• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişkiye nazar değer mi?

Anlatma olayı da gerçek kaynanamla çok iyiydim Topluluk içinde kaynanadan bahsedildi bende iyi olduğumuzu kızı gibi görür falan dedim ondan sonra kadınla aramıza soğukluk girdi bir sene oldu konuşmuyoruz evine dahi gitmiyorum.
İnanırım ben de eltimle aynı şeyi yaşadım birine anlatmıştım kardeş gibiyiz diye bi konuda ona öyle kırıldım ki yüzüne bağırdım çağırdım bir müddet soğuk ve uzak kaldık birbirimizden artık anlatmıyorum

Yahu neden herşei nazara bağlarsınız.
Sonuçta hiç birimiz kraliyet ailesinden değiliz neyimize nazar değcek Allah aşkına.
Zaten ilişkiler inişli çıkışlıdır yani kavga olur iki dakika sonra barışırsın ya da tam tersi olur.
İnanmayın böyle şeylere.
Umarım bir gün nazar değmez herhangi birşeyde😂bizzat yaşadığım için inanıyorum

İnanırım ben de eltimle aynı şeyi yaşadım birine anlatmıştım kardeş gibiyiz diye bi konuda ona öyle kırıldım ki yüzüne bağırdım çağırdım bir müddet soğuk ve uzak kaldık birbirimizden artık anlatmıyorum
En iyisini ediyorsun bende artık anlatmayayim diyorum ama bazen boş bulunup anlatıyorum.

Ay değse ne adamlarla evlenenler var onlara değer
Ayy bana nazar deydi diye gezinen tipler bana komik geliyor

Degmez olur mu benim ogluma cok nazar degiyor mesela.. iki yas icin fotograf cekimi yaptirdik cokda tatli cikti sipa. Fotografcidakilerin nazari degdi sutudyodan ciktik cocugun kolu cikti geceyi hastanede gecirdik rontgen falan cekildi ki ben oglumu sosyal medyada hic paylasmam..

Bana nazar olayı saçma geliyor ama inanmamakta pek mümkün değil kime ne anlatsam eğer iyi bir şeyse mutlaka bir terslik çıkar hemen arkasından. Gidip aynaya bakıp bir yerimi beğensem örneğin saçım veya cildim hemen bir sivilce çıkar yada baktığımın ertesi günü uyandığımda saçlarım keçe gibi olur. Kendi kendime bile nazar değdirebiliyorsam bir başkasınınki nasıl değmesin itifat almaktan korkar hale geldim artık kendimle ilgili. Özellikle son 1-2 senedir hayatımdaki iyi gelişmeleri, ilişkimdeki iyi ve tatlı olan olayları, heyecanla gerçekleşmesini beklediğim/gerçekleşmesine az kalan şeyleri asla kimseye bahsetmiyorum içimde tutuyorum. Cidden çok zor bir şey benim için severim çünkü heyecanımı paylaşmayı ama tutmak zorunda hissediyorum tuttuğumdan beri en azından şansım daha yaver gidiyor hayatım daha cok güzelleşti

Acaba kendi içimde mi bunu böyle kodladim bilmiyorum ama ne zaman ilişkim hakkında biriyle konuşurken güzel bir yönünden bahsetsem aradan birkaç saat geçmeden bir tartışma çıkıyor. Ara sıra kendim düşündüğümde bile aynı şey oluyor 😂 teyzeme anlattım ilişkilere de nazar değiyor çok fazla herkese açık yaşamayın dedi. İlişkiye nazar değmesi gibi bisey var mı gerçekten?
Var yüzde yüz, ne zaman nişanlımla onun ailesi akrabalarıyla olunca mutlu olsak sohbet muhabbet gülsek etsek aynı gün ertesi gün bişey çıkar tartışma da değil direkt kavga konuşmamazlık aramız o kadar kötü olur ki dün ki adam bu mu dün ki ben bu muyum derim , bi fotoğraf paylaşırım durduk yere en ufak şeyden kavga ediyo oluruz, birine mutluluğumu anlatırım bin pişman olurum böyle işte, hiç inanmadığım halde o kadar yoruldum ki bu durumdan ikimizde kurşun döktürdük ondan sonra bir süre yine devam ettik kurşunu döküp okuyan teyze de üzerimizde göz olduğunu söyledi şekiller falan bi tuhaf çıktı kurşunda ondan sonra iyiydik sonra yine toplum içine girdik alışveriş yapıldı güle oynaya döndük 3-4 gün sonra yine kavga

Başkasına anlatmama gerek bile olmuyor kendi kendime hayatımda güzel giden bir olayla ilgili şükretsem o olay en fazla bir haftaya tersine dönüyor. En basiti bi elbisem vardı çok yakıştırdığım sevdiğim nerden olduysa kötü bir leke oldu ne yaptıysam çıkmadı elbise çöp oldu. Nerde yanlış yapıyorum bilmiyorum şükretmemek mi lazım anlamadım. Aklımdan geçirsem birşey oluyor. Tüm hayatını aşkını gezmesini yemesini gözler önünde paylaşan insanlar efsunlu mu acaba? Onlar paylaştıkça gösterdikçe daha da çoğalıyor Hayatındaki güzellikler.

Kendimden örnek vereyim, evliyim 2 senelik ve ne zaman kaynanamla görüşsek eve geldiğimiz de kavga ediyoruz. Çünkü nazarı değiyor. Bunu yeni fark ettim 🤦‍♀️

Nazara da inanıyorum, insanın neyi düşünürse onu kendine çektiğine de. Kısa zaman önce bizzat yaşadım. Karamsar bir insanım biraz, içimden olumsuz geçen başıma gelir, çünkü olacağından korktuğum için fark etmeden dahi olsa inanmış olurum. İyi düşün iyi olsun denir ya hani, neyi düşünürsek onu çekiyoruz.

Ben nazarin var olduguna inanirim ama hayatımı yasarken "nazar değer " düşüncesiyle hareket etmem.
Çünkü neye inanirsak onu çekeriz enerji olarak kendimize.
Bir arkadasim da "ben nazara inanmıyorum, olumsuz seyler de her insanin hayatında olabilir ama nazar diye kodlayip ona baglamam" demisti.
Cok uzerinde düşünüp "bir sey soylersem olmaz/olumsuz sonuçlanır " diye kendinizi şartladiysaniz sonu olumsuz olur.
Bazı insanlar vardir aman cocuga nazar deger kimseyle paylaşmayalim diye sakinirlar ve en cok da o cocuklar hastalanır. Çünkü icinde korku enerjisi barındırıyor.
Sizin böyle inanclariniz varsa soylemeyin paylaşmayın

Acaba kendi içimde mi bunu böyle kodladim bilmiyorum ama ne zaman ilişkim hakkında biriyle konuşurken güzel bir yönünden bahsetsem aradan birkaç saat geçmeden bir tartışma çıkıyor. Ara sıra kendim düşündüğümde bile aynı şey oluyor 😂 teyzeme anlattım ilişkilere de nazar değiyor çok fazla herkese açık yaşamayın dedi. İlişkiye nazar değmesi gibi bisey var mı gerçekten?
Vallah degiyor ne zaman instaya esimle foto atsam veya mutlu sekilde kaynanamlara gitsek kavgasiz donmuyoruz 🤦🏻‍♀️

Yani şöyle bir bakiyorum tonla parasi olanlar, lüks içinde yüzdüğünü göstere göstere yaşayanlarin işleri güçleri gayet yerli yerinde, hiç nazarlanıp fakir olmuyorlar birden bire.

Nerde bi kel ya da gobekli kocasiyla foto koyanlar var onlara nazar değiyor. 😂

Evet benim de oluyor o yüzden anlatmamaya sessiz kalmaya çalışıyorum sohbet esnasında.Mesela biri bir şey diyor benimki yapmaz hiç diyorum iki gün sonra bir bakıyorum dediğimi yapıyor.O yüzden ben de bahsetmiyorum artık.

Back