- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.905
- 598
- 32
- Konu Sahibi boncuukgooz
-
Bide bazen kin tutuyor ben biseyek kızıp onunla konuşmasam oda bidaki sefere yapıyor bu bulusmamizdan once engel yediğim tartismanin acisini mi cikariyor bilemedim birde whatsap durumuna şunu yazmış birini tanımıştım beni yanlış anlamıştı simdikilerin tadi yok yazmis ve ben onu hovarda bi tip zannedip numarami hemen vermemistim beni yanlis anladin ben adam yiyecek de degilim askere de guvenmiyosan daha bisey demiyorum demişti.
Uzgunum ama bu whatsapp durumunu gorunce bence aklinda unutamadığı biri var gibi gözüküyor ilk hevesle oyle konusmus olabilir seninle unutamayinca soguk davraniyordur fazla kaptirma kendiniBide bazen kin tutuyor ben biseyek kızıp onunla konuşmasam oda bidaki sefere yapıyor bu bulusmamizdan once engel yediğim tartismanin acisini mi cikariyor bilemedim birde whatsap durumuna şunu yazmış birini tanımıştım beni yanlış anlamıştı simdikilerin tadi yok yazmis ve ben onu hovarda bi tip zannedip numarami hemen vermemistim beni yanlis anladin ben adam yiyecek de degilim askere de guvenmiyosan daha bisey demiyorum demişti.
Aynen hak veriyorum tanıdığım neredeyse bütün asker ve polisler ilişki konusunda dengesiz ki yaşayıpta gördüm eski nişanlımda polisti beni ikna edene kadar neler neler yaptı sonra aniden değişti.Kesinlikle hak veriyorum asker ve polislerin genelikle iliskilerinin saglikli olmadigini dusunuyorum
Kesinlikle öyle ailesinden tirsiyor ben aileme anlatmam kiz arkadas mevzusunu dedi is ciddiye binerse ancak demistiMemlekete giderken sizden uzaklaşıyor.
Ordayken arayıp sormayın diye mi acaba?
Benim aklıma orda da bir ilişkisinin olabileceği gelmişti.Kesinlikle öyle ailesinden tirsiyor ben aileme anlatmam kiz arkadas mevzusunu dedi is ciddiye binerse ancak demisti
Kendi ailemden ve cevremden biliyorum bende, dengesiz ruh hali , ev ile işi ayırt edememe var istisnalar vardır ama geneli böyle bence, bircok kisi yazmis zaten ya kacan kovalaniri oynuyor ya da baska bir iliskisi olabilir ozellikle memleketindeAynen hak veriyorum tanıdığım neredeyse bütün asker ve polisler ilişki konusunda dengesiz ki yaşayıpta gördüm eski nişanlımda polisti beni ikna edene kadar neler neler yaptı sonra aniden değişti.
bir kavgamiz olmuştu 2 gün boyle umursamaz davranmisti ikidebirde bana seninle ben ciddiyim çocuk oyuncağı degil bizim ilişkimiz demisti bende o kavga da senin ciddi olduğunu düşünmüyorum dediğimde nekadar ciddiyim görürsün demisti ve bana annen biliyomu bizi dedim hayir bilmiyor aileme is ciddiye binmeden anlatmam dedi oda bana sorduğunda benim annemde bilmiyor dedim 1 hafta limoniydik boyle bi konuda da surat asan biriydi ve boz buluştuktan sonra tartışıyoruz dedi ve bu bulusmamizdan sonrada kendi böyle yapti belkide ondan boyle yapiyor en son bulusmamizda ben oyle yaptim diye yapiyor belkide dediginiz gibi kaçan kovalanir hesabi yapiyor ki telefonunu da karıstirmis insanim baska birisi olsa instagraminda görürdüm ama bilemem belki de gözümden kaçtıKendi ailemden ve cevremden biliyorum bende, dengesiz ruh hali , ev ile işi ayırt edememe var istisnalar vardır ama geneli böyle bence, bircok kisi yazmis zaten ya kacan kovalaniri oynuyor ya da baska bir iliskisi olabilir ozellikle memleketinde
Mantıklı haklisinizMemlekette birisi varsa demek ki, sen kusup o surecte arama sonrada ben gelince onun gonlunu alirim diye dusunmus olabilir. Cevaplarida cevir kazi yanmasin tarzinda cunku, geri gelince depresyondaydim soleydi boyleydi bla bla blaaa
Ciddi düşünüyorsan iyi tart düşün derim, ilerde de bu sekilde dengesiz tavırlar vs gibi şeyleri sürdürecekse seni üzen biriyle olmanın bir anlamı yok bence, birkaç ihtimal daha var ama ne aklını kurcalayıp kafanı karıştırmak isterim ne de günahını almak ama bu süpheyle ilerlemez, direk anlat düşüncelerini olacaksa olacağına varır yoksada daha fazla üzülmeden bırakman en iyisibir kavgamiz olmuştu 2 gün boyle umursamaz davranmisti ikidebirde bana seninle ben ciddiyim çocuk oyuncağı degil bizim ilişkimiz demisti bende o kavga da senin ciddi olduğunu düşünmüyorum dediğimde nekadar ciddiyim görürsün demisti ve bana annen biliyomu bizi dedim hayir bilmiyor aileme is ciddiye binmeden anlatmam dedi oda bana sorduğunda benim annemde bilmiyor dedim 1 hafta limoniydik boyle bi konuda da surat asan biriydi ve boz buluştuktan sonra tartışıyoruz dedi ve bu bulusmamizdan sonrada kendi böyle yapti belkide ondan boyle yapiyor en son bulusmamizda ben oyle yaptim diye yapiyor belkide dediginiz gibi kaçan kovalanir hesabi yapiyor ki telefonunu da karıstirmis insanim baska birisi olsa instagraminda görürdüm ama bilemem belki de gözümden kaçtı
ve yine herzamanki gibi agzımın içine dusecek sekilde bakiyordu bana :)
tesekkur ederim :) kedi gibi de instagramda ne paylaşmışim ne yapmisim onu gözlüyor msj atamadım ya hicCiddi düşünüyorsan iyi tart düşün derim, ilerde de bu sekilde dengesiz tavırlar vs gibi şeyleri sürdürecekse seni üzen biriyle olmanın bir anlamı yok bence, birkaç ihtimal daha var ama ne aklını kurcalayıp kafanı karıştırmak isterim ne de günahını almak ama bu süpheyle ilerlemez, direk anlat düşüncelerini olacaksa olacağına varır yoksada daha fazla üzülmeden bırakman en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?