ilişkiye girememe problemi

Vajina girişten sonra dümdüz yukarı doğru gitmez. Hafif C şeklinde gider yani nasıl desem, girişin ön kısmında kemik vardır, o yüzden girdikten hemen sonra hafif popoya doğru bastırması lazım penisi. Bunu tecrübeli erkekler bilir. Bence pantneriniz ezik hissetmemek için tecrübeliyim demiş ama değil. Siz onu tarif edin elinizle yönlendirebilirsiniz. İlişkide siz sırt üstü yatarken popo altına yastık koyup belden aşağıyı yükseltirseniz de kolay oluyor.

Evet ben de yanlis yone ittirdigini dusunuyorum. Popoya dogru ittirmesi lazim. Bu adam tecrubesiz gibi geldi bana. Erkekler bu tur konularda abartmayi seviyo. 50 degildir o belki 5 falandir.
İlk başta 100 kadınla demişti tövbe valla böyle olduğunu bile bile onunla yatana ne diyelim

tecrübeli nedir ya. Sevişirken sinirlenmesi de saçma, ne yaptın da sinirleniyor. Öyle gergin biriyle tabi olamazsın normal

Evet ben de yanlis yone ittirdigini dusunuyorum. Popoya dogru ittirmesi lazim. Bu adam tecrubesiz gibi geldi bana. Erkekler bu tur konularda abartmayi seviyo. 50 degildir o belki 5 falandir.
hasta
Bence daha büyük probleminiz var. Partneriniz seçici değil. Hastalıklara açıksınız. Asıl problem bu ilişk
dimi ya o yanlış yöne gidiyo hissini yaşayıp ,canımın acıması normal yani olabilir? tecrübeli olduğuna eminim arkadaş çevresinden biliyorum sadece benim kadar tecrübesiz biriyle olduğunu sanmıyorum daha önce

Bence daha büyük probleminiz var. Partneriniz seçici değil. Hastalıklara açıksınız. Asıl problem bu ilişkide
yanlış hatırlıyomuşum konuşmamızı baktım 50 falanmış hastalık öyle kolay değil yahu ayrıca daha yeni kan testi yaptırmıştım iyiyim

yanlış hatırlıyomuşum konuşmamızı baktım 50 falanmış hastalık öyle kolay değil yahu ayrıca daha yeni kan testi yaptırmıştım iyiyim

Normal o zaman 50 kişiyse. Tabi canım nerden baksan her ay biri olsa 50 kişi yapar. Gayet sağlıklı bir durum.
Yani korunmasız ilişki yaşayacak kadar nasıl güveniyorsunuz. Şimdi olmasa başka zaman kapacaksınız. Partneriniz test yaptırmadan korunmasız ilişki yaşamamalısınız.

50 onun gibi bi adam için çok değil ilişkilerinde korunan biri hastalık türkşyede yaygın değil şu an derdim hiç o değil yeni kan testi yaptırdım başka bi sebepten turp gibiyim derdim tamamen seks yapamamak ona cevap verin lütfen konu o çünkü

Peki bu olsun derdiniz sadece. Hastalık Türkiye de yaygın değil diyorsunuz. Gülüyorum size. Bir sürü hastalık var.

. Hpv örneğin kan testiyle sonuç vermiyor. Azıcık cinsel yolla bulaşan hastalıkları ve test yapıldığında hemen çıkmayacağını bilseniz keşke. Hepatit ya da aids gibi viral hastalıklar kan testinde hemen çıkmıyor.vücudunuza girse bile testte sonuç vermesi için 1-2 ay geçmesi gerekiyor .

Üzülüyorum gençlerin bu şekilde cahilce yaklaşmasına. Özgürsün istediğin gibi cinselliği yaşa ama sağlığını riske atarak değil.

yav allah aşkına sorum bu mu neden seks yapamadığımı sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…