- 23 Ağustos 2019
- 146
- 10
- Konu Sahibi yalnizbirkadinnn
evet öyle olacak galiba zamanla...O kadar birliktelik yaşayan adam da sizi yonlendirir di neyse zamanla düzelir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet öyle olacak galiba zamanla...O kadar birliktelik yaşayan adam da sizi yonlendirir di neyse zamanla düzelir
Ooo ozaman . Sen A101 olmuşsun .en az 100 kızla olmuştur abartmıyorum
Sen kendini kandırmaya devam etsorun bende gibi hissediyorum
Artik burda egitim almisindir sende yetiskin olduğuna gore tecrubeni konustur.değilim ama seviyorum ve rahatça seks yapabilmek istiyorum artık neden yapamıyorum deliricem
Evet sorun sende aslında.sorun bende gibi hissediyorum
Napiyo peki elle mi devam ediyor..işini halledemiyo giremiyo ki hshsh
sinirlenip bırakıyo ahhahsNapiyo peki elle mi devam ediyor..
orali ben de istemem ya o kadarı hoşuma gitmiyoArtik burda egitim almisindir sende yetiskin olduğuna gore tecrubeni konustur.
Seni ellemden iliskiye hazirlamdan girmesine izin verme oda mecburen sana orall biseyler yapicaktir
Kızın derdi adamın kaç kişi ile yatması değil ortada öyle aman aman duygusal bişey de yok tek derdi zevk almak iyi sevişmek istiyo yazdıklarını okuyunca s... İçin Bi tarafları tutuşmuş resmen bagırıyor kız sex istiyorum diye tahmini bu kadar tecrübesi olan birinin cazip gelme sebebi de bu zaten ne kadar tecrübe o kadar tatmin diye düşünüp umduğunu bulamamış işte50 kadın ile yatmis ve sen bunu normal mi karşılıyorsun
yani yanlış yöne ittiriyo hissi normal dimi olabilir gerçekten öyle bi şeyOoo ozaman . Sen A101 olmuşsun .
saka biyana . partnerini sen yönlendirsene asagi yukari diyerek.
baktin beceremedi elin ile dogru yere ittir.
Denedin mi ki nereden biliyorsunorali ben de istemem ya o kadarı hoşuma gitmiyo
yok aksine seksi ben istemiyodum o istedi duygusal bi ilişki içindeyiz aşığım lan onu memnun etmek için yapabilmek istiyorum sekse bayıldığımdan değilKızın derdi adamın kaç kişi ile yatması değil ortada öyle aman aman duygusal bişey de yok tek derdi zevk almak iyi sevişmek istiyo yazdıklarını okuyunca s... İçin Bi tarafları tutuşmuş resmen bagırıyor kız sex istiyorum diye tahmini bu kadar tecrübesi olan birinin cazip gelme sebebi de bu zaten ne kadar tecrübe o kadar tatmin diye düşünüp umduğunu bulamamış işte
Ay o zaman size yapacak yorum yok ya zira kendini bu kadar harcayan biri daha önce görmedim ne hastalık umurunuzda ne bişey o kadar çok kişi ile olmuş adama aşık olmak da garip geldi hani tecrübe beni memnun eder düşüncesi yine biraz daha mantıklı geliyor insana sizinki daha başka saflık kendinizi bu kadar hiçe saymayın onu memnun etmek için bu kadar çabalamaya ne gerek var ki söyliyim mi neden çünkü gider diye korkuyorsun birçok kızla olmuş ona duygusal olarak yetmeyeceğin düşüncesi sana bunu yaptırıyor ve bu düşünce sürekli seninle olacak bu ilişkide, ileride de acaba benden daha iyisi olmuş muydu ben yetiyor muyum diye devam edecek bu düşünce ile yaşamaya deger mi başka adam mı kalmadıyok aksine seksi ben istemiyodum o istedi duygusal bi ilişki içindeyiz aşığım lan onu memnun etmek için yapabilmek istiyorum sekse bayıldığımdan değil
en az 100 kızla olmuş birine nasıl aşık olabiliryorsunuz anlamıyorum.bide ilklerinizi onla yaşamışsınız böyle adamları sevmeyin arkadaşım .tabi diğer ilişkileri ile kıyaslar sizi . önce siz kendinize saygı gösterin bence . yanlış anlamayın isizin iyiliğiniz için diyorum.en az 100 kızla olmuştur abartmıyorum
+1Biz de her sevişmemize oral yapmıyoruz yani. Karşı taraf istemeyebilir. Ama dokunur eder bir şeyler yapar, dudaktan iki mucuk mucuk sonra huraaa giderse acır ve olmaz tabiki.
Baya baya kirk yillik kadin gibi yaziyon ha..evet o kadar haklısın ki.. bu arada 100 abartı oldu 50 falanmış. her neyse sorun şu ki yeni seks yapmaya başladım ve o yapabildiğimiz seksten 3 hafta sonra falan tekrar deneyince bi olmadı girdi ama canım acıdı bildiğin bu sefer kastım kendimi acaba vajinusmus ara sıra gelip giden bi şey mi o mu oldu yoksa ıslanmadığım tahrik olmadığım için mi canım yandı o kadar tecrübesizim ki yaptıkça alışmayı umuyorum bilmiyorum
ne alaka 23 yaşındayım dahaBaya baya kirk yillik kadin gibi yaziyon ha..
.bu iste bi is var yaaa neyse...
napıyım seviyorumAy o zaman size yapacak yorum yok ya zira kendini bu kadar harcayan biri daha önce görmedim ne hastalık umurunuzda ne bişey o kadar çok kişi ile olmuş adama aşık olmak da garip geldi hani tecrübe beni memnun eder düşüncesi yine biraz daha mantıklı geliyor insana sizinki daha başka saflık kendinizi bu kadar hiçe saymayın onu memnun etmek için bu kadar çabalamaya ne gerek var ki söyliyim mi neden çünkü gider diye korkuyorsun birçok kızla olmuş ona duygusal olarak yetmeyeceğin düşüncesi sana bunu yaptırıyor ve bu düşünce sürekli seninle olacak bu ilişkide, ileride de acaba benden daha iyisi olmuş muydu ben yetiyor muyum diye devam edecek bu düşünce ile yaşamaya deger mi başka adam mı kalmadı