• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk aşılama işleminde hamile kalanlar

Selam kızlar ben 35 yaşndaym sebebsiz inferilite var bizde de
Nasipse cumartesi aşılamaya başlıcaz regli ile
Yaptıranlara sorum şu kaç günlük bir sürec bu acabaa
Yumurta takibinde yumurtaniz belli bir boyuta ulaştıktan sonra şu gün catlama iğnesini yap ondan sonra belirli bir gun verip gel diyorlar asilama için.
Ben 10 11 gun falan yumurta takibine gittim zaten asilama sonucunuda 15 gun bekliyorsunuz

Yumurta takibinde yumurtaniz belli bir boyuta ulaştıktan sonra şu gün catlama iğnesini yap ondan sonra belirli bir gun verip gel diyorlar asilama için.
Ben 10 11 gun falan yumurta takibine gittim zaten asilama sonucunuda 15 gun bekliyorsunuz
Oyu cvp vermişssnz zatn çok teşekkür🙏💕

Ben 10 11 gun falan yumurta takibine gittim zaten asilama sonucunuda 15 gun bekliyor

Pekiiii bu 10,11 gün içinde kac günde bir doktora gidiliyor
Ben çalışıyorm da zor olacak sanrm

İnsallah hepimiz hayirli sonuclar aliriz 🥲 beklemek zor gercekten . Stres yapmayın akışına gore ilerliyor zaten sürec güzel dusunelim guzel olsun inşallah özeldemi yaptıracaksanız
Ayy arkadasm ben tek skıntım stres zaten ya
Doktorumda rahat ol diyorrr ama naslll☹️
Medicana hastanesinde yaptıcagm ben tüp bebek merkezleri daha pahalı:)
Kendi Doktor'um da yapaz dedi içim rahat etti

Pekiiii bu 10,11 gün içinde kac günde bir doktora gidiliyor
Ben çalışıyorm da zor olacak sanrm
Ya onu tam bisi diyip sizi yonlendiremem ama ben 2 3 gunde bir gittim . Evet calisan olunca zor oluyor ya ben calismiyorum ama anlıyorum sizi surekli izin almak falan

Ayy arkadasm ben tek skıntım stres zaten ya
Doktorumda rahat ol diyorrr ama naslll☹️
Medicana hastanesinde yaptıcagm ben tüp bebek merkezleri daha pahalı:)
Kendi Doktor'um da yapaz dedi içim rahat etti
:) ya bende sana diyorum ama bende oyleyim ister istemez stres oluyor insan yine sen calisiyormussun kafan baska seylerle mesgul olabilir ben surekli evdeyim bide

Benimde ilk hafif kasık ağrısı arada karın ağrısı normalmiş zaten belirti arama belirti olmadan çok hamile kalan varmış kaç yıllık evlisin 🤲
Ayy insallah ya kendimi dinliyorum hicbisi yok acaba bi sorun mu var falan diye kafamda kuruyorum . Gerci bundan once catlatma tedavisi olmustum onda cok belirtim vardi hatta 2 tane kaset test yaptim ikiside cift cizgi çikti sonra kan vermistim kanda negatif sonuclanmisti yıkılmıştım dediğin gibi belirtisiz hamile olanda var zaten şimdi olsa ovitrelle gebelik belirtisi veriyormus oyle diyolar

Evet ona ayrı stres yapıyorum ztn bebeim
Bizde sebepsiz inferilite var
bendede sebepsiz infertelite aşılama için önce adetin 2 veya 3 günü gidiyorsun ilaç başlıyor 5 gün kullan 10.gün tekrar gidiyosun zaten sorun yoksa yumurtan büyümüş oluyor canım ve ertesi gün aşılama 3 gün gdiliyor en az bende çalıştıgım için aşırı zor ve stres izin almak

Back