• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilişkimizi sakladığım için benden ayrıldı nasıl telafi ederim

Ben böyle sürekli ısrar eden insanlardan hep şüphe ederim kaç arkadaşımın sevgilisi aman ona söyle annene söyle yok arkadaşına söyle dedi ama gitti kendi arkadan iş çevirdi. Bunun için gözünün dolup sesinin titremesi de garip

Onunla beraber bir başkasını da idare ettiğinizi, diğer erkekle birbirlerini öğrenmesinler diye böyle bahaneler uydurduğunuzu sanmıştır. Böyle sanması hele de bu devirde yargılanacak bir şey değil. Ama sizin de özür dileyeceğiniz bir şey olduğunu düşünmüyorum çünkü ailenizin kulağına gitmesi sizin için hoş bir ihtimal olmayabilir. O bir erkek olarak bunları anlayamadığı için böyle yapıyor ama size de anlayış göstermek zorunda. Bir üyenin de dediği gibi cesareti varsa alsın çiçeğini çikolatasını gelsin :KK70:
Öte yandan, arkadaşlarınıza da bir şey söylememeniz hoş değil. Onlara ilişkinizi açıklayın. Erkek arkadaşınız bu konuda haklı. Güvenmediklerinizle de ilişkinizi kesin.
çok teşekkürler

Ben böyle sürekli ısrar eden insanlardan hep şüphe ederim kaç arkadaşımın sevgilisi aman ona söyle annene söyle yok arkadaşına söyle dedi ama gitti kendi arkadan iş çevirdi. Bunun için gözünün dolup sesinin titremesi de garip
gözü doldu ve ağlayacak gibi oldu sırf bu yüzden suçluluk duyuyorum

Ailem çok uzun yıllar bilmedi ilişkimizi. Hatta arkadaşlarımdan da çok az bir kısmı biliyordu aynı şehirde olmayınca çok belli de olmuyordu. Biraz ortamla ilgili bir mesele. Ama o ortamı ikinizde yaşıyor biliyorsunuz. Birbirinizi zor durumda bırakacak bir duruma getirmeye gerek yok.
Bir de ilişkiler gelecek vaad etmiyorsa etrafa duyurmaya da hiç gerek yok. Duygular netleşir, ciddileşir öyle söylenir çevreye de.
kesinlikle böyle düşünüyorum

Bazi erkekler niye bidon kafa geziyor anlamiyorum. Sanki kizin nasil bir aileden geldigini bilmiyor. Ve her baba böyle seyleri duyunca poncik tepkiler vermiyor. Hemen öyle herkese söylemeye gerek yok bu asamada. Ama yok illaha acık yasamak istiyorsa ona göre birini sececek.
beni anladığınız için teşekkürler

Ailenizden saklamanızı anlıyorum da arkadaşlarınızdan neden saklıyorsunuz? Adamın bir kusuru falan varda ondan mı yani. Ben bir ilişkim olunca ilk arkadaşlarımla paylaşırım tabi ki samimi olduklarınızla paylaşın ne olacak. Sanırsınız çok büyük dünya meselesi 😀

Seni gerçekten sevseydi bunu önemsemezdi bence, bırak gitsin.
Aileni karşına almanı mı bekliyor; Sen zor duruma düşünce rahat mı edecek?
Senin sevgini bilmesi ona yetmeliydi.
Şimdiki sevgiler çok kolay tüketiliyor, biz eskiden aynı yıldıza baktığımız için bile mutlu olurduk.

2 yıldır arkadaştık son 1 aydır arkadaştan sevgiliye dönüşme durumumuz oldu. Fakat ben muhafazakar bir ailede büyüdüm, ilişkiyi gizli tutmak istedim. Arkadaşlarımıza bile sevgili olduğumuzu söylemedim ve bu onu sinirlendirdi. Neyse biz oturup konuştuk bana, “lütfen senden bir şey istiyorum o da bunu artık saklamayalım” dedi. Orada tamam desem bile yine soranlara sadece arkadaş olduğumuzu söyledim. Sonra kayış koptu, yalnız kaldığımızda bana “bu ilişkiyi bizi her şeyden çok önemsiyorum sen ise bu ilişkiden çok dış etkenleri önemsiyorsun. biz bunu yapamayacağız” dedi. Bildiğiniz gözü doldu sesi titredi ve tam ağlayacakken çıkıp gitti. Kendimi berbat hissediyorum, yaptığım şeyi telafi etmek istiyorum. Kendimi nasıl düzeltebilirim, nasıl telafi edebilirim. Ailem öğrenirse her şey ya daha kötü olursa
Sana saygı göstermeyen bir erkek. Ben de muhafazakarım ve bizde sevgilim var denmez. Ancak evlilik işi olunca böyle böyle biri var tanışmaya gelecek denir. O sürece kadar her şey gizli olur. 1 buçuk senedir sevgilim var arkadaşlarım bilse de ailem bilmez. Arkadaşlarıma söyleyelim de 5 ay anca olmuştur. Bunu asla problem yapmadı, demek ki sizinki size güvenmiyor. Sevginize güvenmiyor. Veya sizi yeteri kadar sevmiyor.

Bu arada arkadaşlarıma söylememe sebebim sürekli ilişkimize karışıp beni dolduracaklarını düşünmem. Geçenlerde bir tartışma yaşadık arkadaşlarıma da söylemiş bulundum. Dünyanın en kötü insanı sevgilim oldu bir anda ve kendimi sevgilimi savunurken buldum. O yüzden arkadaşlarına niye söylemiyorsun diyenleri de çok takma. En iyisini sen bilirsin.

Bir daha bu konu açılırsa ( ben mesaj yollayacağını düşünüyorum) "canın isteyince bak ne güzel çekip gidebiliyorsun ? İşte bu yüzden kimse ile paylaşmıyorum ilişkimizi " dersin.

Back