- 8 Aralık 2016
- 528
- 575
- 103
- Konu Sahibi gwenstefani
Hadi yaa hayırlısı böyleymiş üzülme nasibi ne zamansa o zaman gelecek dünyayaAma işte benim kanama da başladı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi yaa hayırlısı böyleymiş üzülme nasibi ne zamansa o zaman gelecek dünyayaAma işte benim kanama da başladı
Yarın yine de gidip kan vericem çünkü öyle yopun değil daha ama ben biliyorum kendimiYaaa deme cok üzüldüm kuzum
Ah ah
Evet ben de zamanı değilmiş demek diyorum bakalım bi sonraki ay tekrar denicemHadi yaa hayırlısı böyleymiş üzülme nasibi ne zamansa o zaman gelecek dünyaya
Ahh ah insan kendini bilmez miiiYarın yine de gidip kan vericem çünkü öyle yopun değil daha ama ben biliyorum kendimi
Şimdi kan verdim eve dönüyorum öğleden sonra çıkacakmış kan için sırada bekletken adet sancım acayip bastırdı resmen bana boşa kan verme der gibiAhh ah insan kendini bilmez miii
Ama keşke mucize olsa hepimiz için yaa
Şimdi kan verdim eve dönüyorum öğleden sonra çıkacakmış kan için sırada bekletken adet sancım acayip bastırdı resmen bana boşa kan verme der gibi
Ahh bebeğim valla çok üzüldüm yaaaSonuç negatif malum ilan edildi umarım sizin olur kızlar
Oyy tatlımmm cok geçmiş olsun kayıplarına üzüldüm maşallah Allah bağışlasn evladını daMerhaba kizlar ben de bu ay asilama oldum.bekliyorum umutsuzca. 5 yasinda dogal yolla kavustugum bir kizim var..oncesinde cok sureclerden gectim. 3u de dusukle sonuclanan 3 tup bebek deneyimim var. 2 senedir deniyoruz stresli degilim oluruna birakmistim. Ama olmadi :) kizim disinda dogal yolla hamile kalamadim. Genlerimize kadar bakildi tespit edilen sorun yok. Sagda 2 solda 1 yumurta ile asilamam yapildi. Henuz 3 gunum
Ben hep cektiğim için yine ağrı olunca tmm dedim olmadı:))Agriya vs cok takilma. Ben hic adet sancisi cekmem. Hamileliklerimde de hicbir sey hissetmedim. Hamilelikte de bulanti disinda ne agri ne sizi. Test gunun ne zaman. Benim 16si. Idrardada 12 gune kadar pozitif cikabiliyor gecmis deneyimimden biliyorum..o yuzden bekliyorum
Benim reglime 3 gün var daha ama alılamadan sonra 14 gün içinde oluyormuşsun hani iğne yapıyoruz ya o yüzden vaktinden önce oluyorsun. Olmazsan çarşambaya kadar bi baktır benceAhh bebeğim valla çok üzüldüm yaaa
İnsanın ilaa içine doğuyor zaten..
Benimde test günüm Çarsamba ama bende yaptırmayacagm, regliyi bekleyeceğim
Reglim Cumartesi
Yaaa iyi bari vaktinden önce gelmesine sevindim ağrıdan bıktım inan ki..Benim reglime 3 gün var daha ama alılamadan sonra 14 gün içinde oluyormuşsun hani iğne yapıyoruz ya o yüzden vaktinden önce oluyorsun. Olmazsan çarşambaya kadar bi baktır bence
Hmm tamam madem ben bi kan veririm o vakitAdet gorulsede kanda istiyor benim doktorumda dusuk vs. Tuttumu tutmadi mi diye. Hayirlisi olsun gercekten. Sabirla beklemekten baska care yok
Ne zamandir deniyorsun. Oyle dusunme. Ben kizima ulasana kadar 3 asilama sayisiz yumurta takibi. Sayisiz test 3 asilama 4 kurtaj . Ama yilmadim hic. Tabi ki zor surec ama umut tazeleniyor her ay oyle dusun. Bana dediler 2. Kendiliginden olur.hatta yapmayacaktim aslinda. Annemle esim destekci.. kardesi olsun diye.. ama bak 2 senedir yine olmuyor. Yildim mi yilmadim :)Hmm tamam madem ben bi kan veririm o vakit
Hakkmzda hayırlısı bebeim
Ama inan çok yoruldum
Oyy maşallah sana ya azmine , dayanma gücüne tevekkülüne hayran kaldımNe zamandir deniyorsun. Oyle dusunme. Ben kizima ulasana kadar 3 asilama sayisiz yumurta takibi. Sayisiz test 3 asilama 4 kurtaj . Ama yilmadim hic. Tabi ki zor surec ama umut tazeleniyor her ay oyle dusun. Bana dediler 2. Kendiliginden olur.hatta yapmayacaktim aslinda. Annemle esim destekci.. kardesi olsun diye.. ama bak 2 senedir yine olmuyor. Yildim mi yilmadim :)
Haklisin ama saglik oldukca denemeye devam. Ovulasyon testi ile takip ettin mi. Kacinci gunun bugun. Ben cok testlerle oynarim :) yapmadan durabiliyor musun ben de 38 yasindayim. Cok sukur 1 bebis nasip etti. Yasa takilma . Hala ben de yumurta var sperm var ama cocuk yok..nasip dua edelim kavusalim.Oyy maşallah sana ya azmine , dayanma gücüne tevekkülüne hayran kaldım
Ben 1 yıldr deniyorum 2 klomen tedavisi bir aşılama
Sebepsiz inferilite var bizde yaşım da 35 olunca nasıl üzülmeyim ama
Dilerim Rabbim senin gibi güç kuvvet versin bana da
yaş olayına bende cok takılıyorum. 7 ay önce erken dogum yaptım. 2 aşılama yaptım tutmadı.hiç hamile kalamayacagım gibi hissediyorumHaklisin ama saglik oldukca denemeye devam. Ovulasyon testi ile takip ettin mi. Kacinci gunun bugun. Ben cok testlerle oynarim :) yapmadan durabiliyor musun ben de 38 yasindayim. Cok sukur 1 bebis nasip etti. Yasa takilma . Hala ben de yumurta var sperm var ama cocuk yok..nasip dua edelim kavusalim.