• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk aşılama işleminde hamile kalanlar

Ben çok karamsardım hani burda okuyoruz ya çoğu kişinin aşılaması tutmuyor veya tüp bebeğe gidiyor polikistik bile olsan olmuyor diye. Kendimi sanki şartlamışım olmayacak diye okuya okuya. Bi de çevremde çok fazla kimyasal gebelik geçiren oldu derdim en azından o çift çizgiyi görüyorlar ben hiç göremicekmiyim derdim. Allah bazen hiç beklemediğin bir zamanda veriyor. O yüzden buradaki yazılanlara çok takılmamak gerekiyormuş. Ona bakılırsa aşılamanın oranı %10 ihtimal
Ama bak bende o ihtimal oldu. Ki olmaz derdim hep. O yüzden hiç ümidini kaybetmemek gerekiyormuş. Bi de hep hayırlısını istemek gerekiyormuş. Ben hep öyke dua ettim aşılamam plurken bile gözlerimi kapatım hayırlısıysa olsun hayırlı zamansa olsun dedim hep
Ya gerçekten sanki ayni duygulari paylasmisiz bende burda okuyorum cogu olumsuz falan iste hani asilama yapacaginiza normal iliski tercih edin asilama vakit kaybi diye ama tutanlarda oluyor yani ve ben onlari gordukce okadar herycanlaniyorum ki yani olmasa ilk kez olmamis degil ama olsa inanin dunyalar benim olur 🥲

Ya gerçekten sanki ayni duygulari paylasmisiz bende burda okuyorum cogu olumsuz falan iste hani asilama yapacaginiza normal iliski tercih edin asilama vakit kaybi diye ama tutanlarda oluyor yani ve ben onlari gordukce okadar herycanlaniyorum ki yani olmasa ilk kez olmamis degil ama olsa inanin dunyalar benim olur 🥲
Hiç ümitsiz düşünme ama oluruna da bırak. Tevekkül etmek gerekiyor. Biz zaten elimizden geleni yapıyoruz evet çok yıpratıcı süreç. Psikoloijik hem maddi aşırı yoruyor. Ama burdaki yazılanlara çok takılma. Allahım herkesin yüzünü güldürsün. Herkese bu duyguyu tatmayı nasip etsin sana da canm benim 🥰

Hiç ümitsiz düşünme ama oluruna da bırak. Tevekkül etmek gerekiyor. Biz zaten elimizden geleni yapıyoruz evet çok yıpratıcı süreç. Psikoloijik hem maddi aşırı yoruyor. Ama burdaki yazılanlara çok takılma. Allahım herkesin yüzünü güldürsün. Herkese bu duyguyu tatmayı nasip etsin sana da canm benim 🥰
Aminn inşallah 🤍🌼

1-2 gün daha bekle bence net olsun çünkü böyle beklemez daha zor. Benm 2 gün önce 102 çıktı değerim. Bugün de 288 çıktı ama o 2 gün hiç geçmedi
Bende öyle ayın 20 sinde test günüm çatlıyo zaman sanki hiç geçmiyor ya ben idrara çok sık ğidiorum yüzüm attı potur potur neden olur bu hiç yaşdn mı

IMG_6104.jpeg
Aşılama günü saymazsak 12 gün çatlatma iğnesinin 13 günü 15 sn içinde çıktı ama adet olcak gibiyim kaç gündür negatfiti en son yaptıgım tes bi kaç gün önce

Merhaba
Aşılama işlemi yaptıracağım. Moraller bozuk açıkcası kızlar. İlk aşılamada güzel haberler alanlar pozitif enerji için burada toplanalım. Benim ilk aşılamam olacak bir ilaç vermedi doğal takip diyorlar. Neler yaptınız? Neler tavsiye edersiniz
Ben 2021 yılında yaptırmıştım 3 ay klomen tedavisi oldu yumurtalar hiç tepki vermemişti sadece 3 cu ay 8 mmreye kadar büyüdü durdu sonra rahim filmi çektirdim tüpler acikti sorun yoktu eşimde sorun yoktu.ilk aşılamada tutma ihtimali daha düşük dedi doktorum 2 ci ve 3 cude daha yüksek dedi arda arda yapılınca %15 şans artiyormus o zaman öyle soylemisti ilk aşılama tutmazsa bile üzülme çoğunluğun tutmuyo ama canım tutanlarda çok fazla o zamanlar burdaki forumlarda çok okumuştum.tutmazsada hiç üzülme ikincinin ve ucuncunun tutma ihtimali.daha yüksek oluyor ilki benim tutmadi ben gonal f iğne kullandım ve çatlatma ignesife kullandim 2 buçuk kutu final f iğne kullanmıştım tutmadı ikinci asilamamda 4 kutu bitti hatta yine yumurtam.tam.buyumemisti bostan yere iğne alma elinde kalır hamile kalıp.elinde iğne kalanlar bizim buraya bırakıyor dedi hemşireler ordan verdiler 3 gün falanda öyle iğne vurdum 18 mmre oldu çatlatma iğnesi aldım vurdum sonraki gün aşılama 14 gün sonuç pozitif hiç umudum yoktu ama olmuştu o kadar hormon ignesine o kadar inatçı yumurtalara ragmen Rabb im ol deyince oluyor inşallah bebisin biran önce seni bulur🤲🌸

Aşkım ilk zamanlar çok belim agrıdı sonra 5 gündür hatta daha fazla adet sancısı var çok kötü hatta ümidimi kaybetmiştim dün ped bile aldım
Benimde yeni yeni gogus hassasiyetim olusuyor boyle dokununca hissediyorum ama sadece . daha once bütün belirtileri yasayip yinede negatif gormustum cokta umutlanmak istemiyorum :) hayırlısı diyelim

Kızlar bugn 10. Günüm sabah test yaptım erken gebelik normal kaset ikide negatif çıktı akşam saat 11 e gelirken gittim kahverengimsi akıntı geldi ve sol kasığım çatlıyo ağrıdan

Back