- 19 Mart 2022
- 584
- 774
- 26
Onu ona sormak lazım. Iyikide anlamadi kapının önüne koyardi.Nasıl anlamamış? Ben onu anlamadım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onu ona sormak lazım. Iyikide anlamadi kapının önüne koyardi.Nasıl anlamamış? Ben onu anlamadım.
Çocuk gelin değilsin zaten,şuan kaç yaşındasın bilmiyorum ama o zaman çocuk kadın olmuşsun,size doğrumu dayatmadim sen nasıl fikrini yazdiysan bende yazdım,bana göre deli cesareti,inşallah sonra da kızlık zarımi diktircem diye Dr arayışına girmez,genelde böyle yapıyorlar sonra da yalancı bir şekilde sahte bekar şekilde evlenmeye çalışıyor,evet isteyen istediğini yaşasın banane herkes hesabıni kendi verecek ama sonra Dr arayışı bana ters geliyor,madem yaptığı doğru arkasında dursun yanlış ise neden diktirip sözüm ona bekar muamelesi görmek istiyor,işte burada vicdan devreye girmeli,hani bir söz varya ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol diye aynen onu savunuyorum işteBen de 19 yaşında ilk ilişkimi yaşadım. Ve korunmayı biliyordum. 5 sene oldu, çocuk gelin falan değilim. Reşit olan biri evlenir, ya da ilişki yaşar. Hayat sizin doğrularınız ile yaşanmaz
Bir zar parçası ile kadın olunmuyor. Kadınları kız-kadın diye ayırmıyoruz. Üniversite okuyan yetişkin biriydin yaşamak istedim ve yaşadım . Şu an 25 yaşına gireceğim. Ve sadece keşke daha geç olsaydı diyorum. Bana az önce çocuk dediniz, konu sahibi de çocuk. Yaptığının arkasında dursun diyorsunuz . Ben şu an yaptığımın atlasındayım belki o da yaşı ilerledikçe olacak. Ay kafayı yicem ya bekar muamelesi nedir korkunçsunuz. Bakire olmamak için evli mi olmak gerekiyor . Taş devrinde değiliz sizin de çocuklarınız var. Umarım onlardan çıkmaz bu dediklerinizÇocuk gelin değilsin zaten,şuan kaç yaşındasın bilmiyorum ama o zaman çocuk kadın olmuşsun,size doğrumu dayatmadim sen nasıl fikrini yazdiysan bende yazdım,bana göre deli cesareti,inşallah sonra da kızlık zarımi diktircem diye Dr arayışına girmez,genelde böyle yapıyorlar sonra da yalancı bir şekilde sahte bekar şekilde evlenmeye çalışıyor,evet isteyen istediğini yaşasın banane herkes hesabıni kendi verecek ama sonra Dr arayışı bana ters geliyor,madem yaptığı doğru arkasında dursun yanlış ise neden diktirip sözüm ona bekar muamelesi görmek istiyor,işte burada vicdan devreye girmeli,hani bir söz varya ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol diye aynen onu savunuyorum işte
Abla diktirmek istese parasını senden istemeyeceğiz , kocamız senin oğlun olmayacak merak etme sakin ol relax ollllll… :) işine bak bu kadar sinirlenme. Hayat bizim sen kendi işine bak19 yaşta normal gibi göstermeyin lütfen ya,insanlar kaç yıllık kocasını taniyamiyor neyin özgüveni bu,ondan ona ondan ona gezsin dursun mu yani
Son kez vakit ayırıp anlatıyorum,istediğiniz gibi anlamakta serbestsiniz..bakın burada şunu yaşadım bunu yaptım diye yazıp sonra evlencem kalıcı zar nerde diktirilir diye fellik fellik Dr arıyorlar buna karşıyım anladiniz mı?banane ya istediğini yap istersen 12 yaşında yaşa,ben sana ne yaptın diye sormadım ya da senin konuna yazmadım,konu sahibine yazdım!işine gelmediyse okur geçersin ok?Bir zar parçası ile kadın olunmuyor. Kadınları kız-kadın diye ayırmıyoruz. Üniversite okuyan yetişkin biriydin yaşamak istedim ve yaşadım . Şu an 25 yaşına gireceğim. Ve sadece keşke daha geç olsaydı diyorum. Bana az önce çocuk dediniz, konu sahibi de çocuk. Yaptığının arkasında dursun diyorsunuz . Ben şu an yaptığımın atlasındayım belki o da yaşı ilerledikçe olacak. Ay kafayı yicem ya bekar muamelesi nedir korkunçsunuz. Bakire olmamak için evli mi olmak gerekiyor . Taş devrinde değiliz sizin de çocuklarınız var. Umarım onlardan çıkmaz bu dedikleriniz
SananeAbla diktirmek istese parasını senden istemeyeceğiz , kocamız senin oğlun olmayacak merak etme sakin ol relax ollllll… :) işine bak bu kadar sinirlenme. Hayat bizim sen kendi işine bak
Durup durup aklına sonradan mı geliyorAbla diktirmek istese parasını senden istemeyeceğiz , kocamız senin oğlun olmayacak merak etme sakin ol relax ollllll… :) işine bak bu kadar sinirlenme. Hayat bizim sen kendi işine bak
Konu sahibine değil benim yorumuma yazdın. Olabilir ülkede sizin gibiler olduğu için maalesef diktirmek isteyebilir. Anlık hata yapmış olabilir bir çocuğa (sizin deyiminiz ile) yol göstermek yerine azarlıyorsunuz yazıkSon kez vakit ayırıp anlatıyorum,istediğiniz gibi anlamakta serbestsiniz..bakın burada şunu yaşadım bunu yaptım diye yazıp sonra evlencem kalıcı zar nerde diktirilir diye fellik fellik Dr arıyorlar buna karşıyım anladiniz mı?banane ya istediğini yap istersen 12 yaşında yaşa,ben sana ne yaptın diye sormadım ya da senin konuna yazmadım,konu sahibine yazdım!işine gelmediyse okur geçersin ok?
Canim sakin ol.rahatla biraz yaOncelikle git ders calis ne bos islerle ugrasiyosun diyecek arkadaslar yol alabilir , fikirlerinize ihtiyacim yok , tamam desteklenmekte sacma tabi ki fakat sorumu yanitlarsaniz yeter , 18 yasindayim ve bi anlik sevgilimle iliskiye girdim , (ama acisina dayanamadigim icin yarida biraktirdim) kizlik zarim bozuldu galiba cunku sevgilimin ustnde kan lekesi falan vardi , Ya guvenmesem cidden kalkismam asla ama cidden guvenıyorum emin bi sekilde , ama isin diger bi kismi ailem ogrense baya baya hayatim kayar , soylemezsem ogrenmez fakat ogrenmenin baska bi yolu yok demi , ve zarin bozulup bozulmadigini tam olarak ogrenmek istiyorum nasil kontrol edebilirim?
Oncelikle git ders calis ne bos islerle ugrasiyosun diyecek arkadaslar yol alabilir , fikirlerinize ihtiyacim yok , tamam desteklenmekte sacma tabi ki fakat sorumu yanitlarsaniz yeter , 18 yasindayim ve bi anlik sevgilimle iliskiye girdim , (ama acisina dayanamadigim icin yarida biraktirdim) kizlik zarim bozuldu galiba cunku sevgilimin ustnde kan lekesi falan vardi , Ya guvenmesem cidden kalkismam asla ama cidden guvenıyorum emin bi sekilde , ama isin diger bi kismi ailem ogrense baya baya hayatim kayar , soylemezsem ogrenmez fakat ogrenmenin baska bi yolu yok demi , ve zarin bozulup bozulmadigini tam olarak ogrenmek istiyorum nasil kontrol edebilirim?
Kımseye bu şey solemek zorunda deıl. Evlemdıgı eşi pür pak mıMaalesef aynı hatayı arkadaşımda yaptı. Xok üzüldü korktu ama evlendiğinde ne eşi ne başka biri anlamadı. Ha eşinin hakkına girdi kandırdı yaptığı yanlıştı ama yanlışınin bedelini kendi vicdan azabıyla ödedi. Korkmayın ogrenemezler.
Nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum. Ama buralar da ne yazık ki bakirelik önemli. Ve bakireyim diye kandırarak evlendi bu kız. Gerçeği söyleseydi evlenmeyecekti bu kandırmak oluyorKımseye bu şey solemek zorunda deıl. Evlemdıgı eşi pür pak mı
Çocuk bakır miydi acaba? Herkesın kendı vıcdanıNerde yaşıyorsunuz bilmiyorum. Ama buralar da ne yazık ki bakirelik önemli. Ve bakireyim diye kandırarak evlendi bu kız. Gerçeği söyleseydi evlenmeyecekti bu kandırmak oluyor
Orasını bilemem değilse bile bunu açık açık söyler. Klasik erkek yapar kız yapamaz. Sanki namus bitek kızlarda varmis gibi. Saçma bi zihniyet iste.Çocuk bakır miydi acaba? Herkesın kendı vıcdanı
Mesela Benim ilk iliskide gelmedi hatta yatakda gelmedi tualete geldi napim ordami ispatlayim banada sacma geliyo ilk iliskide kan gelecek inanclariCehalet cunku.....
Kan gelmesini bakirelik simgesi olarak gören bir toplum....
Kendini kastigi için 2. İlişkide de kan gelmiş. Kan gelince noluyor bakire inanısa bak....
Çok saçmaOrasını bilemem değilse bile bunu açık açık söyler. Klasik erkek yapar kız yapamaz. Sanki namus bitek kızlarda varmis gibi. Saçma bi zihniyet iste.
Aynen öyle. Kan gelmesi bakire olduğu anlamına gelmiyor. Ama bu toplum cahil işte.Mesela Benim ilk iliskide gelmedi hatta yatakda gelmedi tualete geldi napim ordami ispatlayim banada sacma geliyo ilk iliskide kan gelecek inanclari
3 aylik hamileyken ayrildimAynen öyle. Kan gelmesi bakire olduğu anlamına gelmiyor. Ama bu toplum cahil işte.