ilişkimizi sakladığım için benden ayrıldı nasıl telafi ederim

Ben böyle sürekli ısrar eden insanlardan hep şüphe ederim kaç arkadaşımın sevgilisi aman ona söyle annene söyle yok arkadaşına söyle dedi ama gitti kendi arkadan iş çevirdi. Bunun için gözünün dolup sesinin titremesi de garip

çok teşekkürler

gözü doldu ve ağlayacak gibi oldu sırf bu yüzden suçluluk duyuyorum

kesinlikle böyle düşünüyorum

beni anladığınız için teşekkürler

Ailenizden saklamanızı anlıyorum da arkadaşlarınızdan neden saklıyorsunuz? Adamın bir kusuru falan varda ondan mı yani. Ben bir ilişkim olunca ilk arkadaşlarımla paylaşırım tabi ki samimi olduklarınızla paylaşın ne olacak. Sanırsınız çok büyük dünya meselesi

Seni gerçekten sevseydi bunu önemsemezdi bence, bırak gitsin.
Aileni karşına almanı mı bekliyor; Sen zor duruma düşünce rahat mı edecek?
Senin sevgini bilmesi ona yetmeliydi.
Şimdiki sevgiler çok kolay tüketiliyor, biz eskiden aynı yıldıza baktığımız için bile mutlu olurduk.

Sana saygı göstermeyen bir erkek. Ben de muhafazakarım ve bizde sevgilim var denmez. Ancak evlilik işi olunca böyle böyle biri var tanışmaya gelecek denir. O sürece kadar her şey gizli olur. 1 buçuk senedir sevgilim var arkadaşlarım bilse de ailem bilmez. Arkadaşlarıma söyleyelim de 5 ay anca olmuştur. Bunu asla problem yapmadı, demek ki sizinki size güvenmiyor. Sevginize güvenmiyor. Veya sizi yeteri kadar sevmiyor.

Bu arada arkadaşlarıma söylememe sebebim sürekli ilişkimize karışıp beni dolduracaklarını düşünmem. Geçenlerde bir tartışma yaşadık arkadaşlarıma da söylemiş bulundum. Dünyanın en kötü insanı sevgilim oldu bir anda ve kendimi sevgilimi savunurken buldum. O yüzden arkadaşlarına niye söylemiyorsun diyenleri de çok takma. En iyisini sen bilirsin.

Bir daha bu konu açılırsa ( ben mesaj yollayacağını düşünüyorum) "canın isteyince bak ne güzel çekip gidebiliyorsun ? İşte bu yüzden kimse ile paylaşmıyorum ilişkimizi " dersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…