Ya yapmak istese her türlü yapar ama istemiyor kendince bahane arıyor ve onun arkasına saklanmaya çalışıyor gibi. Çocukların yanında kavga etmediğin sürece zaten hiçbir şeyden anlamazlar ki... Güzel dille anlatırsın, anlarlar"dedenize yardim lazimmis" der oper kapidan cikar gider.
Ay bide adam iğrenç biri yol kenarından kadınla birlikte olmak nedir ya. Hani uygulama indirse birine slm falan yazsa sanal olsa kararsız kalmasını bi tık anlarım ama adam eve hiv mi getirdi frengi mi getirdi belli değil, belki çocuklara kadar bulaş olacak, hala çocuk bahanesi.Kocası sadece bir kere aldatmış (!) onun rahatlığı vardırbirde çocukların arkalarına sığınmaları yok mu...
2 haftada bunu yapan daha neler yapar.Kendisini iki hafta yalnız bırakıp gittim ve bu oldu.
Adamın bir kez aldatmadığı çok belli. Yol kenarından bir kadınla birlikte olacak kadar gevşek bir insan asla ama asla bir kez yapmamıştır. Adam da tecrübe var çok belli. Muhtemelen adam hastalık kaptı bunu öğrendi o yüzden artık eşine söylemeye karar verdi çünkü her türlü ortaya çıkacağını biliyordu ve olayları yumuşatarak anlatmaya çalıştı :)Ay bide adam iğrenç biri yol kenarından kadınla birlikte olmak nedir ya. Hani uygulama indirse birine slm falan yazsa sanal olsa kararsız kalmasını bi tık anlarım ama adam eve hiv mi getirdi frengi mi getirdi belli değil, belki çocuklara kadar bulaş olacak, hala çocuk bahanesi.
Gece 3 de dışarı çıktığım oluyor hiç yolda kadın görmedimAdamın bir kez aldatmadığı çok belli. Yol kenarından bir kadınla birlikte olacak kadar gevşek bir insan asla ama asla bir kez yapmamıştır. Adam da tecrübe var çok belli. Muhtemelen adam hastalık kaptı bunu öğrendi o yüzden artık eşine söylemeye karar verdi çünkü her türlü ortaya çıkacağını biliyordu ve olayları yumuşatarak anlatmaya çalıştı :)
Adamın sevgilisi çıksa bin kat daha iyi bu senaryodan. Birde bu adamlar ağlayıp kilo verince falan nasıl üzülüyolar hallerine boynuzu takacak bide pişkin pişkin anlatacak, hadım ederim onu ordaAdamın bir kez aldatmadığı çok belli. Yol kenarından bir kadınla birlikte olacak kadar gevşek bir insan asla ama asla bir kez yapmamıştır. Adam da tecrübe var çok belli. Muhtemelen adam hastalık kaptı bunu öğrendi o yüzden artık eşine söylemeye karar verdi çünkü her türlü ortaya çıkacağını biliyordu ve olayları yumuşatarak anlatmaya çalıştı :)
Genel ev pavyon çevresinde geziyo demek kiGece 3 de dışarı çıktığım oluyor hiç yolda kadın görmedimAdam göreceği mekanı biliyor, yola çıkıyor ,buluyor.
Adam mesajını görürse karısını 2 haftalık daha tatile yollayacakGenel ev pavyon çevresinde geziyo demek kibiz vaka olarak alıyoruz bazen bayılıp ayılan hayat kadınlarını, yok yok ne ararsan var hastalık. Çoğuda mahmut abi gibi tipler anlamıyorum nasıl üstüne para verip oluyo o işler. Taş bebek gibi hatunlar zaten yol kenarına çıkmaz kaşesi yüksek yerlerde çalışır.
Dimi... Otostop çekerken araca aldığı, bilmem ne yaptığı kadınla evlenmek ister zaten oda... 12 yıllık eşini, çocuklarını bırakıp... Otostop çeken kadınla iş oraya nasıl gelmiş peki, onu da anlattı mı? Araç kullandığına göre sarhoş da değil, hatırlamıyor olamaz daBu durumda eşimde boşanmak ister sanırım. Böyle bir talebi olurdu.
O hâlâ çok mutlu evliliği olduğunu falan düşünüyor, çok da şey yapmamak lazım sanki...Konu sahibi halinden mutlu gibi bir izlenim aldim ben ya hayirlisi.
Gerçekten her geçen gün sabrına hayran kalıyorum. Ne güzel anlatıyorsun tane tane, uzun uzun.sen iki cocugunla neden evi terkedesin ki?
yallah deyin verin cantasini defolsun gitsin.
"dedenize yardim lazimmis" der oper kapidan cikar gider.
sen nasil iki hafta gittiysen/cocuklarin aileden birinin iki hafta biyere gidecegi gercegine hazirdir.
neden psikolojileri bozulsun? kucukler zaten anlamazlar, sorgulamazlar dedeye gitti sanirlar.
o iki haftada da iyice dusunup avukatlara psikologlara dansiip bir yol alırdiniz
ah iste anlamayana davul zurna az, anlayana sivri sinek sazGerçekten her geçen gün sabrına hayran kalıyorum. Ne güzel anlatıyorsun tane tane, uzun uzun.
Otostop çeken bir kadınla olmuş. Tatil bölgesi bahsettiğimiz yer. Yaşadığımız yer daha ters bir yer . Olayı anlatmasa duymam imkansız.
Kendisini iki hafta yalnız bırakıp gittim ve bu oldu.
Ayrıldıkları için kilo vermiştir. Kadın da eşine söylerim diye tehdit ediyorsa o yüzden sana itiraf etmiştir. Ya da bir tanıdık vs görmüştür. Yoksa seni çok seven adam zaten aldatırken kıyamaz aldattıktan sonra değil. Asla durup dururken itiraf etmezler.Tek seferlik bir şey. Gelip kendi anlattı . Anlatırken titreme ve ağlama nöbeti geçirdi ve mental açıdan sağlıklı görünmüyor. 2 aydır büyük bir hezeyan yaşadığı içten içe çöktüğü belli. Çok güzel bir aile hayatımız var ve ilk defa böyle bir şey oldu. İki gündür düşünmekten ne yapacağımı bilemiyorum.
Bence bir aile terapisti ne gidin. Mutlaka gidin. O süre içinde de asla affetmeyin lütfen. Bu adam sizi aldatmış. Aldatmış ya hu. Ha terapiyle siz de atlatabilecek hale gelirsiniz eşiniz değişir artık bilmiyorum ne olur daha sağlıklı bir yol izlenir. Ama şimdi affetmek demek e hadi devam et paşam demekKendisi anlatmasa benim asla duyabileceğim bir durum yok maalesef . Eşimle 12 yıldır birlikteyiz. İlk defa oldu ve çocuklar var . Doğrusu bir çıkmaz içindeyim
Nasıl bu kadar eminsiniz ? Var ve ispatlanması çok zor bir davadır.Zina davası diye bi şey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?