- 4 Haziran 2021
- 43
- 21
-
- Konu Sahibi yalnizbirkadinnn
23 yasindasin maşallah olguň olman icin daha çok yolun var bitanem senin ilişkide sorun bence erkek tecrubesini konusturamamis ve sande yönlendirmeyi becermemissin.ne alaka 23 yaşındayım daha
tamam öyle yapıcam23 yasindasin maşallah olguň olman icin daha çok yolun var bitanem senin ilişkide sorun bence erkek tecrubesini konusturamamis ve sande yönlendirmeyi becermemissin.
cokca sevişirken erkek arkdasini yönlendir .soyle yap felan diye .yani herseyi biz söylemeden anlarsın artik hadi kolay gelsin ..
sanki sevişmeyi beceremeyen bir erkek buraya akıl danışmaya gelmiş gibi bir his.......
bacım hem çok cahilsin hem de ahkam kesiyorsun. milleti başından savmak için de hiç tatmin edici olmayan şeyler söylüyorsun.
amerikada yaşamadım ama dünyanın bir çok yerinden arkadaşlarım oldu. partneriniz de amerikada yaşamış diyelim, 50 normal mi allallaa? kaç yaşında üstelik? ne bu, playboy felan mı?
amerikada bir sene mi yaşadınız? keşke biraz sex education alsaydiniz. hastalık deyince akliniza bir tek aids mi geliyor? hepatit? bakteriyel enfeksiyonlar? hpv? bunlar tek kan testiyle iliskiden iki gün sonra çıkıyor mu? her şeyden ne kadar eminsiniz de burada her soruyu hayır öyle değil diye tersliyorsunuz.
diyelim ki paşamiz 50 kişiyle en az ikişer kere sevişti, etti 100 seks. anatomiyi kenara bırakırsak, 100 sevişmede vajinanin dümdüz karşıya doğru gitmediğini çözememiş mi? velev ki biraz aptal.. bakire biriyle de olmamış demek, hiç bir tecrübeli partneri "hayır, aşağı doğru ittirmen gerek" dememiş mi? çünkü 50 kadından birisinin demesi beklenir.
elhasil, ya siz siz değilsiniz, ya da gerçekten iyi kandırıyorsunuz. zaten aslında gerçekten iyi kandırılıyorsunuz hem kendiniz hem partneriniz tarafından. hastalık gayet yaygın, tüm hastalıklar sevişmeden bi hafta sonra verilen kanda çıkmıyor ve muhtemelen siz de kaptınız. sevişmeye bayılmadiginiz halde sırf kabul edilmek adına bedeninizi sunmaniz da çok YAZIK bir hareket
diğer konunuzu yeni gördüm editi: keşke 2 senede kendinizi azıcık geliştirseydiniz cinsellik konusunda.hiç
50 kere falan seks yapmış 50sanki sevişmeyi beceremeyen bir erkek buraya akıl danışmaya gelmiş gibi bir his.......
bacım hem çok cahilsin hem de ahkam kesiyorsun. milleti başından savmak için de hiç tatmin edici olmayan şeyler söylüyorsun.
amerikada yaşamadım ama dünyanın bir çok yerinden arkadaşlarım oldu. partneriniz de amerikada yaşamış diyelim, 50 normal mi allallaa? kaç yaşında üstelik? ne bu, playboy felan mı?
amerikada bir sene mi yaşadınız? keşke biraz sex education alsaydiniz. hastalık deyince akliniza bir tek aids mi geliyor? hepatit? bakteriyel enfeksiyonlar? hpv? bunlar tek kan testiyle iliskiden iki gün sonra çıkıyor mu? her şeyden ne kadar eminsiniz de burada her soruyu hayır öyle değil diye tersliyorsunuz.
diyelim ki paşamiz 50 kişiyle en az ikişer kere sevişti, etti 100 seks. anatomiyi kenara bırakırsak, 100 sevişmede vajinanin dümdüz karşıya doğru gitmediğini çözememiş mi? velev ki biraz aptal.. bakire biriyle de olmamış demek, hiç bir tecrübeli partneri "hayır, aşağı doğru ittirmen gerek" dememiş mi? çünkü 50 kadından birisinin demesi beklenir.
elhasil, ya siz siz değilsiniz, ya da gerçekten iyi kandırıyorsunuz. zaten aslında gerçekten iyi kandırılıyorsunuz hem kendiniz hem partneriniz tarafından. hastalık gayet yaygın, tüm hastalıklar sevişmeden bi hafta sonra verilen kanda çıkmıyor ve muhtemelen siz de kaptınız. sevişmeye bayılmadiginiz halde sırf kabul edilmek adına bedeninizi sunmaniz da çok YAZIK bir hareket
diğer konunuzu yeni gördüm editi: keşke 2 senede kendinizi azıcık geliştirseydiniz cinsellik konusunda..
aynı kişilerle ve farklı kişilerle total rakam bu 27 yaşında çok mu ki50 kere falan seks yapmış 50
yav allah aşkına sorum bu mu neden seks yapamadığımı sordum
Oral derken seni elle de mi uyarmiyo anlamindaydi..orali ben de istemem ya o kadarı hoşuma gitmiyo
50 kere falan seks yapmış 50
sonra da 100 sayısını 50 diye düzelttiniz, yani 50 kızla beraber olmuş diye anladık?? 50 seksle tecrübeli olunmuyor bence. gayet de amatör sayılıren az 100 kızla olmuştur abartmıyorum
Oral derken seni elle de mi uyarmiyo anlamindaydi..
Hahahaahahhaha ağzına tükürdüğümün dallaması slsmskskskwk erkek oğlu erkek olduğunu kanıtlaması icin bide grup yaptım desin utanmasa babam Dan Bilzerian diyecek allahın yalancı iti.50 kere falan seks yapmış 50
eminim yapmıştır arkadaş çevresinden biliyorum onlar da biliyo çapkın olduğunu baya yakışıklı eğlenceli maddi durumu iyi beşiktaşta yaşıyo bunların etkisi vardırHahahaahahhaha ağzına tükürdüğümün dallaması slsmskskskwk erkek oğlu erkek olduğunu kanıtlaması icin bide grup yaptım desin utanmasa babam Dan Bilzerian diyecek allahın yalancı iti.
Hahahaahahhaha ağzına tükürdüğümün dallaması slsmskskskwk erkek oğlu erkek olduğunu kanıtlaması icin bide grup yaptım desin utanmasa babam Dan Bilzerian diyecek allahın yalancı iti.
dimi normal canımın acıması?Adam seni sulamaya sulamaya atacama çölüne çevirmiş capsız maymun. Ne demek oral yok, yalama yok? Ee böyle olunca tabi tünele girmez.
saymadı ya ben çok üsteledim ortalama sayı ver diye asla söylemiyodu zorladım tahmini bi şey söyledi sonundaSaymış bi de 50 kere diye. Adam zır cahil.
eh haklısın vallaKarşındaki hödük çünkü. Sevişirken sinirlenebiliyor.
Bunu neden ısrarla sordunuz ?saymadı ya ben çok üsteledim ortalama sayı ver diye asla söylemiyodu zorladım tahmini bi şey söyledi sonunda
merak ettim biliyodum hızlı yaşadığını çünkü zamanındaBunu neden ısrarla sordunuz ?
Yahu yalan.Saymış bi de 50 kere diye. Adam zır cahil.
Yav ne çapkınlar bildik ettik biçtik böyle cahilini görmedimeminim yapmıştır arkadaş çevresinden biliyorum onlar da biliyo çapkın olduğunu baya yakışıklı eğlenceli maddi durumu iyi beşiktaşta yaşıyo bunların etkisi vardır
çünkü öküz kadını memnun etmeye gerek duymuyo kendi keyfine bamsk istiyoYahu yalan.cahil cühela.
Yav ne çapkınlar bildik ettik biçtik böyle cahilini görmedim
Yakısıklı, eglenceli, maddi durumu iyi oturdugu semt lüks olsun etsin böyle bir adam oturup beraber olduğu kadınları neden saysın? Gelişi güzel yaşar bilgilidir, kadına nasıl yaklasması gerektiğini bilir başındakine baksana utanmadan kendi dalını sulattırıp kendisi yapmıyo. Bide üstüne sinirleniyor