- 31 Temmuz 2009
- 10.484
- 52.445
alan kişi veren kişi..
kimisi kimisiyle zarı için evlenmiyor biliyor musun şaşılacak şey doğrusu ne erkekler var şu memlekette bir bilsen dudakların uçuklar.
Anlatsanız anlayacak mı bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
alan kişi veren kişi..
kimisi kimisiyle zarı için evlenmiyor biliyor musun şaşılacak şey doğrusu ne erkekler var şu memlekette bir bilsen dudakların uçuklar.
Anlatsanız anlayacak mı bakalım
saçma sapan yorum yazanlar için kuracağım son bir yorum olacak ...
sizin kuyruk acınızı da anlamk zor değil tabi, muhtemelen bekaret gitti, alan kişi de sizi terketti ve eminim ki bu konuda bir pişmanlığıız olduğu için doğrusunu yapan birinin konusunu okuyunca acınızı hatırladınız
herkes sizin gibi saf olup "sevişmezsem beni terkedecek ühüüüü"" moduna girmek zorunda değil. ben böyleyim ve sevgilim de sevişmemesine ragmen hayatımda hala oldarak beni ne kadar sevdiğini gösteriyor. KISKANMAYIN...
yok. ilk sayfalarda kibar kibar anlatmaya çalıştık ama ne yazdığımızı bile anlamadı.
okuduğunu anlamayan anlatsak hiç anlamaz.
Ne istediğini bilen kadınları hep taktir etmişimdir.
Bir başkası istiyor diye eğilip bukulmeyen insanlar hep kazanır .
Boşverin , Kim ne düşünüyorsa düşünsün .
Konu sahibesinin son yazdığı saldırgan mesajlardan sonra, kaç dkk dır güzel güzel anlatıyoruz şu sıfata bak keşke sevgilisine fikir verebilseydik de böyle bir kızdan bir an evvel kaçsaydı diyenler kendini belli etsin
Sen sus kıskanç kadın sabahtan beri kıskançlıktan çatlayıp, patlıyorsun anladık işte konu sahibinin "sapık" ay pardon Mükemmel sevgilisin de gözün var onu kapmaya çalışıyorsun çok ayıp çokk!!lütfen sevgilisi ona çok aşık, asla kaçmaz. :)
Ne istediğini bilmek önce adamla sevişip sonra ay ben ailemden böyle görmedim deyip adama sapık muamelesi yapmak mı oluyor?Ne istediğini bilen kadınları hep taktir etmişimdir.
Ne istediğini bilmek kadar ne okuduğunu bilmek ve anlamakta çok önemli ayrıca eklemek istedim :)Ne istediğini bilen kadınları hep taktir etmişimdir.
Sen sus kıskanç kadın sabahtan beri kıskançlıktan çatlayıp, patlıyorsun anladık işte konu sahibinin "sapık" ay pardon Mükemmel sevgilisin de gözün var onu kapmaya çalışıyorsun çok ayıp çokk!!
iyi de kimse git illa beraber ol demedi ki arkadaşa.
herkes eğer istemiyorsan ve bu konuda anlaşamıyorsanız ayrıl dedi. konu sahibi kendi kendine atarlandı.
Ne istediğini bilmek kadar ne okuduğunu bilmek ve anlamakta çok önemli ayrıca eklemek istedim :)
Ne istediğini bilmek önce adamla sevişip sonra ay ben ailemden böyle görmedim deyip adama sapık muamelesi yapmak mı oluyor?
Usturuplu mesaj yazan , tercih meselesidir diyen herkes değil.
Sevişmeden sevgililik olmaz diye diye dizeler dökmüşler.
Işi diyanete getiren üye bile var.
...
Ve gerçekten böyle konularda görüş almak için konu açmak çok tuhaf.
Her insanın dini, inanışı, tabusu ,prensibi, isteği v.s v.s çok farklı.
Ben derim ki o boş ev bulmuşsun Niye kaçırıyorsun, Bir başkası der ki evlilik öncesi ilişki yanlıştır, Bilmem şöyledir .
Görüş almanın anlamı yok.
Insanlar hata yapar, pişman olur ya da bir iş yapar sonucunda memnun olmaz.
Fikri, cismi değişebilir.
Bunu anlatmış arkadaşına , Oda itiraz etmemiş ve kabulnetmis.
Hala devamında hoşnut değilse , Son kez konuşup ayrılabilir.
Ayrılabilir diye yazmayın. Size de kıskanç diyebilir konu sahibi.Insanlar hata yapar, pişman olur ya da bir iş yapar sonucunda memnun olmaz.
Fikri, cismi değişebilir.
Bunu anlatmış arkadaşına , Oda itiraz etmemiş ve kabulnetmis.
Hala devamında hoşnut değilse , Son kez konuşup ayrılabilir.