Gizli saklı olmak zorundaymış gibi hissettim hep ondan dolayı kimse öğrenmesin biz bize yaşayalım istedimAilenize söylemek zorunda değilsiniz. Ama arkadaşlarınıza niye söylemiyorsunuz? Arkadaşlarınızdan ailenize laf gideceğini düşünüyorsanız o kişilerle neden arkadaşsınız?
Iliskiyi önemsemek yedi düvele duyurmak değil ki ilişkiyi önemsemek karşıdakinin haklarına saygı duymaktır. Nedenlerinin turkiye şartlarında çok normal olduğunu kabul etmeli. Tabi arkadaş çevresine yalan söylemeyi de doğru bulmuyorum. Insan kendini kötü hissedebilir, nasil davranacağını şaşırabilir. Ailende öğrenirse dersin yok öyle birsey vaktim yok birine zaman ayıracak ya da onu tanımaya calistigini söyler durumu kabullendirmeye calisirsin2 yıldır arkadaştık son 1 aydır arkadaştan sevgiliye dönüşme durumumuz oldu. Fakat ben muhafazakar bir ailede büyüdüm, ilişkiyi gizli tutmak istedim. Arkadaşlarımıza bile sevgili olduğumuzu söylemedim ve bu onu sinirlendirdi. Neyse biz oturup konuştuk bana, “lütfen senden bir şey istiyorum o da bunu artık saklamayalım” dedi. Orada tamam desem bile yine soranlara sadece arkadaş olduğumuzu söyledim. Sonra kayış koptu, yalnız kaldığımızda bana “bu ilişkiyi bizi her şeyden çok önemsiyorum sen ise bu ilişkiden çok dış etkenleri önemsiyorsun. biz bunu yapamayacağız” dedi. Bildiğiniz gözü doldu sesi titredi ve tam ağlayacakken çıkıp gitti. Kendimi berbat hissediyorum, yaptığım şeyi telafi etmek istiyorum. Kendimi nasıl düzeltebilirim, nasıl telafi edebilirim. Ailem öğrenirse her şey ya daha kötü olursa
Yani insanlar bılımce ne oluomuş ki? Gözlerının dolması fln bana abartı geldı2 yıldır arkadaştık son 1 aydır arkadaştan sevgiliye dönüşme durumumuz oldu. Fakat ben muhafazakar bir ailede büyüdüm, ilişkiyi gizli tutmak istedim. Arkadaşlarımıza bile sevgili olduğumuzu söylemedim ve bu onu sinirlendirdi. Neyse biz oturup konuştuk bana, “lütfen senden bir şey istiyorum o da bunu artık saklamayalım” dedi. Orada tamam desem bile yine soranlara sadece arkadaş olduğumuzu söyledim. Sonra kayış koptu, yalnız kaldığımızda bana “bu ilişkiyi bizi her şeyden çok önemsiyorum sen ise bu ilişkiden çok dış etkenleri önemsiyorsun. biz bunu yapamayacağız” dedi. Bildiğiniz gözü doldu sesi titredi ve tam ağlayacakken çıkıp gitti. Kendimi berbat hissediyorum, yaptığım şeyi telafi etmek istiyorum. Kendimi nasıl düzeltebilirim, nasıl telafi edebilirim. Ailem öğrenirse her şey ya daha kötü olursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?