Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bozulmuştur, zaten zorlamayla bozuluyor başka nasıl bozulacaktıSevgilimle ilişkiye girdik doğrusu giremedik penisini alamadım ama zorladığı için kanamam oldu bi anlık zorlamadan mıdır yoksa kızlık zarı bozulmusmudur dışarıya bosaldıktan sonra sürterken se zevk suyu geldi hamilelik de olabilir mi ?
Bozulmuştur, zaten zorlamayla bozuluyor başka nasıl bozulacak
Doğum günü kutlaması için pasta alınıp, üzerine sembolik mum konup, üfleniyor; sonra da yeniyordu sanki. Bu yeni nesil kutlama mı ?Amacım sadece doğum gününü kutlamaktı ve benim elimde olan bir durum da değildi :)
Paket açımıDoğum günü kutlaması için pasta alınıp, üzerine sembolik mum konup, üfleniyor; sonra da yeniyordu sanki. Bu yeni nesil kutlama mı ?
Öyle yapıldı zaten özet geçtim farkındaysan ne bu laf sokma çabası anlamış değilim elimde olan bir durum değildi ve kendimi kötü hissediyorum sadeceDoğum günü kutlaması için pasta alınıp, üzerine sembolik mum konup, üfleniyor; sonra da yeniyordu sanki. Bu yeni nesil kutlama mı ?
Hamilelik öyle kolay değil yalnız. Hemen strese girme. Korkunca adet gecikiyor hamile kaldım sanıyor kızlar buradaAnladım tesekkür ederim
Tesekkür ederim psikolojik sanırım kendimi kirli hissediyorum ne kadar duşa girsem de utanıyorumHamilelik öyle kolay değil yalnız. Hemen strese girme. Korkunca adet gecikiyor hamile kaldım sanıyor kızlar burada
Adam sizinle rızanız dışında, zorla beraber olmaya mı çalıştı ?Öyle yapıldı zaten özet geçtim farkındaysan ne bu laf sokma çabası anlamış değilim elimde olan bir durum değildi ve kendimi kötü hissediyorum sadece
Hediye paketide bekaretin miydiAmacım sadece doğum gününü kutlamaktı ve benim elimde olan bir durum da değildi :)
Niye ki isteyerek olmadı mı?Tesekkür ederim psikolojik sanırım kendimi kirli hissediyorum ne kadar duşa girsem de utanıyorum
Bir de gülme emojisi atmış. Aslında psikolojisi bozulmuş ama sevgilisine toz kondurmak istemiyor belli.Konu sahibinin isteği dışında olmuş kendisi tevavüze uğradığının farkında değil henüz. Diyecek söz bulamıyorum hala doğum günü diyor.
Ben çekiniyorum böyle şeylerinde acelesi yok bence ama dinlemedi birine bir şey de demek istemiyorum bu konunun açılmasını dahi istemiyorum evde de değil piknik alanında kahvaltı yapmak istemiştim benNiye ki isteyerek olmadı mı?
Canım öncelikle hamile kalmak o kadar basit değil, boşuna strese girme sonra adetin gecikir. Ayırca olan olmuş. Yapman gereken bundan sonrasına dikkat etmek. En önemlisi de sana saygı duyan biri ile birlikte olman.Tesekkür ederim psikolojik sanırım kendimi kirli hissediyorum ne kadar duşa girsem de utanıyorum
Ben çok üzüldüm sizin için. Lütfen durumun ciddiyetine varın. Şikayetçi olun diyeceğim ama böyle bir şey yapmazsınız diye düşünüyorum. En azından adama haddini bildirip sepetleyin. Dışarıda bile gözü döndüğüne göre bundan sonra hiç durduramazsınız.Ben çekiniyorum böyle şeylerinde acelesi yok bence ama dinlemedi birine bir şey de demek istemiyorum bu konunun açılmasını dahi istemiyorum evde de değil piknik alanında kahvaltı yapmak istemiştim ben