Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani senin rızan olmadan olmuş. Canım hemen ayrıl bu çocuktan. Anladığım kadarıyla seni manipüle etmiş. Hatta sen duymak istemesen de tecavüz etmiş. Kirlenmiş hissetmene gerek yok ama hazır hissetmediğin bir durumda seni zorlaması doğru değil. Muhtemelen sen de evine gitmeseydin tepkisinden çekiniyorsun ama evli bile olsan aynı evde dahi yaşasanız seni zorlaması tecavüzdür. İstemediğin bir şeyi sana yapmaya zorlayan biri seni sevmiyordur bunu unutma sakın ve hemen ayrıl doğum günü de cehennemin dibine batsınBen çekiniyorum böyle şeylerinde acelesi yok bence ama dinlemedi birine bir şey de demek istemiyorum bu konunun açılmasını dahi istemiyorum evde de değil piknik alanında kahvaltı yapmak istemiştim ben
Kendinize gelin lütfen. Çekinmekte haklısınız, duyulsa yanlış anlaşılabilirsiniz etraf tarafından. Utanması gereken o sapık herif. O şer*fsizin yaptıklarını da sineye çekmeyin. Bir daha görüşmeyin. Bunun özrü olamaz. Hala bacaklarım gergin sinirden.Ben çekiniyorum böyle şeylerinde acelesi yok bence ama dinlemedi birine bir şey de demek istemiyorum bu konunun açılmasını dahi istemiyorum evde de değil piknik alanında kahvaltı yapmak istemiştim ben
O ne demek ?Amacım sadece doğum gününü kutlamaktı ve benim elimde olan bir durum da değildi :)
Derhal ayrıl o şerefsizden zaten bu seviyeye getirmiş asla peşini bırakmayacak devamını getirecek. Yaşlarınız kaç sizin?Ben çekiniyorum böyle şeylerinde acelesi yok bence ama dinlemedi birine bir şey de demek istemiyorum bu konunun açılmasını dahi istemiyorum evde de değil piknik alanında kahvaltı yapmak istemiştim ben
kadın doğum dr görün için rahat olsun geçmiş olsunTesekkür ederim psikolojik sanırım kendimi kirli hissediyorum ne kadar duşa girsem de utanıyorum
Penisini alamadım nedir ya ilk defa bir kadından böyle bir cümle duyuyorum .. şakir amca senmin ?Sevgilimle ilişkiye girdik doğrusu giremedik penisini alamadım ama zorladığı için kanamam oldu bi anlık zorlamadan mıdır yoksa kızlık zarı bozulmusmudur dışarıya bosaldıktan sonra sürterken se zevk suyu geldi hamilelik de olabilir mi ?
Vay şerefsiz vay pislik vay daha buraya neler yazardım da yazamıyorum ama aklıma gelen bütün küfürleri ediyorum şu an bu yaratığa.Ben çekiniyorum böyle şeylerinde acelesi yok bence ama dinlemedi birine bir şey de demek istemiyorum bu konunun açılmasını dahi istemiyorum evde de değil piknik alanında kahvaltı yapmak istemiştim ben
Tecavüze uğramışPenisini alamadım nedir ya ilk defa bir kadından böyle bir cümle duyuyorum .. şakir amca senmin ?
Yok artık .. Nasıl bir konu açmak bu o halde kendi isteğiyle yapmış gibi .. enteresanTecavüze uğramış
Sanırım yaşadığı durumun farkında değil. Muhtemelen manipüle edildi o yüzden kendi isteğiyle olmuş gibi anlatıyor.Nasıl bir konu açmak bu o halde kendi isteğiyle yapmış gibi .. enteresan
Sonraki iletilerini okuyun. Piknik alanında ve isteği dışında.Yok artık .. Nasıl bir konu açmak bu o halde kendi isteğiyle yapmış gibi .. enteresan
Tecavüz olduğunun farkında aslında o sebeple zara takılıyor ama kabullenmek istemiyor sanırım.Çünkü o yaratığı bırakmak istemiyor.23 yaşında bir kadın tecavüze uğradığın nasıl farkında olamaz ben anlamıyorum. Aklınız başınıza gelsin artık diye sizi böyle bir sarsasım var? Hediye olarak kendi bedenizi sunmuş gibi göstermenize mi yanayım, tecavüz olduğunu fark etmeden zara takılmanıza mı? Şaka mısınız siz?
Bırakmasın çok mutlu olur ırz düşmanı sevgilisi ileTecavüz olduğunun farkında aslında o sebeple zara takılıyor ama kabullenmek istemiyor sanırım.Çünkü o yaratığı bırakmak istemiyor.
Muhtemelen öyle, buradaki arkadaşlarda dalga geçenlere kızmış ama asıl dalgayı bu konuları açanlar geçiyor.Penisini alamadım nedir ya ilk defa bir kadından böyle bir cümle duyuyorum .. şakir amca senmin ?
Vallahi biraz göz gezdirdim mesajlarına başı sonu saçmalık arkadaş maytap geçiyor bizim duyarlı bayanlarımızda tüh vah tecavüze uğramış haberi yok garibimin modunda destek mesajları yağdırıyor .. bilemiyorm ben ikna olmadım önemi de yok umarım fake konudur ciddi dertlenen üzülen insanlar olmuş çünkü..Muhtemelen öyle, buradaki arkadaşlarda dalga geçenlere kızmış ama asıl dalgayı bu konuları açanlar geçiyor.
Bu ara sayıları arttı bu tarz değişik konuların, yine de umarım öyle bir şey olmamıştır.Vallahi biraz göz gezdirdim mesajlarına başı sonu saçmalık arkadaş maytap geçiyor bizim duyarlı bayanlarımızda tüh vah tecavüze uğramış haberi yok garibimin modunda destek mesajları yağdırıyor .. bilemiyorm ben ikna olmadım önemi de yok umarım fake konudur ciddi dertlenen üzülen insanlar olmuş çünkü..
Yav fake konu olsun bizle eğlensin dalgasını geçsin de böyle bir şey olmamış olsun ben razıyımVallahi biraz göz gezdirdim mesajlarına başı sonu saçmalık arkadaş maytap geçiyor bizim duyarlı bayanlarımızda tüh vah tecavüze uğramış haberi yok garibimin modunda destek mesajları yağdırıyor .. bilemiyorm ben ikna olmadım önemi de yok umarım fake konudur ciddi dertlenen üzülen insanlar olmuş çünkü..