- Konu Sahibi bidiqperge
İnşallah canım dua et çok çok Rabbim inşallah ilk denemede sanada nasip eder :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bnm de yetişir ozaman demiii 15 tatıle ??? öğretmenm bende ...İnşallah canım dua et çok çok Rabbim inşallah ilk denemede sanada nasip eder :)
merhaba.hayırlı olsun.kaç aydır deniyordunuz bebek için.aşılamadan önce ne kadar beklediniz yani.biz 8aydırdeniyoruz aşılama için erken mi?İnşallah canım dua et çok çok Rabbim inşallah ilk denemede sanada nasip eder :)
erken değil bence bende senn kadar istiorm aşılama yapacam bendemerhaba.hayırlı olsun.kaç aydır deniyordunuz bebek için.aşılamadan önce ne kadar beklediniz yani.biz 8aydırdeniyoruz aşılama için erken mi?
Yetişir canım inşallahbnm de yetişir ozaman demiii 15 tatıle ??? öğretmenm bende ...
Canım 2,5 sene bekledim Rabbim nasip etmedi ilk aşılamada nasip oldu çok şükür :)merhaba.hayırlı olsun.kaç aydır deniyordunuz bebek için.aşılamadan önce ne kadar beklediniz yani.biz 8aydırdeniyoruz aşılama için erken mi?
saol cnm benmmm .inşallah yetişirYetişir canım inşallah
Adet tarihinde önemli amasaol cnm benmmm .inşallah yetişir![]()
Hadi inşallah yetişir deadetim 15 tatıle denk gelıo ılk günlerine
inşallah yetişir bencede :)teyzesiiiHadi inşallah yetişir de
çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın umarım.darısı bana ve benim gibi bekleyenlere olsun inşallahĞ
Canım 2,5 sene bekledim Rabbim nasip etmedi ilk aşılamada nasip oldu çok şükür :)
AMİN CANIM....çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın umarım.darısı bana ve benim gibi bekleyenlere olsun inşallah
Aminn amin Allahım kimseyi evlat kokusuna hasret bırakmasınçok sevindim sağlıkla kucağına alırsın umarım.darısı bana ve benim gibi bekleyenlere olsun inşallah
klomen tedavisi falan gördün mü? ya da başka bi tedavi? bir sorununuz var mı? ne gibi testler yaıldı? eşine de bakıldı mıerken değil bence bende senn kadar istiorm aşılama yapacam bende
KLOMEN OLMADIM DİREK AŞILAMA YAPACAM.. EŞİMDE HAREKETLİ SPERM SAYISI YÜZDE 5 AMA TOPLAM SPERM DE SORUN YOK ÇOK ŞÜKÜRklomen tedavisi falan gördün mü? ya da başka bi tedavi? bir sorununuz var mı? ne gibi testler yaıldı? eşine de bakıldı mı
ben de yarın gidiceğim doktora.prolaktinim biraz yüksek çıkmış bakalım ne diycek.sanırım öğretmensin,ben de öğretmenim.eğer olmazsa ben de aşılama düşünüyorumKLOMEN OLMADIM DİREK AŞILAMA YAPACAM.. EŞİMDE HAREKETLİ SPERM SAYISI YÜZDE 5 AMA TOPLAM SPERM DE SORUN YOK ÇOK ŞÜKÜR
benmde prolaktın yüksekti dostınex kullandım 1 e düştü prolaktınm 33 düben de yarın gidiceğim doktora.prolaktinim biraz yüksek çıkmış bakalım ne diycek.sanırım öğretmensin,ben de öğretmenim.eğer olmazsa ben de aşılama düşünüyorum
prolaktın e hıç takılma o önemlı degıl canm benmbenmde prolaktın yüksekti dostınex kullandım 1 e düştü prolaktınm 33 dü