Olması gerektiği gibi ama ben de biraz aşırı sanırım...Kimseyle Görüşmeye de başlayamıyorum ki..erkeklerden korkmak igibi bişi yok ama sanırım çekiniyorum laflarımı yanlış anlarlarsa beğenmezse diyeNe güzel.gayet doğal bise olması gerektiği gibi bence
Evet aynen öyle nerden bildin :)utangaçmısın..konuşkan değilmisin?
Çok sevindim ya,inş benim içinde öyle olur ama beğendiğim insanları kaybedince çok üzülüyorumYanlış düşünüyorsunn tatlimm.bu isler çok farklı nasibin olunca is değişir emn ol senin gibi 2 arkadaşım var evli mutlular şuan.
Yaşın küçük daha yani her sey zamani gelnce olur bnce bi de hayatnda biri oldgunda âşık oldgnda falan dusuncelern degsr dye dusunyorum..
Hoşlanıyorum galiba,aşık oldum sanıyorum ee konuşmadan da aşk olmuyormuşAşık olunca anlamazsın bile..
Takilma cok fazla zamani gelnce olur canim bnce.. sevgiler..Hoşlanıyorum galiba,aşık oldum sanıyorum ee konuşmadan da aşk olmuyormuş
Umuyoruzzz.teşekkürler sevgilerTakilma cok fazla zamani gelnce olur canim bnce.. sevgiler..
Inşallah inşallah bunları duyunca bi umutlanıyorum ama bakalımBende oyleydim hatta ben cok sacmada buluyordum. İy yabanci bir ekegi nasil opuyolar utanmiyolar mi falan diye kendi capimda takiliyodumama sonra biri cikti karsima ben tiksinme nedir utanma nedir unuttum 3 senedir:)) insallah seninde karsina hayirli sevebilecegin biri cikar
Çare???hislerim kuvvetlidir..
Yani öpme derken bu tur şeyleri kastettim.:)Öpme zaten canım neden öpüyorsun
karşına hoşlandığın biri çıkınca
elimi tutsa diye beklersin