- 8 Eylül 2012
- 488
- 128
- 31
-
- Konu Sahibi ThinkinPinky
Aynen haklısın canım.Cok yeni zaten bir şey demek istemiyorum o beni merak etsin.Deme eee o merak etsin ulaşmak isteyen ulasir
ilk bi iki ay ne doğru dürüst arardı ne sorardı :)) meğer sıkmak istemiyormuş boğulmayayım diyeYeni çıkmaya başladık 1 hafta oldu.Bugün sabah konuştuk mesela gayet güzel tatlı tatlı konuştu.Arkadaşlarıyla buluşucakmış bugün akşam konusuruz dedik ben de bulusucaktım hala mesaj yok girmemiş zaten whatsappa falan paketi de yok sanırım ondan yazamıyor çok sıkmak istemiyorum bir de daha yeni sizce aksam desem mi merak etmedin mi beni falan.Yoksa bir şey demiyim mi?
Aynen canım hemen endişeleniyorum yailk bi iki ay ne doğru dürüst arardı ne sorardı :)) meğer sıkmak istemiyormuş boğulmayayım diye
o da öyle olabilir ağırdan satıyrdur merak etmediğinden değil bekle bakalım:)
Teşekkür ederimKim bilir halen arkadaslar ile beraber ve keyifli bir zaman geçiriyordur. Sakin mesaj yollama. Ve "beni özledin" mi gibi laflar etme. Sadece 1 gündü ve elbette arkadaslarina zaman ayirabilir. Mesaj yolladiginda nasil geçti diye sor ve sende kendi gününden anlatabilirsin.
Teşekkür ederim
Pardon agirdan diyecektimHiç sevmem kendini Ahırdan satan erkekleri
allah soyleetti herhalde ma ahirdan kelimesi cuk oturduPardon agirdan diyecektim