• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk aşılama işleminde hamile kalanlar

Orası öylede bu yolla çıktığında bir şeyleri göze alıyorsun ama özeller uçuk rakamlarda 150 200 bin arasında değişiyor ben ev hanımı olduğum için devlette yaptırıyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun

Orası öylede bu yolla çıktığında bir şeyleri göze alıyorsun ama özeller uçuk rakamlarda 150 200 bin arasında değişiyor ben ev hanımı olduğum için devlette yaptırıyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun
Canım bende devlette yaptırıyorum hatta 2. Asilamami bugun yaptirdim tup bebege rapor ciksin diye .Sen nekadara yaptirmistin ?

Bende ikinci aşılama için yarın tedaviye başlayacağım ama bildiğim kadarıyla 20 25 bin diye duydum

Yok kız ne bozacaksn maalesef hem hayat şartları zorr hemde devletimiz saolsun zorlaştırıyor çocuk konusunda şartları
Yani hem ikinci aşılama için ikinci bir merkeze gitmeye karar verdiğim hem de yılbaşı zamlarından çok önce başlamış hala transferi gerçekleşmemiş bir arkadaşım olduğu için bayağı bilgi edindim. Ki bu söylediklerim devlet hastanelerindeki tüp benek merkezleri ve tıp fakülteleri özelleri düşünemiyorum bile 😢 hayır benim 3 yıl dolduğunda yıl olarak 40 yaşında oluyorum ay olarak girmemiş oluyorum o zaman da destek vermeyebilir yani devlet ben ölmüşüm 🤣

Devlet de eğer destek vermiyorsa o kadar istiyor canım 😢

Evet canım tabii mecburen alıyorsun
Rabbim kimseyi darda zorda bırakmasın inşallah

Devlet de eğer destek vermiyorsa o kadar istiyor canım 😢
Devlette en fazla 55 bin liraya geliyor canim raporlu olarak 25 bin raporsuz 47 bin . Tedavi konusunda okadar degil ama ilaclar konusunda baya destek sagliyor devlet ben bu ikinci asilamami 1200 e yaptirdim mesela ozellere gore cok kucuk bir rakam

Devlette en fazla 55 bin liraya geliyor canim raporlu olarak 25 bin raporsuz 47 bin . Tedavi konusunda okadar degil ama ilaclar konusunda baya destek sagliyor devlet ben bu ikinci asilamami 1200 e yaptirdim mesela ozellere gore cok kucuk bir rakam
Devlet desteği için gerekli şartları yazmıştım benim gibi sağlayamayanlar için yazdım bu ücretleri mesela yılbaşı öncesi sadece hastane 72 bin istedi yanımda bir kadından ilaçlar hariç dedi tabi buna oluşan embriyoların genetiğe gönderilmesi var hatta hemşireler iğne yapımını anlattıkları için bile 300-500 para alıyorlar devlette düşünün

Devlet desteği için gerekli şartları yazmıştım benim gibi sağlayamayanlar için yazdım bu ücretleri mesela yılbaşı öncesi sadece hastane 72 bin istedi yanımda bir kadından ilaçlar hariç dedi tabi buna oluşan embriyoların genetiğe gönderilmesi var hatta hemşireler iğne yapımını anlattıkları için bile 300-500 para alıyorlar devlette düşünün
Yok artik ya nasil para alacaklarını sasirmislar ben yaşamadım oyle birsey arkadasimda gerekli şartları saglayamadigi icin rapor cikaramadi normal raporsuz tup bebek yaptirdi da oda neredeyse 55bini buldu dedi bilmiyorum demekki her yer farkli bide dediğin gibi baska bir islem parasi daha var icinde Allah yardimcimiz olsun canim ne diyelim

Gunaydin. Kizlar 2 gundur midem bulaniyor. 3 ocakta igne 5 ocakta asilama oldum. Belirti diyemem. Cunku cok erken.. igneden kaynakli olabilir..ama daha once cok kez catlatma ignesi oldum. Boyle olmazdi... ya da bir sey dokundu bilemedim 🤨

Yok artik ya nasil para alacaklarını sasirmislar ben yaşamadım oyle birsey arkadasimda gerekli şartları saglayamadigi icin rapor cikaramadi normal raporsuz tup bebek yaptirdi da oda neredeyse 55bini buldu dedi bilmiyorum demekki her yer farkli bide dediğin gibi baska bir islem parasi daha var icinde Allah yardimcimiz olsun canim ne diyelim
Ya arkadaşım daha embriyo yerleştirme olmadı ona para vermedi ona rağmen 150ye yaklaştı ve her geçen gün zam geliyor geçen gittiğimde fiyat güncellemesi yapıyordu merkez dondurma ücreti bilmem ne falan valla hiç imkanı olmayanları düşünüyorum çok üzülüyorum 😢

Igne gunu saymazsam 9.gun. yalanci pozitif biliyorum ama siliklesmesini takip edicem.ornek acisindan paylastim. Evde dememeyin😁

Eklentiler

• 20240112_125907.jpg
    20240112_125907.jpg
    31,4 KB · Görüntüleme: 41
Ya arkadaşım daha embriyo yerleştirme olmadı ona para vermedi ona rağmen 150ye yaklaştı ve her geçen gün zam geliyor geçen gittiğimde fiyat güncellemesi yapıyordu merkez dondurma ücreti bilmem ne falan valla hiç imkanı olmayanları düşünüyorum çok üzülüyorum 😢
Aynen oyle cok sukur yine bisiler yapabiliyoruz olmayan ne yapsin

Back