- Konu Sahibi Liberosies
Ya ben de kırk yılın başı bi sosyal medyaya eşim oğlum benim olduğum fotoğraflar koyarım akşamına eşimle tartışma çıkar. Hiç sekmez. Artık bisey koymuyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anlattığımızdaki nazarları napıcazeşim bu konuda çok iyidir şöyle böyle davranır diyorum ertesi gün tam tersi davranmıyor mu yok artık ya bu kadar olur vay kem gözlüler vay diyorumAyy Allah nazarlardan korusun bende dikkat edicem artık
Kesinlikle dikkat edilmeli herkes iyi niyetli düşünmüyorYa ben de kırk yılın başı bi sosyal medyaya eşim oğlum benim olduğum fotoğraflar koyarım akşamına eşimle tartışma çıkar. Hiç sekmez. Artık bisey koymuyorum.
Kız daha dün akşam birine dedim ki benimki o tür şeylere karışmaz biz birbirimize saygı duyarız sabah uyanır uyanmaz bir tartışma çıktı ben ne olduğunu anlamadım ikimizde yükseldik iyiyiz ama şimdiAnlattığımızdaki nazarları napıcazeşim bu konuda çok iyidir şöyle böyle davranır diyorum ertesi gün tam tersi davranmıyor mu yok artık ya bu kadar olur vay kem gözlüler vay diyorum
Millet çatır çatır koyuyor ben bir fotoğraf koymaya 40 kez düşünüyorum hadi dedim ailecek koymayım baba kız resimlerini koyayım dedim kıızm gecesine ateşlendi parmağını sıkıştırdı apse yaptı tamam dedim Niloya koyma yeter sen milletin fotolarına bak yeter ki sağlığımız huzurumuz yerinde olsunYa ben de kırk yılın başı bi sosyal medyaya eşim oğlum benim olduğum fotoğraflar koyarım akşamına eşimle tartışma çıkar. Hiç sekmez. Artık bisey koymuyorum.
Bende aynı durumu yaşadım valla çok koymuyorum artıkDeğer hem de öyle bir değer ki eşimle ailecek güzel bir mekanda merasimden ayrılırken çekindiğimiz ailecek bir resmimiz vardı sosyal medyaya koydum ertesi gün öyle bir kavga ettik ki bir daha mı dedim asla geçen yine çekindik resim ailecek koymadım uslandım koymuyorum diye belki uzaktan uzaktan AA bak hiç kocasıyla resmini koymuyor araları iyi değil galiba diye dedikodu yapanlar vardır
Ser ver ama sır verme ben iyice korkar oldum artık iyi anlatmıyorum çok fenadır kocam terstir falan filanKız daha dün akşam birine dedim ki benimki o tür şeylere karışmaz biz birbirimize saygı duyarız sabah uyanır uyanmaz bir tartışma çıktı ben ne olduğunu anlamadım ikimizde yükseldik iyiyiz ama şimdi
Daha dikkatli davranmak lazımMillet çatır çatır koyuyor ben bir fotoğraf koymaya 40 kez düşünüyorum hadi dedim ailecek koymayım baba kız resimlerini koyayım dedim kıızm gecesine ateşlendi parmağını sıkıştırdı apse yaptı tamam dedim Niloya koyma yeter sen milletin fotolarına bak yeter ki sağlığımız huzurumuz yerinde olsun
Her şeyi herkese anlatmayın insanların kötü enerjileri var . Olacak işiniz sarpa sarar.Acaba kendi içimde mi bunu böyle kodladim bilmiyorum ama ne zaman ilişkim hakkında biriyle konuşurken güzel bir yönünden bahsetsem aradan birkaç saat geçmeden bir tartışma çıkıyor. Ara sıra kendim düşündüğümde bile aynı şey oluyor teyzeme anlattım ilişkilere de nazar değiyor çok fazla herkese açık yaşamayın dedi. İlişkiye nazar değmesi gibi bisey var mı gerçekten?
Ahahaha evet öyle diyicem artıkSer ver ama sır verme ben iyice korkar oldum artık iyi anlatmıyorum çok fenadır kocam terstir falan filan
Nasıl yaniiiKendini gerçekleştiren kehanet
Cidden ben bu olayi sadece kendim yaşıyorum zannediyordumHer şeyi herkese anlatmayın insanların kötü enerjileri var . Olacak işiniz sarpa sarar.
Çok mu hiç koymuyorum artık fesatlar diyorlardır AA bak eşiyle fotoğrafını çok koymuyor iyi değiller galiba geçen tatilde eşlerimizle arkadaş grubu tatili gititk eşim karede yoktu bi yere gitmiştik bekledik bekledik gelmedi o ara hepimiz aynı yerdeyken çekinelim dedik resimde de güzel çıkmışım paylaşayım dedim aa eşin nerede sorusu yapıştı wc ye gitti nereye gidecek ibini dibini soruyorlar ya ben soruyor muyum ya ne meraklı milletBende aynı durumu yaşadım valla çok koymuyorum artık
O nedir yahuKendini gerçekleştiren kehanet
Ay valla yaa ne meraklı insanlarÇok mu hiç koymuyorum artık fesatlar diyorlardır AA bak eşiyle fotoğrafını çok koymuyor iyi değiller galiba geçen tatilde eşlerimizle arkadaş grubu tatili gititk eşim karede yoktu bi yere gitmiştik bekledik bekledik gelmedi o ara hepimiz aynı yerdeyken çekinelim dedik resimde de güzel çıkmışım paylaşayım dedim aa eşin nerede sorusu yapıştı wc ye gitti nereye gidecek ibini dibini soruyorlar ya ben soruyor muyum ya ne meraklı millet
Bende fotoğraflar paylaşıyordum ınstagramdan eşimle beraber olduğum. Aradan 2 saat geçiyor kavga kıyamet birbirimize giriyorduk sonra eşim dedi ki bir daha fotoğraf koyma heee dedim demek ki cidden pislik insanlar var hasetlendilerCidden ben bu olayi sadece kendim yaşıyorum zannediyordum
Kendini gerçekleştiren kehanete bir örnek verecek olursak bilim adamları bir araştırma yapıyorlar, araştırma için idam cezası almış bir mahkum buluyorlar. Mahkuma bilim ve insanlık için çok önemli bir araştırma yaptıklarını, ancak bu araştırmada eğer kabul ederse çok ciddi bir beyin operasyonu geçireceğini, operasyondan sonra kanamasının devam edeceğini ve aynı gün öleceğini söylüyorlar. Zaten 3 gün sonra idam edilecek mahkum ölmeden önce bilime bir faydamız olsun diye düşünerek araştırmaya katılmayı kabul ediyor. Ertesi gün mahkum cezaevinden bayılarak çıkartılıyor, fakat kendisine hiçbir müdahalede bulunulmuyor. Mahkuma ayıldığında operasyonun yapıldığı söyleniyor ve tekrar cezaevine geri götürülüyor. Ertesi sabah mahkum ölü olarak bulunuyor ve nedeni de aşırı derecede kan kaybı olarak belirleniyor.Nasıl yaniii