• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk aşılama işleminde hamile kalanlar

Merhaba aşılama öncesi değerlerniz nasıldı nereye gittiniz
Değerlerden kastınız
Ağır polikistğim ve tiroid hastalığım var amh 16 falan benim
Hsg çekilmiştim histereskopi ameliyatı oldum ağustos ayında 2 ay dinlenme verdi sonra bir kere çatlatma iğnesiyle yaptık olmadı sonra da aşılama yaptık oldu sanırım bugün de test yaptım koyulaşmış yarın beta vereceğim tekrar

Benimde ilkte belim agrıdı şuan kasık agrım var ama bildiğin adet sancısı geliyorum diyorr
Aslnda çatlatma iğnesinden kaynaklı kasık bel bacak ağrısı olabiliyormuş önceki çatlatma iğnesi tecrübelerimde hep aynı belirtler oldu hatta hepsinde kesin bu sefer tuttu demiştim ama hepsi negatifti giderek koyulaştı testim de
allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın. Benm de inşallah keseyi falan görürüm çok zor bi süreçmiş
Normalde bi pozitifi göreyim derdim şimdi keseyi göreyim kalp atımını duyayım inşallah diyorum. İster istemez insan stres yapıyor her süreçte

Eklentiler

• IMG_2589.jpeg
    IMG_2589.jpeg
    154,9 KB · Görüntüleme: 94
Aslnda çatlatma iğnesinden kaynaklı kasık bel bacak ağrısı olabiliyormuş önceki çatlatma iğnesi tecrübelerimde hep aynı belirtler oldu hatta hepsinde kesin bu sefer tuttu demiştim ama hepsi negatifti giderek koyulaştı testim de
allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın. Benm de inşallah keseyi falan görürüm çok zor bi süreçmiş
Normalde bi pozitifi göreyim derdim şimdi keseyi göreyim kalp atımını duyayım inşallah diyorum. İster istemez insan stres yapıyor her süreçte
Kaçıncı gün verdin benim 8. Günüm bugün aşılamadan sonraki

Aşılamanın kaçıncı günündesin
Yaa sizin adiniza cok sevindim banada umut oldunuz inşallah saglikli ilerler gebeliginiz :) bende de pkos var hicbir belirti yok asilamayi sayarsam bugun 4. gun daha cok erken belirti aramak icin sanirim 🤭 bende üzülüyorum acaba tutmadimi niye agrim yok falan diye dusunmeden edemiyorum

Yaa sizin adiniza cok sevindim banada umut oldunuz inşallah saglikli ilerler gebeliginiz :) bende de pkos var hicbir belirti yok asilamayi sayarsam bugun 4. gun daha cok erken belirti aramak icin sanirim 🤭 bende üzülüyorum acaba tutmadimi niye agrim yok falan diye dusunmeden edemiyorum
Hayırlı haberler alırsın inş'ALLAH canm

Back