İlişkiye girdim?

Aynen, kiminle ne yapıyorsa yapsın, size ne?

İnsanlar insanlar...
Konu sahibi arkadaşım lütfen bundan sonra korunmadan sevişmeyin.

Geçmiş olsun. 18 erken bir yaş, henüz çok küçüksünüz yargılama amacı ile değil bir abla tavsiyesi ile yazıyorum 26 yaşındayım. Ve 18 yaşındayken yaşadığım kafa ve mantığım şuan ki ile uymuyor. Dikkatli hareket etmenizi ve şu gerçeği asla unutmamanızı öneririm. " Hiç bişey sır olarak kalmaz ve geleceğinizde ölene kadar sizi takip ederler "

Bu yüzden önce doktor kontrolünde olmanızı sonrasında bu durumla nasıl başa çıkacağımızı düşünmenizi öneririm. Tekrar geçmiş olsun

Öncelikli olarak kimseyi tercihlerinde dolayı yargılayamayız bana kalırsa sende bu tercihlerinin sorumluluğunu alman lazım bildiğim kadarıyla devlet hastanesi adli bir belge olmadan bakirelik testini yapmıyor özeller bu konuda yapıyor mu bilemiyorum özel hastaneye veya bir kliniğe gidebilirsin pişman olduysan eğer bir daha böyle birşey yapma öncelikli olarak kendini düşün

Ortada "bozulan" bir sey yok. Gayet dogal bir biyolojik olay yasamissiniz. Bundan sonraki seferlerde mutlaka korunun, basiniza dert almayin

Üye 18 yaşında ve henüz üniversite okumuyor. Üyenin diğer konusunu hatırlıyorum ve tam ergen isyanı yaşayan biri. Bazı özendiği şeyler vardı. Ailesiyle karşılıklı içki içemediği ve sevgilisiyle tatile çıkamadığı için isyan ediyordu. Kötü alışkanlıklar da edinmişti. Bu durumda yaşadığı cinselliği ben pek sağlıklı bulmuyorum.

Kafası gidik ergenlerden. Ailelerin işi zor bazı çocuklarla

Allah bile küçük demiyor kadınlara 12,13, 14 yasında anne olabilme yeteneği veriyor.tamam o kadar da olmaz ama 19 da çok küçük değil bence

Git ders çalış demiyorum ama şunu diyim: bir hamile filan kalsan kimse erkeği konuşmaz. Herkes seni konuşur. Başkalarının hayatı beni ilgilendirmez, herkes kendi hayatını dilediği gibi yaşar. Ama ben ilk birlikteliğimi eşim ile yaşadım. İçimde de hiçbir korku vs. yoktu. Zaten çocuğum olmuyor benim, eşim de biliyordu bilerek evlendi ama olacak olsa, yine korkum olmazdı. Çünkü nikahım kıyılmıştı. O saatten sonra, cinsellik yaşarken hiçbir çekincem olmadı. Hamile kalsam yine çekincem olmazdı. Hatta hamile kaldıktan sonra boşansam, yine çekincem olmazdı. Zira dediğim gibi nikah defterim elimdeydi, imzayı atarken de herkes gördü.

bu düşünce yapısında olan sayılı insanlardan olabilirsiniz.sanki 2002 yılının yorumu gibi.neslinin neredeyse tükendi ama bunu da bilin isterim.

bu düşünce yapısında olan sayılı insanlardan olabilirsiniz.sanki 2002 yılının yorumu gibi.neslinin neredeyse tükendi ama bunu da bilin isterim.
Doğru veya yanlış, ülkemizde bir takım gerçekler var. Kadının kendini daha çok koruması lazım. Dediğim gibi kimse erkeği konuşmaz. Ortada bir yanlış varsa, o yanlış tamamen kadına yüklenir. Hele bir de çocuk olayı olursa, vay ki var. Aldırsan, varedilmiş bir can sonlandırılacak. Aldırmasan, o çocuğa yazık, aile kavramı yok.

Dediğim gibi herkesin kendi hayatı. Asla kimseyi ahlaksızlıkla itham etmem, yargılamam. Ama benim görüşüm, evlendiğim kişi ile yaşamaktı. Eşimin de evlilkten önce hiç öyle bir düşüncesi olmadı.

Çocuğum olmuyor ama olacak olsa, içim rahat. Babası kapı gibi duruyor olurdu yanımda. Misalen boşandık diyelim. Ailem beni de çocuğu da kabul ederdi. O doğacak çocuk her ne kadar babası yanında olmasa da yine de en iyi şartlarda büyütülürdü.

Cok haklisiniz anlık birseydi zaten bidaha asla oyle birseye kalkismayi dusunmuyorum.

Ben de 19 yaşında ilk ilişkimi yaşadım. Ve korunmayı biliyordum. 5 sene oldu, çocuk gelin falan değilim. Reşit olan biri evlenir, ya da ilişki yaşar. Hayat sizin doğrularınız ile yaşanmaz

Nasıl anlamamış? Ben onu anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…