• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişkimiz 1.5 Saatte Tepe Taklak Oldu.

Bide bazen kin tutuyor ben biseyek kızıp onunla konuşmasam oda bidaki sefere yapıyor bu bulusmamizdan once engel yediğim tartismanin acisini mi cikariyor bilemedim birde whatsap durumuna şunu yazmış birini tanımıştım beni yanlış anlamıştı simdikilerin tadi yok yazmis ve ben onu hovarda bi tip zannedip numarami hemen vermemistim beni yanlis anladin ben adam yiyecek de degilim askere de guvenmiyosan daha bisey demiyorum demişti.

Yanlış anlamayın da bu adam için yara bandı olma olasılığınız yüksek. Birini sevmiş o onu "yanlış anlamış" (artık arkadaş ne yaptı da yanlış anlaşıldı orası da meçhul) şimdikiler de siz oluyorsunuz, yani o sevdiği kişiyi arıyor hala. Yara bandı gibi kullanmaya çalışmış gibime geldi. Bence salın gitsin ya çok uzun süredir de birlikte değilsiniz zaten, hayatınızda çok büyük bir kayıp olmaz.

Ayy bende de vardı böyle biri başta resmen içime düşmüştü her sabah kalkınca mutlaka yazıyordu arıyordu derken uzak davranmaya başladı. Neden böyle yapıyorsun deyince vize dönemimdeyim diyordu ama whatsappta online görüyordum çoğu zaman. :işsiz:
Mesela ders bitsin ben 1-2 saate kadar arıcam seni demişti bi gün geceye kadar hiç aramadı sağolsun... Nefret ederim böyle dengesiz tiplerden. Seninki de biraz öyle davranmış gibi geldi bana :işsiz:

Bide bazen kin tutuyor ben biseyek kızıp onunla konuşmasam oda bidaki sefere yapıyor bu bulusmamizdan once engel yediğim tartismanin acisini mi cikariyor bilemedim birde whatsap durumuna şunu yazmış birini tanımıştım beni yanlış anlamıştı simdikilerin tadi yok yazmis ve ben onu hovarda bi tip zannedip numarami hemen vermemistim beni yanlis anladin ben adam yiyecek de degilim askere de guvenmiyosan daha bisey demiyorum demişti.
Uzgunum ama bu whatsapp durumunu gorunce bence aklinda unutamadığı biri var gibi gözüküyor ilk hevesle oyle konusmus olabilir seninle unutamayinca soguk davraniyordur fazla kaptirma kendini

Kesinlikle hak veriyorum asker ve polislerin genelikle iliskilerinin saglikli olmadigini dusunuyorum
Aynen hak veriyorum tanıdığım neredeyse bütün asker ve polisler ilişki konusunda dengesiz ki yaşayıpta gördüm eski nişanlımda polisti beni ikna edene kadar neler neler yaptı sonra aniden değişti.

Geçmiş olsun çocuk ipleri eline geçirmiş hem de en bilindik taktikle. Peşinden koş sonra geri çekil. Ben aşka inanmıyorumu gösteririm sana demiş resmen:/ yapabilirsen hiç arayıp sorma yoksa bu işte çok çekersin.

Aynen hak veriyorum tanıdığım neredeyse bütün asker ve polisler ilişki konusunda dengesiz ki yaşayıpta gördüm eski nişanlımda polisti beni ikna edene kadar neler neler yaptı sonra aniden değişti.
Kendi ailemden ve cevremden biliyorum bende, dengesiz ruh hali , ev ile işi ayırt edememe var istisnalar vardır ama geneli böyle bence, bircok kisi yazmis zaten ya kacan kovalaniri oynuyor ya da baska bir iliskisi olabilir ozellikle memleketinde

Kendi ailemden ve cevremden biliyorum bende, dengesiz ruh hali , ev ile işi ayırt edememe var istisnalar vardır ama geneli böyle bence, bircok kisi yazmis zaten ya kacan kovalaniri oynuyor ya da baska bir iliskisi olabilir ozellikle memleketinde
bir kavgamiz olmuştu 2 gün boyle umursamaz davranmisti ikidebirde bana seninle ben ciddiyim çocuk oyuncağı degil bizim ilişkimiz demisti bende o kavga da senin ciddi olduğunu düşünmüyorum dediğimde nekadar ciddiyim görürsün demisti ve bana annen biliyomu bizi dedim hayir bilmiyor aileme is ciddiye binmeden anlatmam dedi oda bana sorduğunda benim annemde bilmiyor dedim 1 hafta limoniydik boyle bi konuda da surat asan biriydi ve boz buluştuktan sonra tartışıyoruz dedi ve bu bulusmamizdan sonrada kendi böyle yapti belkide ondan boyle yapiyor en son bulusmamizda ben oyle yaptim diye yapiyor belkide dediginiz gibi kaçan kovalanir hesabi yapiyor ki telefonunu da karıstirmis insanim baska birisi olsa instagraminda görürdüm ama bilemem belki de gözümden kaçtı

bir kavgamiz olmuştu 2 gün boyle umursamaz davranmisti ikidebirde bana seninle ben ciddiyim çocuk oyuncağı degil bizim ilişkimiz demisti bende o kavga da senin ciddi olduğunu düşünmüyorum dediğimde nekadar ciddiyim görürsün demisti ve bana annen biliyomu bizi dedim hayir bilmiyor aileme is ciddiye binmeden anlatmam dedi oda bana sorduğunda benim annemde bilmiyor dedim 1 hafta limoniydik boyle bi konuda da surat asan biriydi ve boz buluştuktan sonra tartışıyoruz dedi ve bu bulusmamizdan sonrada kendi böyle yapti belkide ondan boyle yapiyor en son bulusmamizda ben oyle yaptim diye yapiyor belkide dediginiz gibi kaçan kovalanir hesabi yapiyor ki telefonunu da karıstirmis insanim baska birisi olsa instagraminda görürdüm ama bilemem belki de gözümden kaçtı
Ciddi düşünüyorsan iyi tart düşün derim, ilerde de bu sekilde dengesiz tavırlar vs gibi şeyleri sürdürecekse seni üzen biriyle olmanın bir anlamı yok bence, birkaç ihtimal daha var ama ne aklını kurcalayıp kafanı karıştırmak isterim ne de günahını almak ama bu süpheyle ilerlemez, direk anlat düşüncelerini olacaksa olacağına varır yoksada daha fazla üzülmeden bırakman en iyisi

Ay ne çok yüz vermişsin.
Ben böyle yanar dönerli dengesiz biriyle uğraşamam deyip şutlayamadın mı allasen.
Oldu valla her bi sorunda bişeyde depresyondayım desin sende peşinde köle ol.
Güle güle diyemiyorsan sana kolay gelsin.

Ciddi düşünüyorsan iyi tart düşün derim, ilerde de bu sekilde dengesiz tavırlar vs gibi şeyleri sürdürecekse seni üzen biriyle olmanın bir anlamı yok bence, birkaç ihtimal daha var ama ne aklını kurcalayıp kafanı karıştırmak isterim ne de günahını almak ama bu süpheyle ilerlemez, direk anlat düşüncelerini olacaksa olacağına varır yoksada daha fazla üzülmeden bırakman en iyisi
tesekkur ederim :) kedi gibi de instagramda ne paylaşmışim ne yapmisim onu gözlüyor msj atamadım ya hic

cok ilginc böyle yapması. ben de memlekette baska biri olabilir mi acaba diye dusundum. gidip dondukten sonra duzelir gibi geliyor bana ama bence sen yazma hıc. bu sefer de sen onun yaptıgı gibi yap o sana yazdıgında.
bakalım ne olacak cok merak ettim

Ailesel bir sorunu veya okulla ilgili bir sorunu olabilir hemen ilişkiye yormayın ve yanında olmaya çalışın.

Back
X