- 9 Şubat 2010
- 17.835
- 39.769
-
- Konu Sahibi yalnizbirkadinnn
Vajinismusın zaman zamanı olmazyani sanki yukarı değil de aşağı doğru ittirmesi gerek gibi anlamadım çünkü hissediyorummoraaı değil diyorum anlatamıyorum bazen de mükemmel giriyo sorunsuz zaman zaman mı vajinismus yaşıyorum acaba anlamadım ki
kolay ıslanmıyorum kuruyken girmeye çalışıyo ondan olabilir miIslanmazsan giremez ve sana yanlış yer gibi gelebilir. Islanman için de duygusal ve uyaeım olarak hazır olman gerekir. Rahat olsuğunu söylediğin ilişkilerde büyük ihtimalle daha hazırdın yani ıslanmıştın, sözleriyle ya da bir iki dokunuşuyla seni tahrik etmeyi başarmış, hafif alkol demişsin, bu da seni rahatlatmıştır. Kayganlaştırıcı kullan ama iki öpüp olaya giriyor sevişmiyorsa bu adam seni asla mutlu etmez.
yani vajinismus değil o zaman çünkü 2 kere gayet iyi seks yaptık bu 6 deneme içinden?Vajinismusın zaman zamanı olmaz
Çünkü ıslaklık yetersiz yanlis yön yok. Tek bir yön var. Siz korunuyor musunuz peki?işe yarar mı bilmiyorum ya bi de yanlış yöne ittiriyomuş gibi hissediyorum giriyo ama çok acıyo o neden oluyo
evet doğum kontrol kullanıyorum yok yanlış yön var bence çünkü aynı dakika içinde girmeyen penis bi süre sonra girdi çok rahat sanki açıyı değiştirmiş gibi gelmişti banaÇünkü ıslaklık yetersiz yanlis yön yok. Tek bir yön var. Siz korunuyor musunuz peki?
ev
evet doğum kontrol kullanıyorum yok yanlış yön var bence çünkü aynı dakika içinde girmeyen penis bi süre sonra girdi çok rahat sanki açıyı değiştirmiş gibi gelmişti bana
en az 100 kızla olmuştur abartmıyorumDemek ki partneriniz de bilmiyor. Artık birlikte ogrenirsiniz.
kolay ıslanmıyorum kuruyken girmeye çalışıyo ondan olabilir mi
Evet ıslanmadığın için oluyor bunlar. Şu an bunları konuşmaktan utandığına eminim ama adamı karşına alıp "her şeyi yeni öğrendiğim için senin beklediğin kadar hızlı hazır olamıyorum, öpüşüp koklaşma kısmını daha uzun yaşamak istiyorum. Benim canım, yanarken senin rahatça mutlu olmandan rahatsızım, daha anlayışlı olursan sevinirim. Cinsellik zorbalık yaparak öğretilmez, bunu yaşayacaksak ben senden öğreneceğim sen de duruma uygun davranmalısın" de. Oral yapmasa da sana doğru düzgün, senitahrik edecek şekilde dokunması lazımyani vajinismus değil o zaman çünkü 2 kere gayet iyi seks yaptık bu 6 deneme içinden?
Biz de her sevişmemize oral yapmıyoruz yani. Karşı taraf istemeyebilir. Ama dokunur eder bir şeyler yapar, dudaktan iki mucuk mucuk sonra huraaa giderse acır ve olmaz tabiki.öpüşüp koklaşma var ama dudaktan falan oral seks falan yok
Bu durumda karşındaki sadece kendi zevkini düşünen bir hödük, sevişmeyi bilmiyor ve seni de sadece üzecek. En az 100 kızla birlikte olduğunu düşündüğün bir adama güvenip nasıl birlikte oldun, bu adamın senin sevgini hakettiğinden eminsindir inşallah.en az 100 kızla olmuştur abartmıyorum
aynen hurra yapıyo o zaman canımın acıması normal yani?Biz de her sevişmemize oral yapmıyoruz yani. Karşı taraf istemeyebilir. Ama dokunur eder bir şeyler yapar, dudaktan iki mucuk mucuk sonra huraaa giderse acır ve olmaz tabiki.
Jigolo mu ve o kadar kişi ile birlikte olan adam böyle mi yapar bırakın Allah'ı aşkına ve bile bile sende 101inci mi oldunen az 100 kızla olmuştur abartmıyorum
değilim ama seviyorum ve rahatça seks yapabilmek istiyorum artık neden yapamıyorum deliricemBu durumda karşındaki sadece kendi zevkini düşünen bir hödük, sevişmeyi bilmiyor ve seni de sadece üzecek. En az 100 kızla birlikte olduğunu düşündüğün bir adama güvenip nasıl birlikte oldun, bu adamın senin sevgini hakettiğinden eminsindir inşallah.
Sen yandın o zaman.en az 100 kızla olmuştur abartmıyorum
E yani.aynen hurra yapıyo o zaman canımın acıması normal yani?
yok hayırSen yandın o zaman.O adamda hastalık vardır
Hayırlı işler valla.en az 100 kızla olmuştur abartmıyorum
Nerden biliyon elinden tutup doktora mı götürdün? Ya da adam bakire koleksiyonu yapıyor.yok hayır
Sen öyle san. Kesin o adamda hpv var. Diğerlerini saymıyorum bile. HPV gözle gorulmez her zamanyok hayır
işte hiç bakireyle de olduğunu sanmıyorum belki ondan beni anlamıyoHayırlı işler valla.