Bence şansını denemelisinKopuk oldu anlatımım ama biraz içimi dökmek istedim kafam gerçekten çok karışık. Kendimi onun resimlerine bakarken buluyorum
Hırt bi tip değil düzgün biri. 15-20 gün içinde kendini herkese o kadar sevdirdi ki stajyer kızlar bile durmadan gelip soruyor X abi gelecek mi bi daha diyeBence şansını denemelisin
Üstelik kuzen kardeş akraba her neyse onların korkusuyla da sana yanlış yapma potansiyeli azalır diye düşünüyorum
Daha ölçülü davranır seviyorsa sevgisini düzgün yaşarr filan yani
Bazen konuştuğumuz kızlara yada oğlanlar karşı hirt değilken sevgiliyken hirt olabiliyoruzHırt bi tip değil düzgün biri. 15-20 gün içinde kendini herkese o kadar sevdirdi ki stajyer kızlar bile durmadan gelip soruyor X abi gelecek mi bi daha diye
Bazen konuştuğumuz kızlara yada oğlanlar karşı hirt değilken sevgiliyken hirt olabiliyoruz
Bence bisansini dene .gör bakalım
Mutlaka şansını dene
Biliyor mısun onun gözleri de maviteşekkürler
Ooo o zaman bebekleriniz maviş olurHırt bi tip değil düzgün biri. 15-20 gün içinde kendini herkese o kadar sevdirdi ki stajyer kızlar bile durmadan gelip soruyor X abi gelecek mi bi daha diye
Ahahaha yok o kadar ileriyi göremiyorum bi sürü kaygım varken . Mesaj atsam mı atmasam mı şuan ki derdimOoo o zaman bebekleriniz maviş olur
At at at atAhahaha yok o kadar ileriyi göremiyorum bi sürü kaygım varken . Mesaj atsam mı atmasam mı şuan ki derdim
O kadar mantıklı yazmışsınız ki şimdi düşündüm de numarasını isteyen sosyal medyada ekleyen ben olmuşum. Tamam bi çok konuda o açtı muhabbeti ilerletti ama dediğiniz gibi nezaketen ‘tanıdık’ biri olduğum içindir belki de :/ ayrıca kuzenlerimin sevmeme meselesini sordum fazla girişken ve geveze bulduklarını söylediler bu yüzden itici buluyormuş bizim kızlar.X hemen etrafında fark edilen popüler biri sanırım. Çapkın olmadığına emin misin? Bir de yakın akrabalarınla çalışacak tamamen nezaketen ( gösterdiğin ilgi ve alakayı da düşünürsek) seninle takılmış olmasın! Bir de hoşlansaydı, görüşmeye devam etmek isteyecek kadar hoşlansaydı zaten o seninle iletişime geçerdi bence. Bir de kuzenler neden hoşlanmıyor bir irdelemek lazım. Belki size söylemedikleri ama tanık oldukları bazı özel durunlar oldu! Bilmedim! Yani siz msj atsanız hoşlandığınız avam tabirle ‘kabak gibi’ ortaya çıkacak. E o sizden hoşlanmıyor olabilir. Ben sizin yerinizde olsam kuzenlerle konuşur niye sevmediklerini öğrenirdim ve arada uğrama huyunuz varsa kardeşimin iş yerine uğrar bi çay kahve içer a X bizim orda oryantasyondaydı iyi birine benziyor, tanışmıştık der; hazır oradayken laflar ve son durumunuzu gözlemlerdim. Eğer ilgisini hissetmezseniz önünüze bakarsınız. Eğer sizi sonrasında ararsa falan bi düşünürdümsevgili olma işini. Ha bir de huyumuz suyumuz farklı tutucu inatçı demişsin. Ona yapılacak hiçbir şey yok. İdare edebilecekseniz peşinden gidin. Yoksa yeni başlangıçlara yönünüzü çevirin derim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?