- Konu Sahibi gwenstefani
Orası öylede bu yolla çıktığında bir şeyleri göze alıyorsun ama özeller uçuk rakamlarda 150 200 bin arasında değişiyor ben ev hanımı olduğum için devlette yaptırıyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bende devlette yaptırıyorum hatta 2. Asilamami bugun yaptirdim tup bebege rapor ciksin diye .Sen nekadara yaptirmistin ?Orası öylede bu yolla çıktığında bir şeyleri göze alıyorsun ama özeller uçuk rakamlarda 150 200 bin arasında değişiyor ben ev hanımı olduğum için devlette yaptırıyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun
Yani hem ikinci aşılama için ikinci bir merkeze gitmeye karar verdiğim hem de yılbaşı zamlarından çok önce başlamış hala transferi gerçekleşmemiş bir arkadaşım olduğu için bayağı bilgi edindim. Ki bu söylediklerim devlet hastanelerindeki tüp benek merkezleri ve tıp fakülteleri özelleri düşünemiyorum bile hayır benim 3 yıl dolduğunda yıl olarak 40 yaşında oluyorum ay olarak girmemiş oluyorum o zaman da destek vermeyebilir yani devlet ben ölmüşümYok kız ne bozacaksn maalesef hem hayat şartları zorr hemde devletimiz saolsun zorlaştırıyor çocuk konusunda şartları
Devlet de eğer destek vermiyorsa o kadar istiyor canımOrası öylede bu yolla çıktığında bir şeyleri göze alıyorsun ama özeller uçuk rakamlarda 150 200 bin arasında değişiyor ben ev hanımı olduğum için devlette yaptırıyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun
Evet canım tabii mecburen alıyorsunOrası öylede bu yolla çıktığında bir şeyleri göze alıyorsun ama özeller uçuk rakamlarda 150 200 bin arasında değişiyor ben ev hanımı olduğum için devlette yaptırıyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun
Devlette en fazla 55 bin liraya geliyor canim raporlu olarak 25 bin raporsuz 47 bin . Tedavi konusunda okadar degil ama ilaclar konusunda baya destek sagliyor devlet ben bu ikinci asilamami 1200 e yaptirdim mesela ozellere gore cok kucuk bir rakamDevlet de eğer destek vermiyorsa o kadar istiyor canım
Devlet desteği için gerekli şartları yazmıştım benim gibi sağlayamayanlar için yazdım bu ücretleri mesela yılbaşı öncesi sadece hastane 72 bin istedi yanımda bir kadından ilaçlar hariç dedi tabi buna oluşan embriyoların genetiğe gönderilmesi var hatta hemşireler iğne yapımını anlattıkları için bile 300-500 para alıyorlar devlette düşününDevlette en fazla 55 bin liraya geliyor canim raporlu olarak 25 bin raporsuz 47 bin . Tedavi konusunda okadar degil ama ilaclar konusunda baya destek sagliyor devlet ben bu ikinci asilamami 1200 e yaptirdim mesela ozellere gore cok kucuk bir rakam
Asilamaya verdimİlaçlara verdiniz sanırım 1200 lirayi
Yok artik ya nasil para alacaklarını sasirmislar ben yaşamadım oyle birsey arkadasimda gerekli şartları saglayamadigi icin rapor cikaramadi normal raporsuz tup bebek yaptirdi da oda neredeyse 55bini buldu dedi bilmiyorum demekki her yer farkli bide dediğin gibi baska bir islem parasi daha var icinde Allah yardimcimiz olsun canim ne diyelimDevlet desteği için gerekli şartları yazmıştım benim gibi sağlayamayanlar için yazdım bu ücretleri mesela yılbaşı öncesi sadece hastane 72 bin istedi yanımda bir kadından ilaçlar hariç dedi tabi buna oluşan embriyoların genetiğe gönderilmesi var hatta hemşireler iğne yapımını anlattıkları için bile 300-500 para alıyorlar devlette düşünün
Ya arkadaşım daha embriyo yerleştirme olmadı ona para vermedi ona rağmen 150ye yaklaştı ve her geçen gün zam geliyor geçen gittiğimde fiyat güncellemesi yapıyordu merkez dondurma ücreti bilmem ne falan valla hiç imkanı olmayanları düşünüyorum çok üzülüyorumYok artik ya nasil para alacaklarını sasirmislar ben yaşamadım oyle birsey arkadasimda gerekli şartları saglayamadigi icin rapor cikaramadi normal raporsuz tup bebek yaptirdi da oda neredeyse 55bini buldu dedi bilmiyorum demekki her yer farkli bide dediğin gibi baska bir islem parasi daha var icinde Allah yardimcimiz olsun canim ne diyelim
Aynen oyle cok sukur yine bisiler yapabiliyoruz olmayan ne yapsinYa arkadaşım daha embriyo yerleştirme olmadı ona para vermedi ona rağmen 150ye yaklaştı ve her geçen gün zam geliyor geçen gittiğimde fiyat güncellemesi yapıyordu merkez dondurma ücreti bilmem ne falan valla hiç imkanı olmayanları düşünüyorum çok üzülüyorum
Aaa kız acaba başka bişi olmasn bebek gibi:))Igne gunu saymazsam 9.gun. yalanci pozitif biliyorum ama siliklesmesini takip edicem.ornek acisindan paylastim. Evde dememeyin
Ay nerde o gunler.. daha oncelerden 12 ye kadar golgeler gordugm oldu..iste koyulasirsa o zaman sevinirizAaa kız acaba başka bişi olmasn bebek gibi:))
Ne zmn sılıkleşiyor ki
Ay hadi hayırl haberler inşallah
Hadi inşallah yavrucum yaaAy nerde o gunler.. daha oncelerden 12 ye kadar golgeler gordugm oldu..iste koyulasirsa o zaman seviniriz
Bakalim yarin yaparim ne cikacak. Aslinda daha erken. Asilama 5 ocakta oldu.Hadi inşallah yavrucum yaa
Hayıtlısı biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi takdiri ilahi