• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişkiyi bir adım öteye taşımak için ne yapabilirim? Bir el atar mısınız ya

İyi de erkek de zaten boşanmada kayıp veriyor. Anne çocuğuyla altı gün yaşarken erkek ancak belli günlerde görebiliyor. O da özlem duyuyor mesela.
Çocuğun hakkı alınır ama evlendi diye bir kadının ömür boyu bir erkeğe kambur gibi yüklenilmesine ben de karşıyım. Çocuğun masrafları ortak olur kadının ömür boyu geçimini sağlamak zorunda değil.
Evlendi diye derken kusurlu olduğu takdirde kanunların size sağladığı haklardan yararlanmayacak mısınız... eşinizin evlilik birliğine inandığına kanaat ettiniz, güvendiniz. Ama adam bütün sülalesini geçindirmeye başladı, ihanet etti... ne olacak. Hukukta kusurlu hareketler değil mi bunlar. Vah canım özlüyor çocuklarını falan deyip merhamet mi edeceksiniz

39 yaşındayım 🤭🤭🤭 çocuklarım var diye kuruyayim mi 😂😂😂
Onları da Şeyma gibi taşıyacak mısınız yanınızda. Okulları olabilir hani ödevler falan, kişisel bakımları ve istekleri. Bunlar zamanınızdan çalmıyor mu

Şu döngü hiç şaşmaz burada; evlilik dışı cinsel ilişkiyi kötüleme, konu sahibine yer yer "seni kullanıyor" iması, "ah nerede o eski evlilikler" diye ahlayıp vahlamak, gelen yorumlara alakasız cevaplar vermek, "herkes sizin gibi düşünmek zorunda değil, düşünceme saygı duyun" demek (ama konu kendisine gelene kadar saygı aklına gelmemiştir) ve "sevişmeyenlere gerikafalı diyorsunuz saygısızsınız" diyerek ağlayıp mağdur olmak (kimse böyle bir şey söylememiştir).

Doğada hiçbir ekosistem bu kadar şaşmaz bir döngüye sahip değil.
Evlilik öncesi yaşanan her ilişkide hamile kalmayı unutmuşsun 😂

İyi de erkek de zaten boşanmada kayıp veriyor. Anne çocuğuyla altı gün yaşarken erkek ancak belli günlerde görebiliyor. O da özlem duyuyor mesela.
Çocuğun hakkı alınır ama evlendi diye bir kadının ömür boyu bir erkeğe kambur gibi yüklenilmesine ben de karşıyım. Çocuğun masrafları ortak olur kadının ömür boyu geçimini sağlamak zorunda değil.
Şunu da ekleyeyim. Evlendiği hamile kaldığı için işten çıkarılan, terfi ettirilmeyen kadınlar ömür boyu ne yapacak, zarara gimiş olmuyorlar mı.. iki çocukluyken bulacağınız sevgililerin skalası bekar bir kadınınki gibi geniş çaplı olabilecek mi...

Yok ya ben buna katılmıyorum benim eşimde vıcık vıcık ilişkiden hoşlanmaz bende aynı şekilde sürekli aşkım canım cicim demem ama sevgisinden eminim
evet biz de oyleyız, hatta yeni cıkmaya basladıgımızda ben bir kere canım demistim kızmıstı. ben senin canın diilim hic sevmiyorum o kelimeyi demisti de sinir olmustum ben de. sonra hic demedim. sinir oluyorum hala :KK70: ama o da oyle napıyım. askım canım demez ama patatesim der eti puf der napıyım :KK70:

Utandım aynen 🥲 heyecanlandım.

Ya aslında şimdilik konforluyum ilişkide. Ama bıkmak üzereyim, bi heyecanda olsun iştiyorum, bağlılığımızı artırmazsak koparız diye düşünüyorum, o yüzden o adımların bu sıralar atılması lazım. Ama kopmakta istemiyorum çünkü hoşlanıyorum ve çok uyumluyuz bence. Bi çok huyu ve davranışı hoşuma gidiyor. Hayatımda olmasını istiyorum ve daha iyi tanımak istiyorum.
Ben birşeyler yapmaya da hem çekiniyorum hem de eriniyorum.
Ama o da ne zaman yapar kim bilir bilinmez. Benim yapmam lazım acilen birşeyler.
Ne biliyim önce napmam lazım?🤪🤪 Taktik alabilir miyim? Yukarı neler yaptığımızı beraberken ve neler yapmadığımızı yazmıştım. Önce hangisinden başlamalı yapmadıklarımızı yapmaya?
ben olsam otururken birden yanagından opup sen beni seviyor musun derdim.. direkt, net

Onları da Şeyma gibi taşıyacak mısınız yanınızda. Okulları olabilir hani ödevler falan, kişisel bakımları ve istekleri. Bunlar zamanınızdan çalmıyor mu
Bu çocuklu boşanmış kadına yüklenen çok çirkin bir kambur. Senin çocuğun var artık hayatını ona adamalısın, ayrıldığın adam çıtırlarla gününü gün ederken sen evinde oturup çocuğunun istekleriyle, ödevleriyle falan ilgilenmelisin. Bunun karşılığında da adamı soyup soğana çevirmelisin çünkü kendi hayatından vazgeçmenin bedeli ayrıldığın adamdan para almak olmalı. Bundan başka bir sonuç çıkmıyor yazdıklarınızdan. Sonra kadınlar neden boşanmaktan korkuyor diyoruz. Bu zihniyet yüzünden işte.

Fuckbudy olayı yaşayan kadınlar bence; bir erkeğin kendisini "dişi" sıfatı dışında sevip ilgi göstermeyecegine inanmış, gerçek bir ilişki (sevgi,saygı,ilgi,sorumluluk v.b) yaşayamayacak kadar özdeğerden ve özgüvenden yoksun kadınlardır...

Duygusal ihtiyaçları karşılanmayan bir kadın mutsuz olur. Konu sahibi de buna bir örnek.
Ananızın karnından muhalefet icin mi dogdunuz bu ne bicim yorum ya? Su yorumunuzu tiktoktaki kadınlar görse onlar bile güler.

Bu çocuklu boşanmış kadına yüklenen çok çirkin bir kambur. Senin çocuğun var artık hayatını ona adamalısın, ayrıldığın adam çıtırlarla gününü gün ederken sen evinde oturup çocuğunun istekleriyle, ödevleriyle falan ilgilenmelisin. Bunun karşılığında da adamı soyup soğana çevirmelisin çünkü kendi hayatından vazgeçmenin bedeli ayrıldığın adamdan para almak olmalı. Bundan başka bir sonuç çıkmıyor yazdıklarınızdan. Sonra kadınlar neden boşanmaktan korkuyor diyoruz. Bu zihniyet yüzünden işte.
Hayır çocuk psikolojisi icabı yaşanan doğal bir süreç bu. Ben boşanmasınlar demedim. BıMedeni kanun var ya hani işte oradaki haklarından yararlansınlar her modern kadın gibi dedim. Bunu tercih etmemek kadını yükseltmez.

Hayır çocuk psikolojisi icabı yaşanan doğal bir süreç bu. Ben boşanmasınlar demedim. BıMedeni kanun var ya hani işte oradaki haklarından yararlansınlar her modern kadın gibi dedim. Bunu tercih etmemek kadını yükseltmez.
Hayır çocuklu kadın sevgili yapamaz, hayatına devam edemez dediniz. Çark etmeyin.

bence siz zaten sevgilisiniz ama adı konmamış. açıkça söylerdim ben olsam şaka yollu şimdi biz sevgili miyiz? diye. ya da hitap kullanmaya başlardım, bi de sevgilim hitabını kullanır nabız yoklardım

Hayır çocuklu kadın sevgili yapamaz, hayatına devam edemez dediniz. Çark etmeyin.
Bekar gibi olamaz evet. Ha çocuklar küçükken bazı şeyler zorduru anlattım .Ben siz miyim ki çark edeyim. O sizin göreviniz

Ad hominem diyorsunuz 😂 sıkışınca normal böyle şeyler 😂😂😂
Onu en çok yapan sizsiniz burda ben söylediğim her şeyin arkasındayım. Yok mu avukat ya burda boşanma hukuku falan yardırsın biraz. Ben anlatınca inanmıyorlar😂 nikah, nafaka, taZminat ve bunlara neden ihtiyaç duyuldu az bilgilenelin

😂😂😂 öyle demediniz, sevgili yaparım dedim diye Şeyma gibi mi dediniz ?

Onu en çok yapan sizsiniz burda ben söylediğim her şeyin arkasındayım. Yok mu avukat ya burda boşanma hukuku falan yardırsın biraz. Ben anlatınca inanmıyorlar😂 nikah, nafaka, taZminat ve bunlara neden ihtiyaç duyuldu az bilgilenelin
İşte bizde diyoruz ki kadınlar kendini gelistirsin, erkeğin parasına puluna ihtiyaç duymasin. Bakın tazminat ayrı birşey, aldattığı için tazminat ödeyebilir ama ömür boyu hayatında olmayan erkekten para yemek ayrı.
Birde bana Şeyma dedin ya 🤭 ben kocamdan şimdi bile para almıyorum ki bosaninca alayım.

Son düzenleme:
Yooo bahsettiginiz angarya isler icin bakicilar var zaten, ben anne olarak kendi hayatimi yasayip cocuklarimla kaliteli vakit gecirme kisminda devreye giriyorum

not: bosanmis bir kadinim, evliyken de boyleydim

Yooo bahsettiginiz angarya isler icin bakicilar var zaten, ben anne olarak kendi hayatimi yasayip cocuklarimla kaliteli vakit gecirme kisminda devreye giriyorum

Hayır hayır, sen ben kötü anneyiz, kabul et en kötü sensin, biz minnoş anneler değiliz. Eve kendimizi kapatıp duşa bile girmeden, mutfaktan ders başına, dersten mutfağa kosturmaliyiz. Çünkü sen annesin Büyük düşün 😉

Sevgilin de vardır şimdi senin 😱

Back
X