• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk aldatılma

Bence herinsan ikici bir şansı hak etmeli. Eğer gerçekten beraber geçirdiğiniz güzel bir geçmişiniz ve gelecekten umutluysanız affedin. Erkeklerin hayvani duyguları onları bazen gerçekten dünyadan koparabiliyor gerçeğe döndüklerinde de pişman olanlar vijdan azabı çekiyor. Etrafımda aldatılıp affen eden çok insan var. Çünkü bir aile kolay kurulmuyor çocuklarla heleki mutluysanız.
şans mı
adamlar karısının yıkayıp ütülediği donla pişirdiği yemeyi yiyip gidip evin nafakasını başka kadına harcıyor
kadının sağladığı düzende gelip keyfini sürüyor
çevre de biliyorsa bir güzel kadını aşağılıyor,kadın için üzülüyor
bence en son dert ama başka birine dokunup öpüp okşuyor sonra gelip size bunları yapıyor
envai çeşit hastalığı da sosu
bu normal mi şimdi
kabul edip ikinci şansı verir misiniz

Sevgilisi hamile kalmıştır. Onu aldırmanın vicdan azabıyla gelmiştir belki. Gayri meşru ilişkisindeki sorunlar yüzğnden zayıflamıştır. Bir yandan metresi tarafından tehdit ediliyorsa…arkadaşım sakin kafayla sindire sindire o adamla duygusal bağlılığını bitir. Yeni hayat için hazırlıklarını yap, delillerini topla. Boşanırken bazı haklardan faydalanmak için 6 ay süren olacak. Eğer çok çok pişman görürsen samimiyetine inanırsan o evliliğe 2. Şansı verirsin.

Sevgili kadınlar merhaba. 12 yıllık evliyim . Bu zaman zarfında eşimle herhangi bir sıkıntımız olmadı. Sevgiyle geçti bu süre. Çocuklarımız var ve ikimizde çalışıyoruz. Yaz tatilinden döndüğümüzden beri eşimde bir gariplikler vardı. Sürekli bir melankolik ruh hali içerisinde idi. Eski fotoğraflara bakıp bana sürekli sevgisini dile getiriyordu. Tatil dönüşü 7-8 kilo kaybetti ve aşırı zayıfladı. Dün gece ruhi bir boşalma yaşayıp beni aldattığını itiraf etti. Bir kere yaptığını ve bunun yükü ile 2 aydır ezildiğini vs vs anlattı. Ben şoktayım ne yapacağımı bilemiyorum.
2.ciyi bekle o zaman aksiyon alirsin acele etme

Back
X