İlişkiye girdim?

Kafaya bak ya ne rahatsiniz siz öyle,yapıp yapıp sonra ay ben pişman oldum guvenmistim ama terketti beni deyip sonra fellik fellik kızlık zarı diktirmek için doktor ararsınız,ne meraklısıniz be sexe,merak etme ileri yaşlarda bol bol yaşayacaksın bikacaksin hatta,bı dur eğitimini tamamla önüne bir bak,ne bu iştah anlamıyorum.nasil anlarım bozulduğunu diye de sormuşsun ya birdaha yap o zaman anlarsın,ilkinde acır sonra biraz daha az derken yok olur gider acı,zaten durduramaz sizi kimse bu saatten sonra,birdahakinde anlarsın tatlım olmuş musun olmamış mısın
Cinsel deneyim kazanması bizim takdir ve tasavvurumuza kalan bişey değil o yetişkin biri ve kararını vermiş bu konuda bize söz düşmez. Olaya yanlış yerden bakıyorsunuz

19 yasinda gorunuyor, arada farkli bir yas yazdiysa bilmiyorum ama. İnsanlar 19 yasinda cogunlukla universitede okuyor oluyor ve bir sekilde cinselligi deneyimlemis oluyor
19 yaşta normal gibi göstermeyin lütfen ya,insanlar kaç yıllık kocasını taniyamiyor neyin özgüveni bu,ondan ona ondan ona gezsin dursun mu yani

E öyle demişsiniz. Ondan ona gezsin dursun mu diye sormuşsunuz. Neden herkesle yatma ihtiyacı hissetsin ki?
Şunu demek istedim hani daha 19 yaşında ya belki daha da küçük bilemiyorum her neyse bana göre çocuk daha evlenecek yaşta değil , evlilik yaşına kadar da bu kişi ile beraber olur mu orası da muamma!! Ondan sonra hayatında biri olacak illaki ve daha küçükken yaşadığı şeyi ileride başka kişiyle daha olağan daha normal bir şekilde yaşayacak yaşamak isteyecek anlatabildim mi? Bana göre daha coook küçük bunları merak edeceğine geleceğini hazırlasın kendine hedefler koysun ,bu yani,ne bu acele neyin merakı,20 li yaşlarda ertesi gün hapı sormaya başlar sonra evlilik zamanı gelince de zar dikimi için doktor arayışı,bu sıralama hep bu şekilde devam edip gidiyor

Ben genelleme yaptım mi öyle bir ifade varmı?? Okuduğunuzu anlayin biraz
E öyle demişsiniz.
Şunu demek istedim hani daha 19 yaşında ya belki daha da küçük bilemiyorum her neyse bana göre çocuk daha evlenecek yaşta değil , evlilik yaşına kadar da bu kişi ile beraber olur mu orası da muamma!! Ondan sonra hayatında biri olacak illaki ve daha küçükken yaşadığı şeyi ileride başka kişiyle daha olağan daha normal bir şekilde yaşayacak yaşamak isteyecek anlatabildim mi? Bana göre daha coook küçük bunları merak edeceğine geleceğini hazırlasın kendine hedefler koysun ,bu yani,ne bu acele neyin merakı,20 li yaşlarda ertesi gün hapı sormaya başlar sonra evlilik zamanı gelince de zar dikimi için doktor arayışı,bu sıralama hep bu şekilde devam edip gidiyor
Sonrasında zar diktirmek isteyen zaten sevişmesin. Tabi ki ders çalışsın, hedefler koysun ama ilişki yaşaması buna engel değil. Ünlemler kullanarak konuşmanıza gerek yok, bu kadar fevri davranacağınız bir konu yok.
19 yaş çok büyük bir yaş olmamakla beraber kendi ilişki tercihlerini yapabileceği bir yaş.
Zaten burada nasihat istememiş, bir soru sormuş. Şimdiki kişiyle ilişkisi biterse yeni ilişkisinde yaşanacaklar bizi değil kendisini bağlar

E öyle demişsiniz.

Sonrasında zar diktirmek isteyen zaten sevişmesin. Tabi ki ders çalışsın, hedefler koysun ama ilişki yaşaması buna engel değil. Ünlemler kullanarak konuşmanıza gerek yok, bu kadar fevri davranacağınız bir konu yok.
19 yaş çok büyük bir yaş olmamakla beraber kendi ilişki tercihlerini yapabileceği bir yaş.
Zaten burada nasihat istememiş, bir soru sormuş. Şimdiki kişiyle ilişkisi biterse yeni ilişkisinde yaşanacaklar bizi değil kendisini bağlar
Bence de işte,ama konu sahibi ne demiş aileme söylemem hayatım kayar falan,madem öyle neden boyundan büyük işlere kalkışıyorsun,hayatım kayar diyen biri ilerde bekaretini sorun etmeyecek mi,ailem duyarsa beni mahvedere dönecek,ben nasihat vermedim de farkındaysanız nasıl anlarım demiş bende birdaha yap anlarsın dedim,buraya yazdığına göre foruma açık bir konu mu?evet.cevap hakkım var mı?evet ,eee🤷

Bence de işte,ama konu sahibi ne demiş aileme söylemem hayatım kayar falan,madem öyle neden boyundan büyük işlere kalkışıyorsun,hayatım kayar diyen biri ilerde bekaretini sorun etmeyecek mi,ailem duyarsa beni mahvedere dönecek,ben nasihat vermedim de farkındaysanız nasıl anlarım demiş bende birdaha yap anlarsın dedim,buraya yazdığına göre foruma açık bir konu mu?evet.cevap hakkım var mı?evet ,eee🤷
Tabi ki istediğiniz yorumu yazın ama sekse ne kadar meraklısın, bu nasıl iştah anlamıyorum, zaten sizi artık kimse durduramaz gibi cümleler sizce normal mi? Çok kırıcı ve küçümseyici görünüyor.
Yine de siz bilirsiniz

Tabi ki istediğiniz yorumu yazın ama sekse ne kadar meraklısın, bu nasıl iştah anlamıyorum, zaten sizi artık kimse durduramaz gibi cümleler sizce normal mi? Çok kırıcı ve küçümseyici görünüyor.
Yine de siz bilirsiniz
Evet hoş olmamış haklısınız

isin diger bi kismi ailem ogrense baya baya hayatim kayar , soylemezsem ogrenmez fakat ogrenmenin baska bi yolu yok demi
Bekaretinizi kaybettiğiniz yüzünüzden anlaşılır. Daha önce sevişmiş bütün insanlar anlar size bakınca. Yüzünüz "bakire değil" rengine dönüyor çünkü.

Size cevap yazmayın demedik. Kimin kiminle seviştiği bizi ilgilendirmez dedik.
Hey Allahım yaa ben kiminle sevistigine mi karıştım şimdi,nasıl bir okuduğunu anlama yorumlama durumunuz var,sadece yaşantısı ve yaptıkları uyumlu değil ve yaşı daha küçük onu yorumladım,banane kiminle ne yapıyorsa yapsın ben şeceresini sordum sanki

Sorun cevap yazip yazmamaniz degil, kiza nemfomanyak muamelesi yapmaniz. Saygi gostermediginiz icin uyariliyorsunuz
Arkadaşım herkes aynı fikirde olmak zorunda mı? Neden sizinle aynı gün düşünmek zorundaymisim gibi davranıyorsunuz ,bana göre yanlış size göre doğru,napiyim yani ben sizi hayır bak şöyle böyle diye ısrar ediyor muyum veya benim fikrime ters birine cevap yazmış mıyım?ben konu sahibine yazdım ama maşallah o hariç herkes yazdı

X