• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk aşılama işleminde hamile kalanlar

Aslinda asilamaya cok inanamiyorum. Tup bebek daha olasiligi yuksek tabi ama. Pahalli da ..bide fazla zaman ayirmak gerekiyor.. calisiyorumda.. o asamaya kadar gider miyim bilmiyorum.. su an gozumde buyuyor..
Evet haklsn tüp te başarı oranı daha fazla
Ama ciddi rakamlar vlla yaa. Bende calışıyorum sürekli izin almam zor o yüzden aşılamayı bile özelde yaptrdm 15 bini buldu
Tüp bebek için 80,90 bin diyorlar

Haklisin ama saglik oldukca denemeye devam. Ovulasyon testi ile takip ettin mi. Kacinci gunun bugun. Ben cok testlerle oynarim :) yapmadan durabiliyor musun ben de 38 yasindayim. Cok sukur 1 bebis nasip etti. Yasa takilma . Hala ben de yumurta var sperm var ama cocuk yok..nasip dua edelim kavusalim.
Bizde de sorun yok canm yumurta rez. İyi dedi
Eşimn de sperm tahlili güzel çıktı
Senin tek sıkıntın stres dedi doktor
Evet ilk ovls. Denedim sonra doktora geçiş yaptm
Ama Rabbim nasip ederse olacak işte

yaş olayına bende cok takılıyorum. 7 ay önce erken dogum yaptım. 2 aşılama yaptım tutmadı.hiç hamile kalamayacagım gibi hissediyorum
Kotu sonuclanmis ama kalmissin oyle dusun..iyi tarafindan bakmaya calisicaz yoksa deli cikariz gercekten.. kimseyle kiyaslamamak lazim. Ben de erken anne olmadim. Kac sene ugrastim. Ama inan gec kaldigin bir sey de yok. Insallah en kisa zamanda saglikla kucaginiza kucagimiza aliriz.

Evet haklsn tüp te başarı oranı daha fazla
Ama ciddi rakamlar vlla yaa. Bende calışıyorum sürekli izin almam zor o yüzden aşılamayı bile özelde yaptrdm 15 bini buldu
Tüp bebek için 80,90 bin diyorlar
Istanbulda misin.. benim asilama 10bin civari tuttu. Ben de ozelde yaptirdim. Mesai saati disinda gittigim icin oyle tercih ettim... tup bebek icin fiyatlar gercekten ucmus...

Bizde de sorun yok canm yumurta rez. İyi dedi
Eşimn de sperm tahlili güzel çıktı
Senin tek sıkıntın stres dedi doktor
Evet ilk ovls. Denedim sonra doktora geçiş yaptm
Ama Rabbim nasip ederse olacak işte
Valla olmasa da olur diye 2 senedir takiliyorum. Olmuyor . Streste yok.. cocuk bizim sinavimiz dedim esime gecen gun..gercekten cok ugrastik.. hala da ugrasiyoruz. Hic mi denk gelmedi yani. Anlayamiyorum . Allah buyuktur vardir vakti zamani..elimizden geleni yapiyoruz..gerisi takdiri ilahi

Istanbulda misin.. benim asilama 10bin civari tuttu. Ben de ozelde yaptirdim. Mesai saati disinda gittigim icin oyle tercih ettim... tup bebek icin fiyatlar gercekten ucmus...
Yok canm bursadaym medicana hastanesinde yaptrırdım
Evet cok uçuk fiyatlar ya😓ama artık tüp deneyeceğim 3,4 ay sonra yapacak bişey yok

Valla olmasa da olur diye 2 senedir takiliyorum. Olmuyor . Streste yok.. cocuk bizim sinavimiz dedim esime gecen gun..gercekten cok ugrastik.. hala da ugrasiyoruz. Hic mi denk gelmedi yani. Anlayamiyorum . Allah buyuktur vardir vakti zamani..elimizden geleni yapiyoruz..gerisi takdiri ilahi
Bende eşime diyorum bizim sınavımızda bu sanrmm nasl denk gelmiyor diye
Düşün düşün bunalıma giriyor insan
Ama şükür ki dualar var kendimize getiren 😌

Yok canm bursadaym medicana hastanesinde yaptrırdım
Evet cok uçuk fiyatlar ya😓ama artık tüp deneyeceğim 3,4 ay sonra yapacak bişey yok

Bende eşime diyorum bizim sınavımızda bu sanrmm nasl denk gelmiyor diye
Düşün düşün bunalıma giriyor insan
Ama şükür ki dualar var kendimize getiren 😌
BEklenen adet tarihin ne zamandi. Insallah gerek kalmaz ama. Tup bebekte sans yuksek..sebepsiz infertilite de ozellikle..benim her seferinde tuttu cok sukur..bitane de ikiz vardi . Ama hep dustu.. dogal yolla kaldigimda da dusuklerimden dolayi kan sulandirici igne kullandim 9 ay. Dollenmis yumurtayi koyuyorlar rahimde de problem yoksa tutuyor Allahin izniyle.

BEklenen adet tarihin ne zamandi. Insallah gerek kalmaz ama. Tup bebekte sans yuksek..sebepsiz infertilite de ozellikle..benim her seferinde tuttu cok sukur..bitane de ikiz vardi . Ama hep dustu.. dogal yolla kaldigimda da dusuklerimden dolayi kan sulandirici igne kullandim 9 ay. Dollenmis yumurtayi koyuyorlar rahimde de problem yoksa tutuyor Allahin izniyle.
Adet tarihim Cumartesi güzelim
Hakkımzda hayırlısı be ,ben alıstm artk negatif görsem de çünkü zaten öyle düşünüyorum 😀
Evet evet tüp e daha olumlu bakıyorum artk
Ama gel gör ki para durumu işte 😞inşallah Rabbim sana da nâsip eder bu tedavinde

Adet tarihim Cumartesi güzelim
Hakkımzda hayırlısı be ,ben alıstm artk negatif görsem de çünkü zaten öyle düşünüyorum 😀
Evet evet tüp e daha olumlu bakıyorum artk
Ama gel gör ki para durumu işte 😞inşallah Rabbim sana da nâsip eder bu tedavinde
Insallah. Allah hic olmayana nasip etsin gercekten.. ben cok uzun yasadim o sureci. Guzel haberler aliriz insallah. Benim 16 ocak test tarihim

İlk aşılamamdı.Sağ tarafta 2 yumurtam çatlamıştı
Catladigina da bakti mi ? Benim asilama esnasinda hic sormadim. 3 vardi bende de. Ekranda gordum ama catlayan varmiydi sormadim hic. Ovulasyon testi de igneden dolayi pozitif..agri sizi da hissetmem o yuzden bilmiyorum. Catlamistir herhalde :)

B
Catladigina da bakti mi ? Benim asilama esnasinda hic sormadim. 3 vardi bende de. Ekranda gordum ama catlayan varmiydi sormadim hic. Ovulasyon testi de igneden dolayi pozitif..agri sizi da hissetmem o yuzden bilmiyorum. Catlamistir herhalde :)
aşılama işleminden önce ne durumdalar diye bakalım dedi,sonra gösterdi bak sağdan ikisi çatlamış dedi.Niye olmuyor anlamıyorum, miyom ameliyatından sonra denedik oldu,sonra bos gebelikmiş.Kürtaj oldum 1 seneyi geçti olmuyor.Kafama takmıyordum,şimdi olmadıkça strese girmeye başladım

B

aşılama işleminden önce ne durumdalar diye bakalım dedi,sonra gösterdi bak sağdan ikisi çatlamış dedi.Niye olmuyor anlamıyorum, miyom ameliyatından sonra denedik oldu,sonra bos gebelikmiş.Kürtaj oldum 1 seneyi geçti olmuyor.Kafama takmıyordum,şimdi olmadıkça strese girmeye başladım
GErcekten ben de anlamiyorum. Ben 2013 de evlendim . 10 senedir 1 kez dogal yolla hamile kaldim. Ondan da kizim oldu cok sukur ama . 2 senedir de korunmuyoruz stresimiz de yok. Aslina bakarsan olmayacak gozuyle bakiyoruz esimde ben de . O kadar cok alismisiz ki. Kizim mucize idi bizim icin. Ama sebepsiz. Yumurtlamam her ay oluyor. Olmadigina cok az denk geldim..yakalayamadigim. tup bebek denemelerimde yumurtalarim hep a kalite 5.gun embriyosu idi. Tuttu ama dustu..yani demekki yumurta kalitesizligi diye bir sey de soz konusu degil..morfoloji 3 ileri hiz vs iyi. Tum testler normal. Rahim filmi problemsiz. Ama yok... bir sey var sanirim tespit edilemeyen.

GErcekten ben de anlamiyorum. Ben 2013 de evlendim . 10 senedir 1 kez dogal yolla hamile kaldim. Ondan da kizim oldu cok sukur ama . 2 senedir de korunmuyoruz stresimiz de yok. Aslina bakarsan olmayacak gozuyle bakiyoruz esimde ben de . O kadar cok alismisiz ki. Kizim mucize idi bizim icin. Ama sebepsiz. Yumurtlamam her ay oluyor. Olmadigina cok az denk geldim..yakalayamadigim. tup bebek denemelerimde yumurtalarim hep a kalite 5.gun embriyosu idi. Tuttu ama dustu..yani demekki yumurta kalitesizligi diye bir sey de soz konusu degil..morfoloji 3 ileri hiz vs iyi. Tum testler normal. Rahim filmi problemsiz. Ama yok... bir sey var sanirim tespit edilemeyen.
Esiniz ürolojide detaylı muayene oldu mu?

Tabi tabi oldu. Sknti yok. Ilk bebek denerken degerleri mukemmel degildi ama. Fenada degildi.. mukemmeli zaten gormedim. Sayi hiz olmasi gerektigi gibi.referans degerlerinde
Benim esimin de hızı birazcık düşüktü %20 falandı ileri hızlı ama yıkamadan sonra 90 lara kadar çıktı. Bir arkadaşımın eşinin de testte değerleri çok iyiydi ama yıkanınca ileri hızlı 0 oldu. Tüm prosedürler kadına yükleniyor halbuki erkekleri de biraz detaylı analiz etseler biz de bu kadar yıpranmayacağız

Benim esimin de hızı birazcık düşüktü %20 falandı ileri hızlı ama yıkamadan sonra 90 lara kadar çıktı. Bir arkadaşımın eşinin de testte değerleri çok iyiydi ama yıkanınca ileri hızlı 0 oldu. Tüm prosedürler kadına yükleniyor halbuki erkekleri de biraz detaylı analiz etseler biz de bu kadar yıpranmayacağız
2 ay once yaptirdik..gayet iyiydi.. asilamada yuzde 98le oldu.. 3 yumurtam vardi guzel gelismis... rahim kalinligi da iyi.. filmide 3 ay oldu cektirdim.. bilemedim.

Back