- 10 Ağustos 2020
- 90
- 51
- 18
- 24
- Konu Sahibi Liberosies
-
Ay yok bundan sonra anlatmamBuna benzer konum vardı benimdeanlatma iyi şeyleri bence
Kesinlikle, ben sadece bende oluyor zannediyordum bunuSırf ilişki değil genel olarak her şeyde var bu bence. İş görüşmesine çağrıldığını söylersin, olacak işin olmaz. Sevgilimle çok mutluyuz dersin, aran bozulur. Mezun oluyorum sonunda dersin, son sınavın berbat geçer. Her şeyi herkese söylememek lazım aslında da işte heyecanımızı paylaşmak istiyoruz.
Tabii ne düşünürsen onu yaşıyorsun bir süre sonra...Bence böyle bir şey yok ama bazı insanlar takıntılı oluyor bu konuda ve buna inandıkları için de çekiyorlar bu tür olayları . sakınan göze çöp batar durumu
Benim de öyle oluyordu, farkettikten sonra hiç bahsetmedim kimseye. Gerçekten nazar değiyor. En yakın arkadaşlarım bile ilişkimle ilgili en ufak güzel bir detayı bilmezAcaba kendi içimde mi bunu böyle kodladim bilmiyorum ama ne zaman ilişkim hakkında biriyle konuşurken güzel bir yönünden bahsetsem aradan birkaç saat geçmeden bir tartışma çıkıyor. Ara sıra kendim düşündüğümde bile aynı şey oluyorteyzeme anlattım ilişkilere de nazar değiyor çok fazla herkese açık yaşamayın dedi. İlişkiye nazar değmesi gibi bisey var mı gerçekten?
Ahahaha evet bende bi kişi üzerinde şüpheliyimBen değdiğini düşünüyorum. Kendi ilişkimde de birilerine anlattığım zaman terslikler oluyor. Hatta en çok nazar değdiren insan bile belli bence çünkü biri var ona her anlattığımda mutlaka bir aksilik oluyorBu devirde insan mutluluğunu kiminle paylaşacağını bile iki kez düşünmeli sanırım, mutsuz ve kötü insanlar anca başkalarının mutsuzluğu ile bir nebze iyi hissediyorlar mutluluklarıyla değil ne yazık ki...
Düzeldi mi peki sonraaBenim de öyle oluyordu, farkettikten sonra hiç bahsetmedim kimseye. Gerçekten nazar değiyor. En yakın arkadaşlarım bile ilişkimle ilgili en ufak güzel bir detayı bilmez
Evett neyse biraz kendimize saklayalım, içimizde yasiyicaz artık napalımDegiyo canım ben ne zaman kime bişey anlatsam güzel hemen bozuluyo maalesef
Düzeldi tabikiDüzeldi mi peki sonraa
Aynen canımEvett neyse biraz kendimize saklayalım, içimizde yasiyicaz artık napalım
Ayy Allah nazarlardan korusunDeğer hem de öyle bir değer ki eşimle ailecek güzel bir mekanda merasimden ayrılırken çekindiğimiz ailecek bir resmimiz vardı sosyal medyaya koydum ertesi gün öyle bir kavga ettik ki bir daha mı dedim asla geçen yine çekindik resim ailecek koymadım uslandım koymuyorum diye belki uzaktan uzaktan AA bak hiç kocasıyla resmini koymuyor araları iyi değil galiba diye dedikodu yapanlar vardır
Şuandan itibaren uygulamaya başlıyorumDüzeldi tabikiArkadaşlarımla buluştuğumda anlatırdım, eve giderdim çok saçma bir sebepten kavga ederdik. Uzun zamandır kimseye bahsetmiyorum düzeldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?