İlişkimiz 1.5 Saatte Tepe Taklak Oldu.

bugun hic yazmadim ne aradim nede sordum sadece 1 kere 2 saat once girdi çıktı bide instagramda ben fotograf paylaştım diye oda paylasti instagram hikayemde bakmadığı fotografim kalmadi bende duzelir geldikten sonra diye düşünüyorum yani bide aksi bisey olsa hemen engeeleyip telefona bakmayan bi adamdi kendisi dun aradi takip bile etmezdi ama bakalim ne olcak

Ailesel bir sorunu veya okulla ilgili bir sorunu olabilir hemen ilişkiye yormayın ve yanında olmaya çalışın.
Yani 2 secenekde doğru olabilir sonucta askeriye sıkı tutuuolar yoruyolar ailesel de olabilir ailesini bana cok anlatmaz babasina beni alirmisin demis burda isi varmis beraber gidelim memlekete demis bin otobuse gel demis babasi

Kendi haline biraksan mesela

Bnce psikolojik sorunları var. Arada esiyorlar buna gibi. Uzak dur

Şimdilik altında birşey arama derim canım dönem dönem insanlar öyle olabiliyor bekle bakalım bir hafta öyle giderse sorarsın biraz sabır sonuçta yaptığı iş de malum onun da stresi olabilir rahat bırak azcik bakalım sen gayet sakin bir şekilde konuş

bence o sure icinde instagramda fotograf da paylasma hikaye de. merak etsin bakalım ne yapacak acaba cunku o zaman anlasılır az cok, hic merak etmezse sıkıntı ama senden ses cıkmayınca illa ki bir seyleri belli eder bence

Yani oyle yapcam canim aldatma olayi dessm whatsaptan filan cikmaz olurdu bugun tek bikrre girdi demekki problemi var halletmedende açıklamak istemedi belkide

bence o sure icinde instagramda fotograf da paylasma hikaye de. merak etsin bakalım ne yapacak acaba cunku o zaman anlasılır az cok, hic merak etmezse sıkıntı ama senden ses cıkmayınca illa ki bir seyleri belli eder bence
Deneyim bakalim illaki olumku olumsuz bisey yazacKtir sesim çıkmayınca

Yani oyle yapcam canim aldatma olayi dessm whatsaptan filan cikmaz olurdu bugun tek bikrre girdi demekki problemi var halletmedende açıklamak istemedi belkide
Aynen belki de senlik birşey değil belki ailesi birşey dedi sende bil istemez yani azcik sabır derim sonuçta aldatmamis vs konusmamazlik etme baktın hala böyle devam son noktayı koyarsın hayır ayrılmak istediğinde seni suçlaması elimden geleni yaptım dersin oda seni kaybettiğine yansın tuttussun

Yani kaybetmekten de korkuyordu yuzumu goremediginde arar özledim korkuyorum kaybetmekten derdi ki bikere kaybetmisti pisman oldu da bakalim çözemediğim gizem var belirsiz hersey zamanla insallah gorururum

Yani kaybetmekten de korkuyordu yuzumu goremediginde arar özledim korkuyorum kaybetmekten derdi ki bikere kaybetmisti pisman oldu da bakalim çözemediğim gizem var belirsiz hersey zamanla insallah gorururum
Aynen sen bı sabır et hemencecik yazmama ne canım bilmiyorsun sorun ne mesela ben ilişkilerim de dolu dolu yaşarım o. Öyle yaptığı diye hemecevik vazgeçmem yazmamazlik etmem hala devam ederse hareketlere herkes kendine yoluna yani ben elimden geleni yaptım ne yapabilirim dersi n ben öyle yaptım mesela sen az daha sabret hala daha öyle yaparsa güzelce ne bitirsin canı m

Sağol canım

Tatlım tam denyo. Uzaklaş kaç kaç oradan.. sen arayıp sordukça o kendi egosunu yükseltmiş sana oynuyor her yerden de kontrol ediyor manyak. Sakın ona karşılık verme yazma oraya buraya watsupta onunla ilgili zaten yine dayanamayıp salak saçma hiçbirşey yok gibi seni dener dengenş bozar en son sa gt gibi bırakır. Acele uzaklaş bundan. Seninle alakalı değil sakın sorma nedenini. Daha sonra her şeyde seni suçlar ezer bir yükseltir bşr alçaltır

Çocukta ciddi söylüyorum psikolojik problem var dengesiz ve oynuyor seninle. Çok üzülürsün bu tür egoistlerle sakın iletişime geçme. Bak bu tarz adamların psikiyatrik yardıma ihtiyacı var senin gibi masum iyi niyetli insanları bunlar sadece üzer . Sakın yaklaşma

Canım bu arada aklıma geldi yeniden okudum konuyu .
Bu çocuğun parası falan mı yok acaba belki zor durumdadir.
Yani okuyunca hic de senlik durum gibi gelmedi sanki maddi bi konu gibi yada babayla sıkıntı var ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…