ilişkiye girememe problemi

aynen hurra yapıyo o zaman canımın acıması normal yani?

değilim ama seviyorum ve rahatça seks yapabilmek istiyorum artık neden yapamıyorum deliricem
Yukarı kendin yazdın işte, hurra yaptığı için acıyor. Sevişmek böyle bir şey değil, adam egosu tavan bir hayvandan ibaret. Özgürce seks yapmak istemeni anlayabilirim ama bu konuda seni mutlu edecek adam bu değil maalesef

Tebrik ederim ben evlendim 1 sene ugrastim. Sen pit diye yapmissin bravo. oturup agliyordum ben vucut anatomim mi bozuk bende tikaniklik mi var diye of ne ugrasmistim 30una kadar kendini sakininca boyle oluyo. Kucuklukten alistirmislar paçali don giymeye,aman erkek yanina oturma, aman egilme kalkma aman kimsenin evine gitme vs. vs. Sonuc vajinismus

yani şöyle ilk 2 sefer çok zorlandım giremedi doğru düzgün sonraki iki sefer gayet güzel seks yaptık vajinismus olsa bunu yapamazdım sanırım neyse 3 hafta şehir dışındaydım tekrar denedik ama girerken canım yandı sanki yanlış açıyla yanlış yöne ittiriyonuş gibi bi his de oldu allah aşkına yorum yapın olabilir mi böyle şeyler rahatça seks yapabilmek istiyorum ya bu nedir

Vajinismus olsan o 6 denemenin 2 sinde de olmaz canım ben neler neler yaptım gevşemek için ama fayda etmemişti senin partnerin bencil biri sorun sen değilsin o. Arkadaşlar da söylemii HPV olabilir diye bunu gözle göremezsin varsa sana bulaştırdıysa o bile olduğunu bilmeyebilir bana söyledi yok öyle bişey diyorsun ama onun olup olmadığını bildiğini sanmıyorum. Son diyeceğim ön sevişme sadece oral ya da ellemek değil seni ne tahrik ediyorsa o ayrıca ön sevişme 5 dk öpüşelim sonra işe girişelim gibi bi durum değil. Sen o tecrübeli diye kendini suçlu görüp ezilmişsin asıl senin kızman öfkelenmen lazım noluyo bi dur ben hazır değilim demen lazım

evet o kadar haklısın ki.. bu arada 100 abartı oldu 50 falanmış. her neyse sorun şu ki yeni seks yapmaya başladım ve o yapabildiğimiz seksten 3 hafta sonra falan tekrar deneyince bi olmadı girdi ama canım acıdı bildiğin bu sefer kastım kendimi acaba vajinusmus ara sıra gelip giden bi şey mi o mu oldu yoksa ıslanmadığım tahrik olmadığım için mi canım yandı o kadar tecrübesizim ki yaptıkça alışmayı umuyorum bilmiyorum

Yok canım vajinismus zaten hiç olmaması. Senin durumun kuru olduğu için olmaması vajinismusda ıslakken de olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…