• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk aşılama işleminde hamile kalanlar

Eki Görüntüle 3353349 Aşılama günü saymazsak 12 gün çatlatma iğnesinin 13 günü 15 sn içinde çıktı ama adet olcak gibiyim kaç gündür negatfiti en son yaptıgım tes bi kaç gün önce
merhaba canım hayırlı olsun belirtin var mıydı? bende 7 aralıkta 2.kez oldum aşılama bu sefer hic belirtim yok sadece göğüs hassasiyetim var

merhaba canım hayırlı olsun belirtin var mıydı? bende 7 aralıkta 2.kez oldum aşılama bu sefer hic belirtim yok sadece göğüs hassasiyetim var
Canım benimde 2 aşılamam bu ilk 5 gün aşırı belim agrıdı sonra adet sancısı başladı sanki adet olucam gibi çok kasıklarım agrıdı salı test yaptım negatifti cumartesi yaptım pozitif adet olucam sandım ped bile aldım hala inanmıyorum kan vericem bugun

Selamün aleyküm bayanlar bende aşılama yaptırdım 6. Günündeyim heyecanlıyım ama negatif olacak diye de tedirginim 3 senelik evliyim 2 buçuk yıla yakın tedavi görüyorum rahminin ters olduğunu ve polikistik over olduğumu öğrendim benim gibi olupta hamile kalan var mı acaba

Canım benimde 2 aşılamam bu ilk 5 gün aşırı belim agrıdı sonra adet sancısı başladı sanki adet olucam gibi çok kasıklarım agrıdı salı test yaptım negatifti cumartesi yaptım pozitif adet olucam sandım ped bile aldım hala inanmıyorum kan vericem bugun
Benimki de ilk ağrım oldu bende yeni aşılama oldum bugün 6. Günüm inşallah bende hamileyimdir hamile olduğuna çok Sevindim Allah analı babalı büyütsün 🥰

insallah bizde pozitifi görürüz :) bir yanım test vermek istiyor bir yanımda vermemek cok garip bir süreç insan cok tedirgin oluyor

Benimki de ilk ağrım oldu bende yeni aşılama oldum bugün 6. Günüm inşallah bende hamileyimdir hamile olduğuna çok Sevindim Allah analı babalı büyütsün 🥰
Teşekkür ederim bitanem rabbim sanada nasip etsin dualarımda olucaksınız güzel haberlerini bekliyorum❤️❤️

Değerlerden kastınız
Ağır polikistğim ve tiroid hastalığım var amh 16 falan benim
Hsg çekilmiştim histereskopi ameliyatı oldum ağustos ayında 2 ay dinlenme verdi sonra bir kere çatlatma iğnesiyle yaptık olmadı sonra da aşılama yaptık oldu sanırım bugün de test yaptım koyulaşmış yarın beta vereceğim tekrar
Ben çok karamsardım hani burda okuyoruz ya çoğu kişinin aşılaması tutmuyor veya tüp bebeğe gidiyor polikistik bile olsan olmuyor diye. Kendimi sanki şartlamışım olmayacak diye okuya okuya. Bi de çevremde çok fazla kimyasal gebelik geçiren oldu derdim en azından o çift çizgiyi görüyorlar ben hiç göremicekmiyim derdim. Allah bazen hiç beklemediğin bir zamanda veriyor. O yüzden buradaki yazılanlara çok takılmamak gerekiyormuş. Ona bakılırsa aşılamanın oranı %10 ihtimal
Ama bak bende o ihtimal oldu. Ki olmaz derdim hep. O yüzden hiç ümidini kaybetmemek gerekiyormuş. Bi de hep hayırlısını istemek gerekiyormuş. Ben hep öyke dua ettim aşılamam plurken bile gözlerimi kapatım hayırlısıysa olsun hayırlı zamansa olsun dedim hep
Eşinizin sperm değerleri nasıldı

Allahım hayırlı uğurlu eylesin sorununuz neydi neden aşılama yaptırdınız bende yaptıracağım da bilgi verir misiniz
Çok teşekkür ederim pcosum ben hemde baya ağır pcos ni de hsg çektirdiğimde perde olduğu ortaya çıktı histeroskopi ameliyatı yaptırdım sonra tekrar çatlatma denedik olmadı en don ilk aşılamada tuttu

Back