Ilk Anneler Gününüz

nilmısra'cım merak etme yanlız değilsin. benim eşim evlendiğimiz 3 yıldan beri ne doğum günümde ne evlenme yıldönümümüzde ne sevgililer gününde hiçbir şey almadı. sadece kutlu olsun der o kadar:dilcikar: evlenmeden önce çiçeksiz hediyesiz geçmezdi özel günlerimiz. evlenince nedense hepsi bitti. bende alıştım ne yapayım artık hiçbirşey beklememeyi öğrendim.:çok üzgünüm:

benim eşimde her sene evlilik yıl dönümümüzde doğum günümde sevgililer gününde hediye alır ama bakalım ilk anneler günümüz için bişey yapacakmı.pek yapacağını sanmıyorum ama yarın görcez artık.tüm annelerin anneler günü kutlu olsun

Kizlar benim icinde bu anneler gunu cok cok ozel...Esimin hatirlamsi iicn herseyi yaptim ama bisey alacgini sanmiyorum.
Ozel olmasinin nedeni ise ben yurtdisinda yasiyorum ve ilk kiizm dogdugunda 4aylikken anneler gunununde anneme hediye olarak onu gonderdim esimle beraber..Ben ilk annelr gunumu evde yalniz ve aglayarak gecirdim cunku beni kimse hatirlayip aramamisti.Ikinci anneler gunumde ben bu sefer turkiyedeydim yine esimden ayri....Bu anneler gunun de 2.kez anne oldum ,annem yanimda ve ilk kez esimle bir aradayiz.Haketmedik mi kutlamayi :uhm:
Ben kendim de cok annemi dusunuyorum .aylardir bana bakti,evimin islerini yaptigi,cocuklara yardim etti.Eve tikilip kaldi...Kocama en azindan annem icin iyi bir program yap dedim bakalim ne yapacak.Zaten ertesi gun de annem geri donecek...:a015: :çok üzgünüm:
Hepiniizn anneler gunu kutlu olsun

nilmısra'cım merak etme yanlız değilsin. benim eşim evlendiğimiz 3 yıldan beri ne doğum günümde ne evlenme yıldönümümüzde ne sevgililer gününde hiçbir şey almadı. sadece kutlu olsun der o kadar:dilcikar: evlenmeden önce çiçeksiz hediyesiz geçmezdi özel günlerimiz. evlenince nedense hepsi bitti. bende alıştım ne yapayım artık hiçbirşey beklememeyi öğrendim.:çok üzgünüm:

Canım şöyle verilen yanıtları inceledim de bizim durumumuzda pek çok kadın var , Ne diyebilirim bende senin gibi çoktan kabullendim bu durumu . Hani ima ederek zorlayıp hatırlanmak da hoş olmuyor .. Baktım bir daha ki seneye de hatırlanmazsam eğer , kendi kendime hediye alırım kendimi mutlu ederim ..

X