• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişkiye girememe

Canım o baskı ne biliyor musun? sen tedirgin olduğun için. Şimdi sen bu kremi sür dediğim her şeyi yap zeytinyağı yoksa evde onu da al. Sızma olacak. Bunları yapınca anestol tedirginliğini alacak ve korkmadığın için rahim ağzın kendini serbest bırakıp açacak. Açılırsa baskı olmaz. Her şeye rağmen zeytinyağı da baskıyı önleyecek. Bugün o iş kesin olacak Allahın izniyle💕💞 Hatta sen bu gece anestolü sür 15 dk sonra bir daha sür 10 dk sonra da ilişkiye geç tam garanti olsun. Öncesinde de güzel vakit geçirin yemek film gibi geceye uygun bir şeyler giy makyaj vs. Eşine de krem falan aldım sürdüm deme yani o ambiansı bozma zeytinyağını da zaten tam ilişkiye girerken süreceksin eşine. Ben çok az pet bardağa koymuştum parmağımı batırarak kullandım.
Tedirgin olunca içimdeki kaslar kasılıyor ben onun kasılmasını istemiyorum yani kendimi rahat bırakamıyorum aslında rahatım ama tam ittirdiği sırada panik yapıyorum içeri girmiyor ben o içimdeki oluşan baskının giderilmesini istiyorum, anestolü sürdüğüm Zaman hissetmeyecek miyim yoksa anestolü sürsem bile beynimde olan baskı yüzünden yine yapamaz mıyım , kafam çok karışık ağlamaktan bi hal oldum

İlişkiden 10 dk önce rahim girişinin alt kısmına süreceksin yukarıya asla sürmeyeceksin. Yukarda zevk noktan var uyuşursa zevk alamazsın. Ağrıyan yeri biliyorsundur zaten penis girerken alt taraf yanıyor yukarda sıkıntı yok. Nohut kadar ya da nohutun iki katı kadar sür.
Ayrıca ben de henüz ağrı olmuyor penis içeri girmediği için ağrıyı henüz hissetmiyorum sadece ittirmekten kaynaklı baskı yüzünden yapamıyorum

Tedirgin olunca içimdeki kaslar kasılıyor ben onun kasılmasını istemiyorum yani kendimi rahat bırakamıyorum aslında rahatım ama tam ittirdiği sırada panik yapıyorum içeri girmiyor ben o içimdeki oluşan baskının giderilmesini istiyorum, anestolü sürdüğüm Zaman hissetmeyecek miyim yoksa anestolü sürsem bile beynimde olan baskı yüzünden yine yapamaz mıyım , kafam çok karışık ağlamaktan bi hal oldum
Kıyamam yaa ağlama bugün düzelecek inşallah. Sen kasıldığın zaman rahim ağzı kapanıyor ve kuruyor canım. Anestolü sürünce o bölge hissisleşecek ve sen daha az hissedeceksin. Bir de anestolü sürünce beynin vücuduna uyarı gönderecek psikolojik olarak uyuşturdum ve acımayacak diye. O zaman vücudun kendini kasmaması gerektiğini anlayacak. Zeytinyağını kesin kullan kaygan olunca ittirme olmaz doğrudan girer

Kıyamam yaa ağlama bugün düzelecek inşallah. Sen kasıldığın zaman rahim ağzı kapanıyor ve kuruyor canım. Anestolü sürünce o bölge hissisleşecek ve sen daha az hissedeceksin. Bir de anestolü sürünce beynin vücuduna uyarı gönderecek psikolojik olarak uyuşturdum ve acımayacak diye. O zaman vücudun kendini kasmaması gerektiğini anlayacak. Zeytinyağını kesin kullan kaygan olunca ittirme olmaz doğrudan girer
Tamam çok teşekkür ederim Allah razı olsun bugün gece deneyeceğiz Rabbim yardımcımız olsun

Kremi sürdüm 20 dk oldu tuvalete gittim idrarımı yaptım şmdi tekrar sürücem uyuştuğunu nasl anlarım hala içimdeki kasları kontrol edebiliyorum
Canım kaslarına takılma kasların olmazsa zaten zevk alamazsın girip çıktığını hissetmen gerek. Zeytinyağını da ayarla küçük bi şeye yatağın başucunda dursun tam gireceği zaman onu sür eşine hatta kendine de sür. Kas meselesini unut ilk o baskı olsun biraz sabret ve devam et ilişkiye. tam girince anlayacaksın kasın önemini 😊

Canım kaslarına takılma kasların olmazsa zaten zevk alamazsın girip çıktığını hissetmen gerek. Zeytinyağını da ayarla küçük bi şeye yatağın başucunda dursun tam gireceği zaman onu sür eşine hatta kendine de sür. Kas meselesini unut ilk o baskı olsun biraz sabret ve devam et ilişkiye. tam girince anlayacaksın kasın önemini 😊
Baskı çok acıtıyor mu hissediliyor mu heyecandan ölecm ya : (

Baskı çok acıtıyor mu hissediliyor mu heyecandan ölecm ya : (
Canım hiç acırmaz baskı. Elinle dizine nasıl bastırıyorsan o da öyle 😁 acıyacak olan yer ilk giriş yeriydi ona da krem sürdün acıyamaz. Korkuyu bırak ve zevk almaya bak. Krem sürdün acımayacak hiç. bi gevşe ve zeytinyağını unutma. Ön sevişme olsun. İstek olursa rahim ağzın açılır baskı olamaz çünkü kapalı alan açılmış olacak

Canım hiç acırmaz baskı. Elinle dizine nasıl bastırıyorsan o da öyle 😁 acıyacak olan yer ilk giriş yeriydi ona da krem sürdün acıyamaz. Korkuyu bırak ve zevk almaya bak. Krem sürdün acımayacak hiç. bi gevşe ve zeytinyağını unutma. Ön sevişme olsun. İstek olursa rahim ağzın açılır baskı olamaz çünkü kapalı alan açılmış olacak
Şuan istek var mı onu bile hissedemiyorum heyecandan galiba 😀 çok teşekkür ederim

2 defa denedik olmadı tam ittirdiği sırada baskı çok oluyo çok üzüldüm
Yağ sürdün mü. Baskıyı neden bu kadar kafana taktın acısın biraz sabretmen lazım elinle yerleştir. Hatta sen üstte ol kontrol sende olsun ben ilk zamanlar öyle yaptım.

Back