valla şu konuyu bu kadar iyi anlayan ve yorumlayan tek kişi sizsiniz bence :) sayfalardır bir tartışma dönüyor konu sahibine faydası yok. tam şimdi bu yazdıklarınızı yazmak için geldim, elinize sağlık siz yazmışsınız. özellikle şu kalın işaretlediğim kısım için bile bu ilişki netleştirilmeli. evet, yeni insan konusu! nedir bu böyle yani yenilere kapı açık mı kapalı mı? insan sırf bunun için bile bu ilişkiyi netleştirmek ister. zamanında belirsiz bir flörtüm vardı. sevgili gibi konuşur sevgili gibi paylaşırdık zamanı ama değildik işte. bişey oldu biz hafif bozuştuk, sonra konuşmaya başladık pat o esnada bir arkadaşı bunu biriyle tanıştırmış, aralarını yapmak istemiş vs bizimki de naza çekmiş kendini, kız başbaşa görüşmek istediğinde zamanım yok vs demiş. öğrendim ve şok oldum, ne diyeceğimi bilemedim. hesap da soramadım. aldattın da diyemedim. neydi yani bu. gerçekten zamanın olmadığı için mi görüşmedin dedim, istemiyorum, kimseyi istemiyorum onunla 1 görüşürüm 2 görüşürüm bi yere varamam, günahına girmek istemem falan dedi. bu cevap karşısında düşündüm yani ben neciyim falan diye. ilk kez biz neyiz diye düşündüm hatta... peki beni de mi istemiyorsun dedim. o da aramızı bozan şeyi yüzüme vurup zaten sen benimle arkadaş olmak istiyorsun öyle olduk falan dedi. saçma bişeydi yani.