Ya bu şekilde kaldıkça sıkılmaya başlayacağız. Biraz heyecan katmak lazım. Yine yaptık cuma yemek, cumartesi sinema, pazarda evde geçiririz planını. Hep böyle olmaz ama bilmiyorum ben bunalmaya başlarım. O da başlar muhtemelen. Böyle bitmesin isterim yani çünkü güzel bir ilişkimiz var bence uyumluyuz.Biz şimdi neyiz muhabbetine hiç girmeyin ama bu şekilde de bırakmayın derim. Sevgi sözü duymak istiyorsanız siz söyleyin önce tepkisine bakın sonra arkadaşlarınızla tanıştırmayı teklif edin mesela. Bunlarda olumsuz bir tepki görürseniz aynı duyguda olmadığınızı anlarsınız zaten ama bence akışına bırakmayın ufak ufak müdahale edin derim. Belki bu şekilde kaldıkça sizin içinize sinmemeye başlayacak, kafanıza daha çok takılacak ve keyifsiz hale gelecek her şey. Yazdıklarınızı kendime çok benzettim benim de ilişkilerim cinsellikle başlar hep sonra karşı tarafın beni hayatına dahil etmesini beklerim ama o da benden bekliyor olur falan. Ne olduğunu anlamaya çalışırken bıkıp ayrılırız sonra Akışına bırakmayın gitmesini istediğiniz yere hafifçe yönlendirin diyorum ben
O zaman cesaretimi toplayıp ben başlatıyorum? Napıyım romantik yemek mi pişiriyim ilk, arkadaşlarımla bir buluşmama mı çağırıyım?
Ay böyle taktikli de çok zor ama taktik sokmazsamda araya, kendiliğinden atraksiyon gelişmezse de, dediğiniz gibi bıkarız bir süre sonra