• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişkiye nazar değer mi?

prensip olarak kendimi iyi hissettiren, beni heyecanlandıran şeyleri kolay kolay anlatmam :)
kimin ne niyette olduğu cidden belli olmuyor.

Nazara inanmam ama ne zaman bir arkadaşıma ya da BDV’de kendi ilişkimde çözmüş, oturtmuş olduğum bir sorun üzerine tavsiye versem çok kısa bir sürede benzer konulardan tartışma çıkıyor :D

Bizde eşimle ne zaman sosyal medyaya fotoğraf atsak illa ki ufacık bir şeyden tartışırız. Karar aldık hiçbir şey paylaşmıyoruz :halay:

Ben şimdi burda kocalarını kotuleyenler nazar değmesin diye yaptıklarını düşünmeye başladım 😲 nerde o kadınlar şimdi burda neden herkez güllük gülistanlık

Yani şöyle bir bakiyorum tonla parasi olanlar, lüks içinde yüzdüğünü göstere göstere yaşayanlarin işleri güçleri gayet yerli yerinde, hiç nazarlanıp fakir olmuyorlar birden bire.

Nerde bi kel ya da gobekli kocasiyla foto koyanlar var onlara nazar değiyor. 😂

Aklıma uzaktan bir akrabamı getirdiniz şu sosyal medya da çocuğu 6 aylık oldu resim atıyor suratta emoji, ne anlamsız geliyor paylaşmayın o zaman değil mi? Sürekli nazar duaları, sürekli birileri kendisini çekemiyormuş, kıskanıyormuş anlamları taşıyan söz paylaşımları, neyin kafasını yaşıyorlar? :confused:

Herkes yılan, kimse onu ve mutluluğunu çekemiyor..:olamaz:

Nazar deyince kuzenim aklıma geldi.3 kız kardeşler sürekli kendilerine nazar değeceğine inanırlar ,sürekli insanların onları kıskandığına.Herşeylerini gizlerler ,en ufak detay diyeceğiniz şeyi bile .. halbuki nazar olacak hiç bişeyleri yok öyle .. evlendi hayırlı olsun diye yanına gelip öptüler ,ben gözlerinden anladım kıskandıklarını ,kurtlandılar iyice diye kendi kendine söyleniyorlar 😂😂😂😂 bunlar gibilere akıl fikir versin rabbim

Bende nazara çok inanırım ,fotoğraf olayı bende de oldu ,eşimin bile dikkatini çekmiş, bir daha koyma dedi .. Eşimle foto koymuyorum diye ayrıldığımı sananlar olmuş :))) Atıyorum bi arkadaşımı anlatıyorum ,çok iyi anlaşıyoruz iyi ki tanımışım diye sabahına çok kötü kavga ediyoruz.. Dil bazen ağır olabiliyor içinde yaşamak lazım .. Eşimle aramız çok iyi diye tüm iyi yönlerini anlata anlata bitiremedim ,boşanma aşamasına gelmiştik bi ara .. daha da susarım ben 🤐

Aklıma uzaktan bir akrabamı getirdiniz şu sosyal medya da çocuğu 6 aylık oldu resim atıyor suratta emoji, ne anlamsız geliyor paylaşmayın o zaman değil mi? Sürekli nazar duaları, sürekli birileri kendisini çekemiyormuş, kıskanıyormuş anlamları taşıyan söz paylaşımları, neyin kafasını yaşıyorlar? :confused:

Herkes yılan, kimse onu ve mutluluğunu çekemiyor..:olamaz:

Herkes ayri bir dunya işte. Kimisi de bir yatak odasini çekip koymadigi kaliyor. 😬 Bende var bir model, habire kocasiyla öpüşürken, kucagina cikarken fotolar atar mesela 😂😂😂

Takip ettigim bikac cift var dunyayi geziyorlar çok mutlu gorunuyorlar. Onlarin nazardan çatlayip ölmeleri, başlarinin musabetten cikmamasi lazimdi binlerce göz var😂😂😂

Başkasını bilmem de benim kendime değiyor nazarım :)
Ne zaman evliliğim ve eşimle ilgili herşeyin ne kadar yolunda gittiğini düşünsem bir iki güne kalmaz tartışırız.
Çocuklar küçükken "şükür bu ara hastalanmıyorlar, ateş vs. yok" diye aklımdan bile geçirsem haftasına kalmaz ateşlenirlerdi. :olamaz:

Back