Nasıl bu kadar eminsiniz ? Var ve ispatlanması çok zor bir davadır.
Geçen hafta çok yakın bir arkadaşım 3 senenin sonunda davasını kazandı. Ben oradan biliyorum.
Böylece ek tazminat hakları oluştu vs.
Tabi konu sahibi affetmeye dünden razı, affettikten sonra mevcut olan konular davalara mazeret olamıyor .
Erkektir yapar elinin kiriTek seferlik bir şey. Gelip kendi anlattı . Anlatırken titreme ve ağlama nöbeti geçirdi ve mental açıdan sağlıklı görünmüyor. 2 aydır büyük bir hezeyan yaşadığı içten içe çöktüğü belli. Çok güzel bir aile hayatımız var ve ilk defa böyle bir şey oldu. İki gündür düşünmekten ne yapacağımı bilemiyorum.
Siz karistiyorsunuz bence.Hanımefendi o davanın adı, zina davası değil. Medeni kanundan zina davası kaldırılalı yıllar oluyor. Sizin dediğiniz dava sürüyor olsa idi kazanan, eski eşinin 100 kırbaç yediğini izlerdi
2015te aldatılan bir kadına yazdığınız yorum bu.Bence bana hiç sormamaliyiz. Çünkü ben terk ederdim. Bu senin karar verecegin bir durum. Ayrilirsin, iki hafta sonra da adama "ben seni geri istiyorum" diye mesaj atar bulabilirsin kendini. O yüzden karar senin.
Bi cocuk daha yapin eşinize hediye olsun hakediyo çünküHaklısınız. Buradaki endişem çocukların mevcut düzenlerinin değişmesi ve benim de bu süreçte maalesef desteğe ihtiyaçım olduğu gerçeği. Buraya yazmamın sebebi de gelip kendi anlattı ve her şeyi yakıp gitmek mi yoksa bir kere daha şans vermek mi? Çünkü etrafımda boşanıp bundan pişmanlık duyan mutsuz kadınlar var. Özellikle çocuklu boşananlar .
Siz karistiyorsunuz bence.
Aldatan eşe zina davası açılır , zina davası aldatan eşin sevgilisine açılmıyor . Ona sadece tazminat davası açılabiliyor.
Neyse öğrenmek zorunda olmayacağımız bir hayat yaşayalım umarım
Aldattı neyince basit gibi olmuş ama başkabbir kadına dokunmuş yani. Derya olarak düsünseniz kabul edilebilir birşey değil. Aslaneskisi gibi olamazsınız. İçten içe affedemezsiniz. Sonra sizden eski ilgiyi göremeyince kendisi boşanalım der olan sizin yıllarınıza olurTek seferlik bir şey. Gelip kendi anlattı . Anlatırken titreme ve ağlama nöbeti geçirdi ve mental açıdan sağlıklı görünmüyor. 2 aydır büyük bir hezeyan yaşadığı içten içe çöktüğü belli. Çok güzel bir aile hayatımız var ve ilk defa böyle bir şey oldu. İki gündür düşünmekten ne yapacağımı bilemiyorum.
ben aşk acısından, imkansızlığından kilo verdiğini düşündüm boynu altında kalsınSevgili kadınlar merhaba. 12 yıllık evliyim . Bu zaman zarfında eşimle herhangi bir sıkıntımız olmadı. Sevgiyle geçti bu süre. Çocuklarımız var ve ikimizde çalışıyoruz. Yaz tatilinden döndüğümüzden beri eşimde bir gariplikler vardı. Sürekli bir melankolik ruh hali içerisinde idi. Eski fotoğraflara bakıp bana sürekli sevgisini dile getiriyordu. Tatil dönüşü 7-8 kilo kaybetti ve aşırı zayıfladı. Dün gece ruhi bir boşalma yaşayıp beni aldattığını itiraf etti. Bir kere yaptığını ve bunun yükü ile 2 aydır ezildiğini vs vs anlattı. Ben şoktayım ne yapacağımı bilemiyorum.
Hanımefendi o davanın adı, zina davası değil. Medeni kanundan zina davası kaldırılalı yıllar oluyor. Sizin dediğiniz dava sürüyor olsa idi kazanan, eski eşinin 100 kırbaç yediğini izlerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?