğne kullandım. soldakilerle aşılama olmuş oluyorum. sağdakilerlede sonraki gün çalışmalarımızda tahminimce hamile kalmıştım.
Bnde pzartsi asilama oldm ilk 7 ymurtm vrdi cm lerini hpsni blmiyrm cmartsi ignemi oldm pzartsi asilama oldk esimin hareket 80 asilama 21 milyn spermle oldu bkliyrz blmiyrm ne olck ins tutar yaaa snce?sağolasın, 2. aşılamaydı. p.tesi akşam değerimin düştüğünü öğrendim , düşük yapıyorum bir yandan daha kanamam yok oda ayrı problem.
bende pko yok. 2 sağda 2 solda yumurtam vardı bir sürüde 10 mm lik vardı en azından iptal etmediler diye seviniyordum. 3 yumoş tan fazlasında iptal ediliyor. 16-15 solda sağda da 12-13 dü ama 2 gün daha iğne kullandım. soldakilerle aşılama olmuş oluyorum. sağdakilerlede sonraki gün çalışmalarımızda tahminimce hamile kalmıştım.
evet canım ilk aşılamamda tuttu 3 yumurtam oluştu canımHayrli olsn canim ilk asilamada mi tuttu pko varmi yumurtan kac taneydi
- 11 Eylül 2009
- 1.090
- 393
- 323
- 44
siz 1 gün arayla ilişkiye devam edin. 7 yumoş büyük şans genelde iptal ediyorlar ama seninkilerde irili ufaklı demekki , tüm yumoşlar aynı gün çatlamayacaktır 1 gün arayla çatlayacaklardır büyüklüklerine göre. o güzden bence 3 gün üst üste bile deneseniz şansınız daha da artacaktır. hayırlısı neyse o olsun diyelim. boşlanslarBnde pzartsi asilama oldm ilk 7 ymurtm vrdi cm lerini hpsni blmiyrm cmartsi ignemi oldm pzartsi asilama oldk esimin hareket 80 asilama 21 milyn spermle oldu bkliyrz blmiyrm ne olck ins tutar yaaa snce?
Asilama yaptrdgm gn dktr bkti 1 tane klmis catlamayan pki esinin dgerleri nsldi snin bnm 21 mlynla ypldi asilamam 80 hareket bde kabizlik var yaaasiz 1 gün arayla ilişkiye devam edin. 7 yumoş büyük şans genelde iptal ediyorlar ama seninkilerde irili ufaklı demekki , tüm yumoşlar aynı gün çatlamayacaktır 1 gün arayla çatlayacaklardır büyüklüklerine göre. o güzden bence 3 gün üst üste bile deneseniz şansınız daha da artacaktır. hayırlısı neyse o olsun diyelim. boşlanslar
- 11 Eylül 2009
- 1.090
- 393
- 323
- 44
bizim değerler pek parlak değildi desem yeri 80 milyon sperm % 56 hareketlilik vardıAsilama yaptrdgm gn dktr bkti 1 tane klmis catlamayan pki esinin dgerleri nsldi snin bnm 21 mlynla ypldi asilamam 80 hareket bde kabizlik var yaaa
- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
- 198
ARKADAŞLAR EĞER BİRGÜN HAMİLE OLURSAM TÜM BELİRTİLERİMİ PAYLAŞACAĞIM DEMİŞTİM KENDİ KENDİME ÇÜNKÜ BEN ÇOK
BEEKLEDİM BU ANI ÇOK ARAŞTIRIYORDUM HAMİLELİK BELİRTİLERİ AŞILAMA İLK DENEMEDE TUTARMI VS NEYSE UZATMAYAYIM
ÇOK ŞÜKÜR RABBİME HAMİLEYİM İNŞALLAH SAĞLIKLA HAYIRLISIYLA KUCAĞIMA ALMAKTA NASİP OLUR ALLAH İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN İNŞALLAH
BEN 3 YILLIK EVLİYİM EVLENDİĞİMZ İLK ANDAN İTİBAREN İSTİYORDUK BEBİŞ BENDE PCOS VAR İLAÇSIZ ÇOK NADİR ADET GÖRÜYORUM 3 YILDIR İLAÇSIZ ADET OLMADIM HİÇ RAHİM TERSLİĞİDE VARDI
EŞİMDE DE GEÇEN YIL HARAKET VE MORFOLOJİ SORUNU VARDI İLERİ BOYUTTA DEĞİLDİ AMA İYİDE DEĞİLDİ
İLK 1 YIL BEKLEDİK KENDİLİĞİNDEN OLUR DİYE 2.YILDA DOĞRU DÜZGÜN DOKTOR BULAMADIM HEM EŞİM İLAÇ KULLANDI BU SÜRE İÇERİSİNDE 2BUÇUK YIL GEÇTİ DERKEN EŞİMİN TESTİ NORMALE DÖNMÜŞTÜ BİRAZ
KLOMENE BAŞLADIM BEN AMA YUMURTALARIM CVP VERMEDİ 1 DEFA CVP VERDİ ONDADA 5 DOZ KULLANMIŞTIM GÜNDE
RAHİM DUVARIM 6 MM DÜŞMÜŞTÜ KLOMEN YÜZÜNDEN HALİYLE GEBELİK OLUŞMADI TABİ NEYSE BİRSÜRE ÖYLE GEÇTİ VE İYİBİR DOKTOR BULDUM AŞILAMA ÖNERDİ 3 KUTU PUREGON 300 LE SAĞ TARAFIMDA TEK YUMURTAM GELİŞTİ ÇATLATMA İĞNESİ OLDUM 36 SAAAT SONRA AŞILAMAM OLDU VE 21 TEMMUZDA HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENDİM ÇOK ŞÜKÜR
BELİRTİLERİME GELEYİM
AŞILAMANIN İLK GÜNLERİ BİRŞEY HİSSETMEDİM VÜCUDUMDA 7.GÜNDEN SONRA AYAKTA DOLAŞINCA İŞ YAPINCA KASIK AĞRIM OLDU RAHME DOĞRU BASKI OLUYORDU SANKİ AĞRIYORDU
OTURUNCA GEÇİYORDU BU 1 HAFTA DEVAM ETTİ KENDİMİ YORUNCA AĞRIM OLUYORDU SADECE
VE KABIZLIK BAŞLAMIŞTI İŞTAH AÇILMASI OLDU GÖĞÜSLERDE HASSASİYET OLDU MİDE YANMASI OLUYORDU ARA ARA İLŞKİ SERBESTTİ İLŞKİDEN SONRA ADET SANCISINA BENZER SANCIM OLMUŞTU
BAT 20 TEMMUZDU GÜNÜM GEÇTİ
21 İ TEST GÜNÜMDÜ KAN VERDİM AMA OGÜN SANCIDAN NE YATABİLDİM NE KALKABİLDİM ÇOK AĞRIM VE SANCIM OLDU BEL VE KASIĞIMDA HERAN ADET OLACAK GİBİYDİM ÇOK AZ MİDEM BULANDI DELİ GİBİ MISIR YEMEK İSTEDİ CANIM NORMALDE ÇOK SEVMEDİĞİM HALDE AMA UMUTSUZDUM SANCIM OLUNCA KORKTUM ÇÜNKÜ
İDRARIMIN RENGİ KOYULAŞMIŞTI VE BULANIKTI BARİZ BELLİYDİ ŞUAN DAHADA SARI OLDU HATTA
NEYSE ÇOK ŞÜKÜR SAAT 4 BUÇUKTU SONUCUM 76 ÇIKMIŞTI YANİ HAMİLEYDİM ÇOK MUTLUYUM ALLAH HEPİNİZE NASİP ETSİN ŞUANDA HALA KABIZLIK DEVAM EDİYOR MİDE YANMAM VAR BULANTIM AZ AMA VAR 3 BUÇUK HAFTALIK HAMİŞİM ÇOK ŞÜKÜR
ALLAH İSTEYEN HERKESE HAYIRLISINDAN EVLAT NASİP ETSİN İNŞALLAH
Selam olsun cnm sana.ayni senin durumundayim.yazdiklarin tamamen beni yansitmis.bende iki kere klomen kullandim bana misin demedi yumurtaliklarim.cok direncliler.en son doktor gonalf le asilama yapalim ddi okey ddik 3 yumurtam oldu 16mm oldu hepsi.2gun sorada catlatma ignesi oldum we ardindan asilama.ama asilama sirasinda korktugum icin az kanamam oldu kastigim icin.acaba ondan mi tutmadi diorum we erkenden adet oldum.bana tedavi surecini we aldigin ilaclari yazar misin?glifor falan kullandim mi.??
- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
- 198
Canim yaaa çok sevindim.Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin :))) bende adet olmayi bekliyorum. Ağustosta asilamaya gecicez. 3 ay klomen tedavisi gördüm ama olmadi. İnşaallah Rabbim babada ilk asilamada nasip eder. Bu arada bende PCO luyum
Selam cnm.tebrik ederim seni.ilk asilamayla mi hamile kaldin cnm?pkoyum bende.adetim asla ilacsiz gelmez.seninde boyleydi??
- 13 Ekim 2015
- 742
- 870
- 53
Merhaba kizlar, esimin morfolojisi %1 hareketlilik de az. bugun hsg cektirdim ben de bir sorun cikmadi cok sukur. Yurt disindayim ve burda tup bebek cok pahali. 30.000 dolar falan. Acaba asilama tutma sansi ne kadar. Sanirim 2 haftaya doktora gidicez ne dicek nasil bir tedavi onericek merak ediyorum.
- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 39
selam canımm, ben aşılamalarımı geçen yaz olmuştum. ama her ikisi de negatif ile sonuçlandı. bu sene Temmuz ayında histeroskopi oldum ve ameliyat sonrası 2. ayımda doğal yolla hamile kaldım. canım pco'lu pek sayılmam yumurtalıklarımda kistik görünüm var ama doktorum pco'ya yatkınlık var dedi. benim adetlerim düzenlidir çünkü.Selam cnm.tebrik ederim seni.ilk asilamayla mi hamile kaldin cnm?pkoyum bende.adetim asla ilacsiz gelmez.seninde boyleydi??
Buna ragmen tuttu yani super ya masallahbizim değerler pek parlak değildi desem yeri 80 milyon sperm % 56 hareketlilik vardı
Ama 80 milyon sperm cok gercibizim değerler pek parlak değildi desem yeri 80 milyon sperm % 56 hareketlilik vardı
- 23 Mayıs 2013
- 6.283
- 2.955
- 248
- 33
Sadece puregon 300 igne kullandim canim birde ovitrelle catlatma ignesi o eski konum ilk gebeligimdi bebegim dustu tekrar hamile kaldim oda dustuSelam olsun cnm sana.ayni senin durumundayim.yazdiklarin tamamen beni yansitmis.bende iki kere klomen kullandim bana misin demedi yumurtaliklarim.cok direncliler.en son doktor gonalf le asilama yapalim ddi okey ddik 3 yumurtam oldu 16mm oldu hepsi.2gun sorada catlatma ignesi oldum we ardindan asilama.ama asilama sirasinda korktugum icin az kanamam oldu kastigim icin.acaba ondan mi tutmadi diorum we erkenden adet oldum.bana tedavi surecini we aldigin ilaclari yazar misin?glifor falan kullandim mi.??
3. Asilamayla hamileyim cook sukur insallah kucagima almak nasip olur darisi sana ve isteyen herkese insallah
ama 16 mm yumurta catlamayabilir neden bukadar kucukken catlatma ignesi oldun benm ilk asilamamda 18,mm 2. 19,mmken 3.de 22,mm catlatma ignesi oldum
Kanul tam rahme girmediyse ondanda tutmamis olabilir canim bidahakine canin acisada rahat birak kendini
- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
- 198
Sadece puregon 300 igne kullandim canim birde ovitrelle catlatma ignesi o eski konum ilk gebeligimdi bebegim dustu tekrar hamile kaldim oda dustu
3. Asilamayla hamileyim cook sukur insallah kucagima almak nasip olur darisi sana ve isteyen herkese insallah
ama 16 mm yumurta catlamayabilir neden bukadar kucukken catlatma ignesi oldun benm ilk asilamamda 18,mm 2. 19,mmken 3.de 22,mm catlatma ignesi oldum
Kanul tam rahme girmediyse ondanda tutmamis olabilir canim bidahakine canin acisada rahat birak kendini
Birazda salakligima denk geldi iste cnm.doktor paragoz ckti desem daha dogru.16da hangi amacla attirdi igneyi blmiorum.en cok tercih edilen doktor ama ben hic begenmedim.asilamadan sora bile defoldu gtti hemen asagida hastalar daha dogrusu paralar beklio ya.insan der toparlan yanima gel sunu kullan dikkat et falan amaa nerdeee.yannis kisiydi yani ay cok snirlendim suan bileeeee :///
- 23 Mayıs 2013
- 6.283
- 2.955
- 248
- 33
Dr iyi sec canim dr cok onemli cunkuBirazda salakligima denk geldi iste cnm.doktor paragoz ckti desem daha dogru.16da hangi amacla attirdi igneyi blmiorum.en cok tercih edilen doktor ama ben hic begenmedim.asilamadan sora bile defoldu gtti hemen asagida hastalar daha dogrusu paralar beklio ya.insan der toparlan yanima gel sunu kullan dikkat et falan amaa nerdeee.yannis kisiydi yani ay cok snirlendim suan bileeeee :///
tedavide
ben asilama sonrasi bisey kullanmadim insallah kendiliginden gelir bebisin
- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
- 198
Dr iyi sec canim dr cok onemli cunku
tedavide
ben asilama sonrasi bisey kullanmadim insallah kendiliginden gelir bebisin
Ins cnm benim nolur dua et bizlere
- 23 Mayıs 2013
- 6.283
- 2.955
- 248
- 33
Herzaman canim allahim herkese nasip etsin insallah sanadaIns cnm benim nolur dua et bizlere
- 23 Ekim 2015
- 11
- 7
- 1
- 29