- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.584
Siz konuyu tam anlamadınız bence sizin nezdinizde de ben anlamayan herkese açıklıyım meseleyi... Şimdi bu konu sahibi arkadaşın aslında Sevişmekle, öpüşmekle, koklaşmakla, elleşmekle ile ilgili herhangi bir problemi yok çünkü başka şehre gidip sevgilisinin evinde de sevişmişler sevgilisi onun evine gelmiş salonunda yatmış falan eminim sinemaya da gidip öpüşüp, elleşmişlerdir veya başka yerlerde de sevişmişler. şimdi buraya kadar sorun yok buraya kadar inanç filtresine takılmıyor fakat bunun bi ilerisi olan cinsel birleşme konusuna gelince işte orda inanç filtresi ortaya çıkıyor ve aile terbiyesi bla bla..çünkü eğer o "zarını" kaybederse ilerde bunu bırakıp başka erkekle evlenme durumuna gelince "aşkım yemin ederim sen ilksin" diyebilecek ve kendince kendini bakire ilan edebilecek hemde göğsünü gere gere... İşte bu gibi düşüncelerinden dolayı zaten bugüne dek yaptığı tüm elleşme, öpüşme olaylarına sadece sevgilisinin evinde olan kısmına kısıtlama getirmek istiyor çünkü orda sevişirse ortamın rahatlığından dolayı o çok önemli gördüğü bekaretini kaybedebilir ihtimali var ona göre..bundan dolayı artık evine gitmek istemiyor sevgilisinin Sevişmekle ilgili sorunu yok çünkü sinemaya gidip sevişmeye devam edebilecek ama sinemanın bulunduğu ortamdan dolayı "namuslu ve bakir" kalabilecek kendince eee bunun Sevgilisi olacak çocukta aslında herşey karşılıklı istek doğrultusunda oluyorken bir anda sapık konumunda bırakılmış ve bizim konu sahibemiz de inançlı ve geleneklerine bağlı aile terbiyesi görmüş bir kız gibi kalmış yani kendisini öyle lanse ediyor ve hissediyor. Ben ve benim gibi birçok insanda bunu anlayabildiğimiz için tepki gösterdik, gösteriyoruz yoksa ister çarşafla dolaşsın ister çırıl çıplak elinde kamçıyla dolaşsın sokakta inan zerre umurumuzda değil insanların tercihleri.. Umarım anlatabildim durumu yani ortada ne istediğini bilme durumu yok ortada hem ayranı dökülmesin hem şeyim.... Durumu var.
Diğer mesajları okumadım. Dolayısıyla sinema v.b yerlerdeki görüşlerini görmedim.
Zar kelimesini yazmayı bile sevmiyorum ve belkide ilk yazisim ; "sadece buna takılıyorum, Benim için önemli " , diyorsa düşüncesi kimseyi bağlamaz kendince haklı.
" Ancak herşeyi yaparım, iş bu kisma gelince bakire kalacağıma inanıyorum derse elbette haksız olduğuna dair eleştiri alır her kim söylerse.
Benim konu sahibinden anladığım ; her türlü yakınlaşma istemiyorum. Zaman içerisinde bundan rahatsızlık duydum , açıklama yaptım vr beni anladı "
Ve neden bir erkek istiyor diye devam etsin ki rahatsız olduğu bir duruma.